Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (68)
Raspunsuri - Pagina 15
Klarisse spune:
Chichiutza felicitari pentru vestile bune, ma bucur tare pentru voi
. Ai ditamai flacaul acolo

Klarisse
graviduta 21+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ana_25 spune:
chichiutza felicitari!Ma bucur ca e bine bb,sa creasca mare si sanatos.Am vazut si pozicile,dragu de el..
Du-te la dr,si fa ceva cu inimioara,nu sta asa! 

Ana
21+
bebecris26 spune:
felicitari chichiutza pt bebe. asta e cel mai important lucru, sa fie el bine, dar ai grija si mergi si tu ca trebuie sa aiba o mami sanatoasa.
cristina si bebe in burtica
22 sapt
chichiutza spune:
Klarisse 

Ana
! ma duc, am mai avut eu de-astea acum cativa ani! Cand in situatii mai tensionate ma ia anxietatea si bate inima aiurea si fff tare! O simt in gat! Vad eu maine ce e de facut!
Cristina
22+
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Fetelooooooooor! Am venit!!! ![]() ![]() Deci avem vesti mai bune, bebe e bine, a crescut, era taaare haiosel, am atasat 2 pozite in albumel, placenta arata mai bine, parca s-au mai micsorat lacurile alea, avem 480g! Tare fericita sunt! ![]() ![]() ![]() Singura problemuta e ca eu am tahicardie si niste multe extrasistole, va trebui sa fac o vizita pe la cardio si sa-mi dozez tiroidienii. Mai am oleaca si termin de citit ce-ati scris voi, si reviu! ![]() ![]() ![]() Cristina 22+Ma bucur pentru tine ca ai venit mai vesela |

Bine ca este bebe sanatos si sa te duci sa ai grija si de tine ca
acusica vine bebe si are nevoie de mami sa fie cat mai in forta

Burtica de
26 +
chichiutza spune:
Ana, Oramona, Nadiutapm, Klarisse, Andreea82, Alexuta, Crina, Bebecris multumesc din suflet pentru urari! Nici nu stiti cat de mult m-au ajutat!

Puiuta si la mine sotul e Gabriel, socrul meu e Gabriel, era o idee a socrilor sa-i zicem tot Gabriel dar sotul nu e de acord! ( din fericire!!).Nu ca nu suna bine dar cum ne descurcam cand ii strigam?
Nadiutapm Ala e super! Si vine la nastere nu-ti face probleme!
Zoze 
Arianna felicitari pt fetita! Sa creasca mareee!
Fetelor carceii sunt de la lipsa de magneziu. Magneziu simplu (sau cu b6) fac minuni!
Crinuta, Oramona papati ceiut cu lamaie multa si miere. Merge si Trahisept cu propolis.

Cristina
22+
Klarisse spune:
Maine la 4 merg si eu sa-mi vad cuculetul cum a mai crescut..
, abia astept.
Klarisse
graviduta 21+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alynta27 spune:
Chichi ma bucur ca ai venit cu vesti bune!
Maya, Puiutza aveti PM!
Am vazut ca la unele dintre noi au aparut discutii cu socri/ parinti cu privire la nume! Veti vedea ca dupa ce deveniti mame (ma refer in special la mamele aflate la prima nastere) va veti schimba! Veti mult mai ferme si veti simti altfel viata! Dar va las sa vedeti diferentele apoi discutam!![]()
Voi azi ati avut un chef de vorba.... Eu am stat 3 ore in pat! Am si dormit! De mult nu mi-am mai permis "luxul" asta! Cel mic a dormit 4 ore! Trebuie sa-i scoatem afara sa le piara energia!
Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
maya71 spune:
Mariuko, tinem pumni dar, daca te supara careva... dam pumnii (glumesc). Hai repejor cu vestile...
Chichiuta, ceva mai devreme te pomeneam... ziceam ca tare matinala ai fost astazi dar ai avut motive bine intemeiate. Bravo la bebita ca este cuminte si creste bine
si la mamica ca are grija de el
Sa va povestesc ceva haios... de 2 ani de cand am luat masina nu am mai mers pe jos si nu mai stiu nimic ce se intampla prin orasul acesta. Azi m/am hotarat sa nu mai iau masina si sa merg pe jos. Am avut putina treaba in centru si asa cum am hotarat am mers pe jos. Nu mica mi/a fost mirarea sa vad cum... atrageam privirile si cum se uitau dupa mine... iar unul cu masina era sa o stearga de un stalpisor care bloca intrare pe un scuar...iar sefa mea mare mi/a zis ca sunt prea gingasa ( o fi de bine?!) Oricum, am moralul mult mai ridicat...
Si am primit si doua flori in ghivecele dar va povestesc mai pe seara sau maine ca am cam ramas singura pe aici.
Va
, ma duc spre stupusorul lu' mama meu ca mi/e dor de ea.
Fistiq spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alynta27
E doar inceputul! Bebe creste si miscarile sunt mai puternice! Locul se "stramteaza" si incep miscari scurte si "in relief"(cum zicea Klarisse). La infectie urinara simti usturime cand mergi la pipi! Plus disconfort jos! Alina-Mirela 26+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Alynta,
din nefericire cunosc foarte bine simptomele de infectie urinara, m-am luptat cu ea si reusisem de vreun an sa scap. Nelamuririle mele vin din faptul ca in sarcina suntem predispuse mai mult sa facem IU, si in afara de asta nici simptomele nu sunt cele tipice. Iar pe mine, parca ma ”curenteaza” 
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 22+