Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (68)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Oau, am citit un pic la mamicile de mai-iunie, cata emotie, asteptare..acusica suntem si noi asa..

Klarisse graviduta 21+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Si eu am citit un pic la "burtici cu buburuze de ian-feb 2011" si-mi aduc aminte cand aveam si eu 7-8 sapt,cu stari de rau,greturi,si toate cele. Sa le ajute DD sa treaca cu bine peste toate!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Pai vezi mai MAYA ce bine este sa faci miscare
Cine stie de cate ori treci pe langa domnul perfect cu masina , trebuie sa folosesti mai rar masina

Burtica de 26 +

Mergi la inceput

alexuza ai un PM.

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Chichiutza, felicitari pentru baietelul sanatos! I-am vazut si pozicile Cu care din voi 2 seamana? Conform zicatorilor cu tine ar trebui

”Linea nigra” mea s-a intins acum si de la buric in sus, pina sub sini. Nu-mi place cum arata, strica simetriile pe acolo

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Klarisse tin pumnasii tare stransi sa fie bine bine bebelinul maine!

Alynta, Maya sunteti niste scumpici! Maya chiar asa ia mai coboara din masina, ca dupa geam nu te vede nici un fat frumos!

Nu stiu cum se face dar de fiecare daca cand merg la eco vin cu cate ceva, altceva decat stiam, pe langa! Era placenta cu lacuri nu mai e, erau chisturi corionice, nu mai sunt, era fetita nu mai e, era prost fixata sarcina slava Domnului ca s-a fixat, tot timpul cate ceva! Sa ne ajute DD sa ajungem la capat sanatosi si fericiti!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Uof, am uitat de semnatura!
Azi implinim si noi 23 de saptamini. Eu nu stiu cind mai doarme bebelusul asta al meu, ca mereu e activ. Nu ca m-ar deranja, din contra... Cu toate astea e asa de smeker caci cu greu il prinde si altcineva in flagrant. Cind incerc sa arat altcuiva sta pitit si nu mai zice nimic, Dupa care iar incepe treaba. Pupa-l-ar mama pe el! Sau pe ea.
Abia astept sa vina mai repde ziua de eco, of, of

cu burticuta aproximativ bleu de 23+

Mergi la inceput

Fistiq, nu mi s-a parut. Astea sunt niste poze, noi l-am vazut mai mult, mi se pare ca seamana mai mult cu sotul, cel putin la jumatatea superioara a capului! Era haiosel tare in niste pozitii dar n-a reusit sa prinda asa fatuca. Dr zicea ca sa nu ne luam dupa imaginile astea ca acu' e doar un bots cu ochi!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Si felicitari pentru noua semnatura! Sa creasca mare si sanatos si fericit!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Chichiutza, ziceam si eu cum se zice in popor: Baietii seamna cu mama, fetele cu tata. Acum, e binevenit oricum.
Si noi ne intrebam citeodata. Ultima data stiu ca faceam calcule ce sanse sunt sa aiba okii albastrii. Am luat in considerare si bunicii, eee nu mai continui ca va dau dureri de cap la ce procente am ajuns
Important e sa fie sanatos, se stie!

cu burticuta aproximativ bleu de 23+

Mergi la inceput

Fistiq felicitari pt sematura!sa fiti sanatosi!
chichiutza se vd ca venisi matale,ca se umple repede pag.
Maya tre sa mergi mai des pe jos!

Ana21+

Mergi la inceput