Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Saru'mina fetele pt urari! Sa fie si la voi si la toata lumea!

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 23+

Mergi la inceput

M-am uitat si eu aseara cu sotul la filmul recomandat de voi, ala cu J.Lo. (The Back up Plan, parca...)
Tare faza cu perna pt gravidutze. Deci cind i-am vazut perna aia fara bilute cu care dormeaaa... si cind am vazut ca i-a aruncat-o iubitul ala la gunoooii... imi venea s-o ma duc eu sa o culeg!
Eu nu am avut curaj sa-mi comand inca. Stau in cumpana

Mergi la inceput

Ce mai gatiti voi fetelor?
Eu am in frigider cartofi taranesti cu frigarui de porc, am si orez cu ostropel de pui, dar vreau sa fac niste iahnie de fasole cu cirnaciori Toata sarcina am intrecut masura cu mincarurile pe baza de fasole,nu stiu ce-o fi si cu asta...
Nu am si nu am avut pofte dar o fasolica... mmm, ce bine suna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna fetele! Ne primiti si pe noi la povesti?

Ieri am aterizat de urgenta la doc pt ca aveam contractii la 10min , nici un pas nu puteam face fara sa mi se intareasca burta si sa ma doara. Am rezistat eroic pana pe la unu , cand l-am pus pe Gabitu in pat si dupa ce a adormit m-am suit in masina si dusa am fost. M-a pus la ap acela de masurat durerile si binenteles ca stand intinsa nu am avut decat o contractie in jum de ora. Mi-a facut apoi eco si pe sus si pe jos si mi-a zis ca am noroc ca nu mi s-a deschis colul. A vrut sa ma interneze dar am refuzat. Ce sa fac cu bebelinul meu daca stau in spital? Am inceput demersurile ca sa-l dau la o femeie 3 zile pe sapt, iar 2 zile o sa-l ia soacra-mea. E bucuros nevoie mare cand merge la ea. A fost azi dim cateva ore si acu la 4 la luat din nou. Sa fi vazut ce bucuros imi facea el pa-pa.

Alynta, Aida, voi cum va descurcati?

Lora cum te mai simti?

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Magdy, multa sanatate! E greu cind ai un copil mic... asta ii spuneam si eu sotului care insista sa-l facm imediat si pe al 2-lea.
E foarte bine ca are cine te ajuta, iti lasa timp sa te odihnesti.
Aveti grija de voi!
Ai primit tratament?

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca am pus niste pozici la semnatura.

Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

fetele ce mai ziceti? ce pofte mai au burticutele voastre?

cristina si bebe in burtica 22 sapt

Mergi la inceput

Fistiq . Nu va grabiti cu bb 2, daca nu aveti probleme cu varsta sau in cazul in care nu are cine sa va ajute. Lasati sa treaca macar doi ani, sfatul meu. Eu am ramas de data asta nesperat de repede, mi-as fi dorit ca bb1 sa aiba macar un an jum, dar asta e acu, trebuie sa mergem mai departe. Daca eram sanatoasa si puteam duce sarcina pe picioare nu mi-as fi facut probl dar asa...
La Gabriel am fost internata in sapt 30 si au "lungit-o" doctorii pana in sapt 37. Dar atunci nu aveam bb mic...

Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Of, Magdy, ce sperietura! Bine ca s-a terminat cu bine! Ai mare grija de tine, mai menajeaza-te, fa doar strictul-strictului necesar!

Mie-mi vine sa ma urc pe pereeeeti!!! E a treia zi azi si inca imi mai ies bubeeee...si au inceput sa ma mananceee!!! Nu mai vreaaau!!! Aaaaaah, urasc varicela! Am o stare de nervi de la mancarimea asta de numa'! Da' nu-mi trece mie?! Dupa aia imi cumpar o perie din aia cu maner lung si ma scarpin 2 zile - asa, degeaba, da' sa-mi scot parleala, macar!

Chichiuta, felicitari pt. rezultatele bune!

Arianna, felicitari pt. fetita!

Va multumesc ca va ganditi la mine, eu nu am stare pe forum si am si neuronul - ala singur existent - afectat de boala, asa ca am memorie f.f. scurta, de aia nu va numesc pe fiecare! In schimb, va imbratisez pe fiecare in parte, cu tot cu bebeii din dotare!

Maya, pentru tine, o imbratisare speciala!
P.S.: Daca n-ati avut varicela, stau departe de voi!

Lora, mami de Iustina si 27+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Ca si tratament, iau utrogestan iar ieri mi-a marit doza de allopurinol, caci se pare ca mi-au crescut valorile analizelor de la rinichi.

Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput