Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Lora incearca sa dai cu niste pudra de talc, stiu ca le usuca mai repede. Iustina, a facut si ea?

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Ce mai gatiti voi fetelor?
Eu am in frigider cartofi taranesti cu frigarui de porc, am si orez cu ostropel de pui, dar vreau sa fac niste iahnie de fasole cu cirnaciori Toata sarcina am intrecut masura cu mincarurile pe baza de fasole,nu stiu ce-o fi si cu asta...
Nu am si nu am avut pofte dar o fasolica... mmm, ce bine suna!

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 23+
Si mie mi-e pofta de o fasole cu carnati

Voua vi s-a intamplat ca atunci cand mancati un fel de mancare sa va doara burta? (dureri de menstruatie) Eu nu pot sa mananc varza murata si fasole ma doare rau ,asa ca prefer sa nu mananc dar sunt asa buneee

Burtica de 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Fistiq . Nu va grabiti cu bb 2, daca nu aveti probleme cu varsta sau in cazul in care nu are cine sa va ajute. Lasati sa treaca macar doi ani, sfatul meu. Eu am ramas de data asta nesperat de repede, mi-as fi dorit ca bb1 sa aiba macar un an jum, dar asta e acu, trebuie sa mergem mai departe. Daca eram sanatoasa si puteam duce sarcina pe picioare nu mi-as fi facut probl dar asa...
La Gabriel am fost internata in sapt 30 si au "lungit-o" doctorii pana in sapt 37. Dar atunci nu aveam bb mic...

Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Stiu, Magdy, din punctul meu de vedere as astepta exact din motivul asta, ca devine greu si problematic chiar.
Cum o vrea si DD, mai e si virsta la mijloc... vom vedea, ce sa zic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Voua vi s-a intamplat ca atunci cand mancati un fel de mancare sa va doara burta? (dureri de menstruatie) Eu nu pot sa mananc varza murata si fasole ma doare rau ,asa ca prefer sa nu mananc dar sunt asa buneee

Burtica de 26 +

Pai si varza si fasolea sunt cunoscute pt efectele lor asupra digestiei si tranzitului, asa ca nu cred ca e de mirare ca ai probleme. Dar imi pare sincer rau pt tine ca nu le poti minca linistita
Eu, din fericire, n-am treaba, nici cu una nici cu alta. Deocamdata.

Mergi la inceput

Lora, multa sanatate! Sa te faci bine cit mai repede! Poate miine, drept cadou de ziua ta Felicitarile si dansul le las pe miine
si la bebele din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Lora , eu am avut pe la 12 sapt alergie de sarcina , nu stiu daca a mai avut cineva , dar este aceeasi mancarime insuportabila si eu am luat de la farmacie o crema care m-a scapat in 3 zile de miile de bubite

Burtica de 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Fetelooooooooor! Am venit!!!
Deci avem vesti mai bune, bebe e bine, a crescut, era taaare haiosel, am atasat 2 pozite in albumel, placenta arata mai bine, parca s-au mai micsorat lacurile alea, avem 480g! Tare fericita sunt!
Singura problemuta e ca eu am tahicardie si niste multe extrasistole, va trebui sa fac o vizita pe la cardio si sa-mi dozez tiroidienii.

Mai am oleaca si termin de citit ce-ati scris voi, si reviu!

Cristina 22+

Felicitari Cristina! Vezi ti-am zis noi ca o sa fie totul bine. Ma bucur tare mult ca e bebitul bine.

23+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

fetele

chichiutza FELICITARI!!!!

Lora imi pare rau pentru tine; pai nu puteai sa faci si tu varicela in copilarie ca toata lumea ??? Glumesc

Magdy nici nu vreau sa imi inchipui prin ce emotii si spaime ai trecut. Eu cand simt o senzatie noua parca ma ia cu caldura si ma apuca teama. Si cum sunt singura acasa mai tot timpul iti dai seama cat de des am astfel de stari Sa ai grija de tine si SIGUR o sa fie bine...nu se poate altfel.
Aici iar a plouat M-am saturat asa ca stau in pat si mananc dulciuri - stiu ca nu e prea sanatos dar numai de vreo luna m-am reapucat de "sportul" acesta. In primele luni de sarcina nici nu puteam sa vad dulciurile. Nici acum nu suport orice, imi place inghetata , prajiturile alea de la Milka, ciocolata de casa...putine in comparatie cu cat si ce mancam inainte

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Mihaelka . Eu incerc sa nu ma panichez prea tare, caci sunt deja la a treia sarcina si imi mai dau seama ce e normal si ce nu, dar cand vad ca gluma se ingroasa, pun mana pe tel si intreb doc. Daca imi spune ca e normal, stau linistita dar cand zice sa ma duc, ma sui in masina si pe aici mi-e drumul...

Fetele am si eu o rugaminte, dati-mi si mie una sau doua din voi un PM cu nr de tel, in caz ca se intampla ceva si nu mai pot sa sriu... Mersi.

Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

si noi ne dorim mai dorim repede un daca o sa vrea Dumnezeu. o sa ne chinuim odata si o sa-i vedem cum cresc impreuna

cristina si bebe in burtica 22 sapt

Mergi la inceput