Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (68)
Raspunsuri - Pagina 19
Mari-Mariuk spune:
Am ajuns acasa!
Bebe (tot cu putza
) e foarte bine: lungan si grasun
, adica are lungimea craniocaudala de 20 cm, femurul de 4 cm, si 563grame.restul iar sunt in limba chineza pentru mine dar dna doctor e foarte multumita de ceea ce a vazut si eu la fel

.
Am citit mai devreme, e drept ca doar putin, despre miscarile bebelusilor...la mine sunt deja vizibile nu doar ca le simt. Acum vreo 3 seri in urma ma uitam la burta si se vedea unde are capusorul si in partea cealalta a burtii dadea cu piciorusul si iesea in evidenta. Iar atunci cand se intoarce se simte si la mine tare de tot, mai ales cand joaca fotbal cu vezica mea.
Imi pare rau ca nu am reusit sa mai stau cu voi pe aici...dar cum am mai spus: vine ea vacanta!!!Acum o sa ma bag in pat, poate reusesc sa dorm in noaptea asta...

tuturor. O seara frumoasa si bebelusi jucausi!
Mariuk
21+
ayda_m spune:
Magdy deocamdata ma descurc inca...singura...e din ce in ce mai greu ca ma solicita la maxim Andreea...tb sa o tin mereu de manute sa mearga si stau aplecata, de multe ori vrea in brate...eu nu am soacra(a murit de cand era sotul mititel) iar mama e destul de departe si destul de ocupata si ea...dar am zis ca dc nu mai pot ma duc la tara la ea, o mai am si pe cumnata mea care va mai sta cu mine iar cand voi naste va veni mama cel putin prima luna si apoi vedem cum voi face. E f greu cu bb mic si graviduta, dar cand D-zeu face minuni nu indraznesc sa ma mai vait
. Am noroc ca pana acum sarcina a decurs f bine...la Andreea a trebuit sa stau la pat din luna a patra, am avut placenta f joasa si am sangerat.
Ayda
22
+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
bebecris26 spune:
fetele voi cam cat a-ti luat in greutate pana acum? au am luat cam 7 kg o fi cam mult?![]()
cristina si bebe in burtica
22 sapt
bebecris26 spune:
fetele voi cam cat a-ti luat in greutate pana acum? au am luat cam 7 kg o fi cam mult?![]()
cristina si bebe in burtica
22 sapt
ana_25 spune:
mari felicitari pt bb lungan si grasun!sa cresteti mari!
magdy sa ai grija de tine si sa-ti dea DD un bb sanatos si la termen!
Ana
21+
chichiutza spune:
Ana da dar am fost in vizita la socrii si-am luat pauza!
maine gata nu mai aveti loc de mine pe-ici!![]()
![]()

Cristina
22+
chichiutza spune:
Fistiq crezi ca esti singura care face calcule de-astea?
Problema noastra e ca avem 3 parinti cu ochii caprui!![]()

Cristina
22+
chichiutza spune:
Lora
! stai acolo cumintica! Sa stii ca starile alea de nervi sunt date si de virusul in sine! Si pe masura ce te mananca mai tare o sa fi si mai nervoasa! Dar treceeee!

Cristina
22+
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Fistiq crezi ca esti singura care face calcule de-astea? ![]() Cristina 22+ |
De ce o o problema?Vroiai bb cu ochii albastri?
Ana
21+