Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Crinuta multi multi multi ! Noroc cu voi! Conteaza atat de mult!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Mihaelka multu tare!

Mari-Mariuk felicitari pentru bebe grasun!!! Sa cresteti mari si sanatosi!

Ana, noi ne gandeam ca mai nou din cate vad bebeii tind sa ia ochii bunicilor. Ai mei sunt verzi, ai sotului albastri-verzui, desi parintii lui amandoi sunt cu ochii caprui. Calculam genetic pe arbore, cu bunicii, eeee o nebunie nu alta!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Eu nu stiu cum o sa aiba bb-ita ochii,dar eu mi-as dori sa fie bruneta ca tati si sa aiba ochi albastri ca mine!Iti dai seama ce coada or sa faca flacaii la usa?

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

am o verisoara care are ochii caprui si sotul ei la fel si parul castaniu iar baieteii au iesit blonzi cu ochii albastri la fel ca bunica din partea tatalui.

cristina si bebe in burtica 22 sapt

Mergi la inceput

Da, corect! La baieti e mai putin important dar la fetiteeee!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Bebecris asta zic. Bunicii cred ca conteaza mai mult ( desi sper ca va lua ochii unuia dintre noi). Sotul meu are ochii albastru-verzui iar sora lui are ochii albastri curati. Din parinti cu ochi caprui. Om trai si-om vedea ce ochiuti avem! Or sa fie sigur cei mai frumosi!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Ayda, Ana , Maitreyi multumesc mult de tel.

BBCris eu am luat pana acu 4 kg. Eu zic ca stai inca bine la capitolul kg.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

am o verisoara care are ochii caprui si sotul ei la fel si parul castaniu iar baieteii au iesit blonzi cu ochii albastri la fel ca bunica din partea tatalui.

cristina si bebe in burtica 22 sapt

Eu sunt bruneta, ochii caprui inchis, parul saten inchis, ten masliniu; sotul e saten, ochii caprui deschis, uneori bat in verde. Kupilu nostru e blond, cu ochii albastri, in conditiile in care nici eu, nici sotul nu am fost vreodata blonzi in copilarie ..sunt curioasa cum va fi Cezara

6-7 kg am luat si eu pana acum, mi se pare mult, dar nici nu fac nimic sa corectez asta

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Bebecris asta zic. Bunicii cred ca conteaza mai mult ( desi sper ca va lua ochii unuia dintre noi). Sotul meu are ochii albastru-verzui iar sora lui are ochii albastri curati. Din parinti cu ochi caprui. Om trai si-om vedea ce ochiuti avem! Or sa fie sigur cei mai frumosi!

Cristina 22+

Nu e corect! De ce sa ia culoarea ochilor de la bunici? sa-i ia de la parinti! Eu vreau sa aiba ochii mei!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Catot veni vorba de culoarea ochilor la bb, am o prietena in galati care are o fetita de seama lui Gabriel. Ea are ochi negri, sotul ei ochi caprui iar fata ochii albastri ca cerul. Cica l-ar fi mostenit pe un bunic din partea lui barbate-su... Noroc ca e conceputa natural, ca altfel ziceam ca au incurcat aia borcanele...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput