Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (68)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

V-am spus eu ca-si baga bunicii coada. Nerantula aveti bunici cu ochi deschisi?

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Noapte buna burtici!Sa aveti o noapte linistita cu somnic odihnitor!
la burtici!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Noapte buna si de la mine! Somnici usori!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Ca tot vorbiti de ochi, mama ii are caprui-verzi, tata caprui, eu ochi caprui si bruneta iar fratii mei blond-sateni si ochi albastri...o mostenesc pe bunica din partea tatalui
Va doresc o noapte linistita fetelor

Ayda22 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Pai vezi mai MAYA ce bine este sa faci miscare
Cine stie de cate ori treci pe langa domnul perfect cu masina , trebuie sa folosesti mai rar masina

Burtica de 26 +

Tare m/am distrat mai ales ca aveam ochelari de soare la ochii si nu stiau ca/i vad...
Domnul perfect... sper sa/l gasesc si sa se dezminta cum ca exista doar in povesti (glumesc) Am in jur exemple dar sunt pe cale de disparitie...

Hai sa va mai povestesc una haioasa. Duminica am fost cu rolele la Sala Sporturilor si un pusti (cred ca nu avea mai mult de 18 ani)pe bicicleta vroia sa ma 'agate' si tot incerca sa intre in vorba cu mine... mi/a cerut nr de tel... raspuns 'Nu se poate', sa ne vedem...vrajeli peste vrajeli... si la sf ma ruga sa/i dau macar ID.ul sa vb pe mess. Ma uitam la el si ma gandeam ca pot sa/i fiu mama lejer... Radeam cu prietena mea si faceam scenarii... peste vreo 10-20 ani am fi aratat ca Izdraela si barbate/su

Mergi la inceput

Chichiutza, m/am distrat cu aparutul si disparutul... zici ca se jucau alba/neagra... cu nervii tai.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Saru'mina fetele pt urari! Sa fie si la voi si la toata lumea!

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

NOAPTE BUNA BURTICI SI ALBINUTA

Burtica de 26 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Mie-mi vine sa ma urc pe pereeeeti!!! E a treia zi azi si inca imi mai ies bubeeee...si au inceput sa ma mananceee!!! Nu mai vreaaau!!! Aaaaaah, urasc varicela! Am o stare de nervi de la mancarimea asta de numa'! Da' nu-mi trece mie?! Dupa aia imi cumpar o perie din aia cu maner lung si ma scarpin 2 zile - asa, degeaba, da' sa-mi scot parleala, macar!

Va multumesc ca va ganditi la mine, eu nu am stare pe forum si am si neuronul - ala singur existent - afectat de boala, asa ca am memorie f.f. scurta, de aia nu va numesc pe fiecare! In schimb, va imbratisez pe fiecare in parte, cu tot cu bebeii din dotare!

Maya, pentru tine, o imbratisare speciala!
P.S.: Daca n-ati avut varicela, stau departe de voi!

Lora, mami de Iustina si 27+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

E liber locul de langa tine?
Vin eu si stau, nu mi/e teama ca se ia varicela... nu/mi doresc varicela, imi doresc sa se ia bebelania.
Poate o sa radeti dar cand a ramas o cunostinta insarcinata, ma duceam si ma dadeam pe langa ea si/i ziceam sa se ia si la mine...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Ana da dar am fost in vizita la socrii si-am luat pauza! maine gata nu mai aveti loc de mine pe-ici!

Cristina 22+

Chichiutza, maine aterizez prin Bucuresti. ai gasit soc? eu am cules duminica si pot sa/ti aduc cateva flori... am pus la uscat...sau socata dar e putin mai spre vinisor si poate sau, iti fac compozitia asa cum trebuie si o lasi tu 2 zile pana se face.

Mergi la inceput