Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (68)
Raspunsuri - Pagina 8
ana_25 spune:
alexuza si eu le-am ascultat parerile,si sincer nu mi-a placut nici o propunere.le-am zis frumos ca nu-mi place,dar insistau pana ma scoteau din sarite
.Si tot cum vreau eu o sa-i punem numele,si sotului ii place asa ca...Maia Elena ramane.
Am observat ca in majoritatea cazurilor soacrele se baga.Norocul meu e ca am o soacra super,ma sustine in toate,nu se baga unde nu-i fierbe oala si ma ajuta cu orice.Asa soacra le doresc la toate femeile!
Ana
21+
crina-s spune:
Ana, Oramona 

multumesc.
Acum mi-am adus aminte de ce eu de cand ma stiu in fiecare vara mancam inghetata aproape dezghetata. Asta e....mi-a fost pofta si acum am sa trag cateva zile pentru pofta asta.

23+
crina
cu
kiti2205 spune:
Crinuta, poti sa iei hexoraletten, am luat eu cand am fost cu gatul in pioneze, este ok in sarcina, far sa faci abuz, bineinteles. Sanatate multa 

Kiti,
21+ si mami de Vlad 15.05.2006
alexuza spune:
Chiar zilele trecute vb cu o prietena si ii ziceam ca noua ne-ar placea EMMA ( inca nu suntem hotarati intre EMMA, DIANA SI BIANCA
) SI fiti atente ce imi zice " pai sigur nu vreti sa va mai ganditi , eu zic sa va mai ganditi ca.... " face o pauza la care eu o intreb dc ??? si ea imi raspunde ca are ea niste prieteni care si-au botezat catelusa Ema 
I-am zis ca mie imi place numele , nu stiu daca o sa ramna asta dar ...., M-A ENERVAT

Burtica de
26 +
puiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 mihaelka bine ai facut ca ai refuzat politicos sugestia soacrei. Parerea mea este ca nu trebuie sa ne lasam influientati de nimeni(adica sa -i lasam pe altii sa ne impuna),ca doar e copilul nostru nu?Eu cred ca mama si tata ar trebui sa decida numele copilului.Eu am avut multe discutii pe tema asta cu familia mea,lor nu le placea nicicum numele ales de mine,si le-am zis ca atunci cand vor avea si ei copii sa le puna numele cum vor dar la copilul meu eu decid.Bineinteles ca atunci cand au aflat ca sunt gravida au venit care mai de care cu sugestii ,unele chiar absurde.Si inca ceva,.eu nu i-as pune numele nimanui din fam. doar asa..sa-l duca mai departe.Fiecare e unic si are numele lui.Ca-mi ziceau toti:cum?nu-i pui numele Maria?ca asa o chema pe bunica!sau nu-i pui Ioana?ca pe tata la chemat Ioan,...Eu am vrut ca bb-ita mea sa aiba nume unic la noi in fam,ca numele de Ioan" s-a dus" de generatii.Dar repet asta e parerea mea,si fiecare e liber sa faca ce vrea,in definitiv fiecare isi cunoaste familia si traditiile ei. ![]() Ana 21+![]() |
Si eu la fel consider, dar din pacate socrii sunt precum spuneam genul "foarte mandrii", iar sotul meu se intelege f. bine cu tatal sau si nu prea ii iasa din cuvant....si dupa cateva luni esuate de incercari si diferite alte chestii de a-l convinge pe el (ca nu aveam eu nici o treaba directa cu socrii), am zis ca decat sa avem discutii toata viata pe tema asta...am lasat de la mine. Mai ales ca au cedat si ei in final intr-o privinta.....la inceput nu vroiau sa mai aiba inca un nume, dupa care a cedat sotul meu si a zis ok inca un nume, dupa aia au fsot discutii care sa fie primul nume.....precum spuneam in final nimeni nu il striga cum vor ei...si e doar de forma numele.....deci victoria a fost tot a mea!
Acuma s-au mai schimbat mult treburile, ca nu mai e sotul chair asa de influentat de socrii.....asculta mult mai mult de mine!
Dar fetelor fiti pe pozitii si nu renuntati la numele alese de voi! Si eu consider ca numele trebuie sa il aleaga tata si mama si NIMENI altcineva!
Dana
26+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
Andreea82 spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 Maya - ![]() Andreea82, am vazut pozele cu puiutii de Walter, sunt adorabili!! Noi avem deja la soacra-mea 2 ciobanesti carpatini, o domnisoara carpatin caucazian si inca doua potaite adunate de Dragos din diverse locuri, cand erau puiuti. Dar zau ca mi-as lua si un basset . Asa ca next target - basset. Sa vad cum il fraieresc si pe Dragos Kiti, 21+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Si socrii mei tot teckel au avut pana acum un an. Sunt adorabili. Ne gandim se la mai luam unul
Pe hai sa-ti zic cum il convingi pe Dragos: cand veniti pe la Caransebes/Otelu poate ne nimerim si noi pe la socri si ne vedem. Daca ii vede mutra lui Walter e ca si rezolvata...la ce fata miloaga are cainele nostru
22+ cu un carucior multicolor :)
ionela.n spune:
Oramona, da, ai dreptate.
O sa vb cu sefu sa vedem ce zice si daca e nevoie, voi face cererea. Faza e ca la spital merg de la ora 10 si daca o sa stau sa astept vreo 2-3 ore, o sa trebuiasca ca acea zi pierduta de la serviciu sa o retrag din CO si de aia intrebam.
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 21+
Ingerasul meu
Klarisse spune:
Tot citesc despre ce scrieti vis a vis de socri..Nu inteleg ce treaba au ei cu numele copilului nostru
. La noi nici nu s-a pus problema sa sugereze ceva..decizia este 100% a noastra pentru ca noi suntem parintii lui si asa mi se pare normal...
..zic si io.
As trage un certalau daca ar veni careva sa-mi impuna un nume..moaammaaa

Klarisse
graviduta 21+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
citat din mesajul lui Andreea82 Si socrii mei tot teckel au avut pana acum un an. Sunt adorabili. Ne gandim se la mai luam unul Pe hai sa-ti zic cum il convingi pe Dragos: cand veniti pe la Caransebes/Otelu poate ne nimerim si noi pe la socri si ne vedem. Daca ii vede mutra lui Walter e ca si rezolvata...la ce fata miloaga are cainele nostru 22+ cu un carucior multicolor :) |
S-a facut

Kiti,
21+ si mami de Vlad 15.05.2006
puiutza spune:
Crinuta si eu am patit la fel cu inghetata, dar de o vreme tratez cu indiferenta gatul....si continui sa mananc inghetata si parca e mai bine sincera sa fiu!
Cica daca ai rosu in gat e bine sa mananci inghetata ca omoara microbii din gat....fetele cu medicina la activ ...e adevarat? La mine a mers cf zicalei...cui pe cui se scoate! O singura data am luat un homeogene!
Mai de mult umblam cu pastilutele dupa mine si imi trecea mai greu...acuma numai de ce tratez cu indiferenta parca imi trece mai repede! Poate se caleste organismul! Bine oricum metoda asta nu o aplic iarna cu siguranta...dar acuma ca e cald afara....!
Inghetata e la loc de cinste!
Dana
26+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)