Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Buna fetelor...eu scriu mai rar pe la voi dar va citesc in fiecare zi

Am intrat sa va dau si voua vestea ca avem fetita ...o so cheme Alesia Maria,are 300g si 22cm ,e activa foc si e iubirea lui mami si tati

Sa ma treceti cu caruciorul roz

DD ne-a daruit o minune 20+

Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!

23+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

buna fetelor.
pentru cine e interesat am trimis pe mailul comun septoct2010@yahoo.com cartea mama si copilul versiunea lui fenwick. acuma ma chinui sa pun si versiunea aia veche a lui capraru dar nu stiu de ce imi tot da o eroare. ma mai chinui.

PS> am mai pus si eu 2 poze cu burta de 19 saptamani si noua mea freza. ca am avut parul lung vreo 15 ani si acuma am vrut o schimbare pe care sotul meu cu greu a acceptat-o. in rest noi suntem bine, asteptam morfofetala de pe 11 iunie.
aa si azi am schimbat semnatura. am ajuns si noi la jumatatea drumului

20+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Anna, felicitari pt semnatura
Merg imediat sa mai arunc o privire in album

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 21+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

anna felicitari pt semnatura!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Dragelor eu de ieri mor de durere de gat. Am mancat duminica doua inghetate pe nerasuflate de parca nu mai vazusem in viata mea, iar de ieri, dar mai ales azi noapte, am murit de dureri. E gatul meu franjuri facut. Deabia vorbesc si beau mai mult ceaiuri cu lamaie si miere, sau lamaie si miere simple. E groaznic!Bine ca n-am facut si febra.
Lora multa sanatate!
Sa aveti o zi placuta!

23+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Fetelor, cum era cererea aia care se face pt 1 zi libera, pt analize?
Trebuia sa merg la dr cu rezultatul de la morfologie, am sunat dr, nu a rasp. Apoi m-a sunat el si m-a chemat la spital. Am inteles ca acolo dureaza mai mult, ca trebuie sa astepti si as vrea sa imi iau liber vineri.

Dar am uitat care era procedura

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 21+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Ana eu sunt de aceasi parere cu tine ,eu si sotul meu vom alege numele indiferent de parerea celor din jur. asta nu inseamna ca nu le ascult propunerile si daca imi place ceva... . Si eu as vrea un nume care sa nu fie atat de comun , sa ma duc in parc si atunci cand o strig sa raspunda inca 5 fetite.
Soacra mea ar fi vrut Alexandra ca pe sotul meu il cheama Alexandru , nu este urat numele dar eu imi strig sotul Alex , asta insemna sa nu folosesc nici o prescurtare la fetita sa o srig luuuunnngg .
Dar tot ca mine fac , si sotul este , spre bucuria mea , de acord cu mine

Burtica de 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

crina imi pare rau ca te doare gatul,stiu ca e nasol!Ceaiul o sa-ti faca bine.Eu mananc inghetata in fiecare zi si nu am nimic.am antrenament

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Ionela, eu am facut cerere in care am trecut si textul de lege si au sarit toti la mine, ca ce nu ma putea invoi? ca as fi gasit intelegere. Asa ca eu zic sa le spui mai intai si daca nu vor sa le faci cerere. Acum cum stii tu ca e mai bine la tine
Crina, aceeasi problema o am si eu, duminica am mers in curent si cand am ajuns acasa am dat gata doua inghetate. Apoi luni m-am tratat cu apa foarte rece si ce incepuse duminica usor ieri s-a agravat. Tot la ceai cu lamaie am ramas si eu, nu mai pot . Pupici si multa sanatate.

mamica de fetita si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Maya - - chiar cred ca ma cearta cand ma intind, cred ca o deranjez din vastele-i apartamente, si imi trage cate un ghiont

Andreea82, am vazut pozele cu puiutii de Walter, sunt adorabili!! Noi avem deja la soacra-mea 2 ciobanesti carpatini, o domnisoara carpatin caucazian si inca doua potaite adunate de Dragos din diverse locuri, cand erau puiuti. Dar zau ca mi-as lua si un basset . Sunt fix pe gustul meu - adica lenesi. Eu am avut 16 ani un tekel, iubirea vietii mele, care seamana mult la caracter cu bassetii, dar nu stiu dc as mai putea lua unul vreodata, l-as compara mereu cu Benucu meu . Asa ca next target - basset. Sa vad cum il fraieresc si pe Dragos

Kiti, 21+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput