Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (68)
Raspunsuri - Pagina 6
clary spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui nadiutapm Chichiuta, voi naste cu ALa Danilceac, e medic rezident, dar mie mi se pare buna, plus ca aud numai de bine in jur de ea, acum ramane sa discut cu ea ca daca ma apuca sa nasc noaptea oare are voie sa vina fiind rezident, ori nasc cu medicul de garda ![]() felicitari pt semnatura si eu am schimbat-o ieri avem 23+ yupiiii Chichiuta, bafta la eco sa fie cu vesti minunate. Andreea82 , eu stau rau de tot la dureri de spate cat si bazin, nici nu pot "cracana"picioarele sau sa-mi pun sosete si sa stau in intr-un picior, slabe sanse, si cu aplecatul mari probleme, zici ca imi iese "sufletul". clary, din cate am inteles sotul tau e prin Italia nu?, si daca iti aduce hainute de acolo sunt foarte calitative, mie mi-a trimis sor-mea de la o prietena de acolo si numai la cate spalari au fost bagate pt ca am prins momentul cand Lidiuta a inceput sa merga de-a busilea prin parc, distractie, si sa se joace in nisip, insa nu s-au decolorat nu s-au strambat. Lasa ca ai pe ce sa dai banutii. maya71, multi pupici si curajul sa mergi inainte cu capul sus ![]() Klarisse, apropo de numele bebelusului nu mai fi necajita o sa gasiti pana la urma ceva ce va place foarte mult si o sa fie bine, mie imi place Beatrice-Ioana, insa sotul m-a amenintat ca pana la inceputul lui septembrie tooate numele rostite nu se vor lua in considerare , deocamdata tac malc dar sa vezi pe urmaAndreea82, mie imi suna bine si frumos pt fetite, Ingrid, Evelina Sofia, Sorana, Roberta, pe astea le pastrez pt septembrie bebecris26,m bine ai venit , eu am nascut in 2007 la Elis si a fost ok, am gasit niste oameni buni, chiar daca nu toti sunt asa insa trei zile cat am stat m- interesat sa fie beblina bine si eu, restul ce era in jurul meu nu conta, si nu am aruncat cu bani in stanga si dreapta.Fistiq, esti super tare cu parola de mail, mie mi se intampla sa ma intalnesc cu pe care le cunosc de foarte mult timp si nu pot sa-mi aduc aminte numele lor ![]() ![]() Office,
![]() ![]() revin.. |
Neata fete cu burtici!
Nadiutasm,eu sunt multumta ca mi le aduce si daca le pot folosi 2-3 luni e super ok mai ales ca ,din cate am inteles,in primele luni cresc foarte repede..vorba ta-voi avea pe ce sa au bani ca doar au nevoie de o gramada de lucruri.
26+
puiutza spune:
Zoze spor la treaba!Faci claca? Ca venim si noi sa te ajutam...
Dana
26+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
Andreea82 spune:
Felicitari Arianna pentru caruciorul roz! Sa iti creasca in burtica mare si sanatoasa si sa ai parte de o fetitza cuminte si mancacioasa 
Zoze, spor la mutari! Sa nu te obosesti prea tare, aveti grija de voi
22+ cu un carucior multicolor :)
Fistiq spune:
Buna dragi burticute!
Ionela, crampele trec mai repede daca te masezi puternic, sau chiar sa pasesti pe piciorul respectiv. Stiu ca suna ingrozitor sa faci asta cind simti ca te injunghie, dar functioneaza. Si baga la greu banane. 
Deci de 2 zile am o noua senzatie, la miscarile lui bebe; nu pot spune ca e naspa dar simt un fel de disconfort. Parca se misca in vezica mea. Mi-e tare frica sa nu fie vorba de infectie urinara, am o fobie legata de asta. Am sa merg pt siguranta sa fac o urocultura, dar pina miine sau poimiine imi puteti spune daca va suna cunoscuta senzatia asta la miscarile lui bebe? 
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 22+
ana_25 spune:
mihaelka bine ai facut ca ai refuzat politicos sugestia soacrei.
Parerea mea este ca nu trebuie sa ne lasam influientati de nimeni(adica sa -i lasam pe altii sa ne impuna),ca doar e copilul nostru nu?Eu cred ca mama si tata ar trebui sa decida numele copilului.Eu am avut multe discutii pe tema asta cu familia mea,lor nu le placea nicicum numele ales de mine,si le-am zis ca atunci cand vor avea si ei copii sa le puna numele cum vor dar la copilul meu eu decid.Bineinteles ca atunci cand au aflat ca sunt gravida au venit care mai de care cu sugestii ,unele chiar absurde.Si inca ceva,.eu nu i-as pune numele nimanui din fam. doar asa..sa-l duca mai departe.Fiecare e unic si are numele lui.Ca-mi ziceau toti:cum?nu-i pui numele Maria?ca asa o chema pe bunica!sau nu-i pui Ioana?ca pe tata la chemat Ioan,...Eu am vrut ca bb-ita mea sa aiba nume unic la noi in fam,ca numele de Ioan" s-a dus" de generatii.Dar repet asta e parerea mea,si fiecare e liber sa faca ce vrea,in definitiv fiecare isi cunoaste familia si traditiile ei. 
Ana
21+
crina-s spune:
Buna dimineata dragilor
Bafta multa Chiuchiuta, Mari la eco. Va asteptam cu vesti bune.
Alina.clau LA MULTI ANI!sa fii fericita si sanatoasa si tu si bebe.
Sper sa fie o zi superba astazi.

23+
crina
cu
be_one spune:
Fistic, da, am si eu senzatii din astea dureroase uneori cand se misca. Parca ma "scormoneste"![]()
Oana
21+ cu
si mami de Dimitrie (23.10.2004)
ana_25 spune:
Fistiq eu nu am avut senzatia asta niciodata!Cred ca mai bine sa intrebi dr. cand mergi la control! 
Ana
21+
clary spune:
Nadia,imi cer scuze ca la post-ul trecut ti-am gresit numele dar vorba fetelor "neuronul gravid" e de vina..nu stiu ce am..am observat ca mi se intampla sa uit sa scriu cuvinte nu doar sa omit litere
.
Tot referitor la neuronul gravid,nu mai stiu care din fete l-a visat pe mircea bardea pe masa cu aluat si faina..eu am visat acum cateva nopti ca eram la curte si cresteam puisori de gaina , a venit o pisica ,mi-a luat pui si toata curtea era numai copane ,aripi si pene..cand m-am trezit chiar mi-era pofta de o pulpita cu cartofi prajiti
..
26+
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 'Neata burtici si albinuta draga !Mi-e un somn si casc de imi trosnesc falcutzele Bebecris - bine ai venit! Am putina treaba, dar revin mai tarziu. Pup Kiti, 21+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Kitiuta, ce m/am distrat cu falcutele tale... mi te si inchipui cum te intinzi si te alinti... ca in desenele animate...si bebelina din burtica cum te cearta si/ti zice 'Hai mamico, asa exemplu imi dai tu mie?!'

, eu am nascut in 2007 la Elis si a fost ok, am gasit niste oameni buni, chiar daca nu toti sunt asa insa trei zile cat am stat m- interesat sa fie beblina bine si eu, restul ce era in jurul meu nu conta, si nu am aruncat cu bani in stanga si dreapta.