Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Apropo...mi-a ajuns si mie centura pentru masina de la Besafe! Si e super faina...chiar ma simt mai safe acuma, ca nu mai puteam sa o port altfel si chiar umblu mult cu masina si Bobi e de cele mai multe ori cu mine in masina.

Dar precum mai spunea cineva parca aici, cu fusta nu prea se poate purta, ca se va sifona rau de tot fusta pe langa faptul ca va fi o priveliste cam sexi .....
Dar trebuie sa mergem si la mare cu masina si nu vroiam sa ma risc...la cati nebuni umbla pe strazile noastre!

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Arianna felicitari pentru fetita.

Zozela spor la mutari.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Be_one, Summertime, Ghiocela mersi mult..chiar nu stiam ca Alexandru e si nume de sfant, darmite ca sunt si mucenici, si Sf. Alexandru in 30 august. E mai usoara sarcina de a gasi al doilea nume! Mersi mult! Acuma fara discutii ramane Alexandru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Zoze te pup si bafta la impachetari/despachetari.

Klarisse graviduta 21+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

arianna felicitari pt fetita!sa fie sanatoasa si sa creasca mare-mare!
zozelaspor la treaba,dar mai ia si cate o pauza! Nu te obosi prea tare!Daca vrei vin sa te ajut cu treaba!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Buna dimineata
Ce matinale sunteti; eu abia mi-am terminat de baut cafeaua si voi ati scris pagini intregi. Harnice fete.
A iesit in sfarsit soarele si cred ca plec la o scurta plimbare (mai mult de nevoie ca mi s-au terminat ciresele) Bobolina a fost cuminte pana acum asa ca poate ma lasa si pe mine sa ma desfasor.

Soacra mea, cand nu stiam ce sex are bb, mi-a zis ca ar trebui sa ii punem numele Mihai ca la ei in familie asa e traditia de cateva generatii Ar fi fost culmea ca pe mine ma cheama Mihaela pe sot Mihai si asta ne mai lipsea...un "Mihaita" in casa. I-am explicat ca nu se poate si s-a lasat pagubasa.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Va multumesc fetelor sunteti tare dragute ,am invatat multe de la voi

DD ne-a daruit o minune 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

Buna dimineata
Ce matinale sunteti; eu abia mi-am terminat de baut cafeaua si voi ati scris pagini intregi. Harnice fete.
A iesit in sfarsit soarele si cred ca plec la o scurta plimbare (mai mult de nevoie ca mi s-au terminat ciresele) Bobolina a fost cuminte pana acum asa ca poate ma lasa si pe mine sa ma desfasor.

Soacra mea, cand nu stiam ce sex are bb, mi-a zis ca ar trebui sa ii punem numele Mihai ca la ei in familie asa e traditia de cateva generatii Ar fi fost culmea ca pe mine ma cheama Mihaela pe sot Mihai si asta ne mai lipsea...un "Mihaita" in casa. I-am explicat ca nu se poate si s-a lasat pagubasa.

25+

Ce coincidenta...la fel si soacra mea a zis ca daca e baiat sa-i punem Mihai ...acum nu stiam cum sa ies din incurcatura ca nu-mi place Mihai....si uite ca avem fetita...tot pe a mea o tin

DD ne-a daruit o minune 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Da, posibil sa fie de la Ca/Mg.
O sa intreb dr data viitoare cand merg la el, o sa imi fac din nou o listuta cu intrebari

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 21+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Puiutza, Ghiocela...pana am scris eu...
Si in legatura cu Nicolae, nu te mai gandi la nenii aia de la tara, ci la sf Nicolae, care iubeste mult copii

Oana 21+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Cred ca mai tare m-a enervat atunci ca mi l-au impus socrii! Nu mi se pare normal ca ei sa isi bage nasul la de-astea....dar sunt genul "mandrii" si nu am avut cu cine sa ma inteleg! Oricum acuma il sarbatorim si pe tati mai cu fast de Sf. Nicolae pt. ca e si Bobi sarbatorit, si Bobi e fericit ca sufla el in lumanari!

Mergi la inceput