Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (68)
Raspunsuri - Pagina 4
nadiutapm spune:
burticute,
va rog sa-mi dati pm cu adresa parola de la mail-ul comun si contul de pozici,
multam fain
nadia
23+
be_one spune:
Buna dimineata!
Nu am apucat sa intru ieri, asa ca La multi ani tuturor! si de la mine, cu intarziere 
Puiutza, cu "Alex" am patit-o si eu, caci Dimitrie vrea sa il cheme Alex pe BB, nu stiu de unde i-a venit.Eu insa m-am gandit la Alexie. Daca esti in cautare de inca un nume, poti sa alegi orice nume iti place, daca vrei sa consideri Alexandru numele de sfant, caci se sarbatoresc doi Mucenici cu numele Alexandru, la 15 martie, respectiv 10 iunie si Sfantul Alexandru, la 30 august
. La noi la Dimitrie a fost simplu, caci numele s-a ales singur, cu mult timp inainte. Chiar daca pana si mama mea a fost cam "uimita" de alegere, mie mi se pare cel mai frumos si mai melodios nume. De asta si la noi e destul de greu acum...dar mai astept, poate apare "revelatia"
pe toate
Oana
21+ cu
si mami de Dimitrie (23.10.2004)
summertime spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutza Apropo de nume, la primul baietel am fost nevoita sa accept Nicolae - impus de socrii prin sotul meu, ca toti erau Nicolae si trebuie "sa duca" numele mai departe..... ![]() ![]() Am cedat in final dar i-am mai pus un prenume Bogdan, si binenteles ca toata lumea il stie de Bogdan sau Bobi, multi nici nu stiu ca il cheama Nicolae. LA inceput mai insistau socrii si il strigau Nicolae, dar copilul nu ii baga in seama ca el nu stia nimic de acest nume..... Acuma la al doilea copil din nou s-ar putea sa nu am de ales si sa accept Alexandru pt. ca Bobi o tine sus si tare cu Alex....si nu pot sa il determin sa il schimbam. Nu ca nu mi-ar placea....dar e tot cumva "impus"....dar de copil...si deja parca a inceput sa imi placa. Vorba cuiva .....daca se face intelectual BB ii spunem Alex, daca se face tractorist ii spunem Sandu... Dar mai trebuie sa gasesc un nume de sfant, ca sa aiba si BB2 2 sarbatoriri in an...la fel cu fratiorul mai mare. Si nu gasesc nicicum unul care sa mearga cu Alexandru! Ma ajutati voi cu nume de sfinti....? ![]() ![]() la toate burticile si o zi faina! Bafta la cele care merg azi la eco!Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Puiutza, sa stii ca si Alexandru e nume de sfant. Este pe 30 august.
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu
Andreea82 spune:
| citat din mesajul lui ghiocela13 PUIUTZA, sa stii ca si Alexandru e nume de sfant. Se serbeaza pe 30 august. Ghiocela 21+ ![]() |
Nici eu nu stiam. Multumim

22+ cu un carucior multicolor :)
summertime spune:
Ionela, eu stiam ca lipsa de magneziu este legata de crampele musculare iar carenta de magneziu se asociaza cu scaderea nivelului de calciu si fosfor din sange, am citit
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu 
tanamera spune:
Buna dimineata
!
Lora,Chichiutza multumim pentru cafeluta si micul dejun
.
Camisv felicitari pentru semnatura
.
Bebecris bine ai venit
!
Aseara am comis-o rau de tot
,mi s-a facut pofta sa mananc la MD
.La 10 minute dupa ce am ajuns acasa a inceput raul,am dat si la rate
.Asa ca mi-am promis sa nu mai mananc niciodata meniu acolo,doar cartofi prajiti sau inghetata.
Ionela sa stii ca spre dimineata ma iau si pe mine carceii la picioare,e groaznic.
O zi frumoasa!La Mures e soare
.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
be_one spune:
Puiutza, Ghiocela
...pana am scris eu...
Si in legatura cu Nicolae, nu te mai gandi la nenii aia de la tara, ci la sf Nicolae, care iubeste mult copii
Oana
21+ cu
si mami de Dimitrie (23.10.2004)
Arianna11 spune:
Buna fetelor...eu scriu mai rar pe la voi dar va citesc in fiecare zi
Am intrat sa va dau si voua vestea ca avem fetita ...o so cheme Alesia Maria,are 300g si 22cm ,e activa foc si e iubirea lui mami si tati ![]()
Sa ma treceti cu caruciorul roz 
DD ne-a daruit o minune
20+
zozela spune:

Mai,eu chiar nu ma pot tine de voi,zilele astea
Nu am mai deschis calc.de saptamana trecuta,la serviciu imi este din ce in ce mai greu,suntem in mutari,astept sa treaca juma' de luna,sa-mi iau si eu un CM,bebelusa se pare ca-i si ea in mutari
,Mihai e si el bagat pana-n gat printre cutii si saci(eu le umplu,el le descarca
),am vazut pe prima pagina o strigare de la Bubante
si..si nu mai stiu..
Sper ca sunteti bine cu totii,mamici,bebelusi,copilasi si tatici si..sper sa mai am si eu un ragaz mic,macar de-un salut!
si 
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Buna fetelor...eu scriu mai rar pe la voi dar va citesc in fiecare zi Am intrat sa va dau si voua vestea ca avem fetita ...o so cheme Alesia Maria,are 300g si 22cm ,e activa foc si e iubirea lui mami si tati Sa ma treceti cu caruciorul roz ![]() DD ne-a daruit o minune 20+ |
Felicitari pentru
, sa fie sanatoasa si sa creasca mare.

Klarisse
graviduta 21+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png