Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (68)
Raspunsuri - Pagina 3
Andreea82 spune:
Buna dimineata!
Felicitari pentru schimbarile de semnatura! Vai, asa repede trece timpul....mai putin
Multumim de cafelutza si mic dejun! Totul delicios, dar eu ar trebui sa invat sa mai zic si stop! ca asa nu mai merge 
Va tinem pumnii la intalnire cu bebelinii astazi! Va asteptam cu vesti bune
Maya, curaj, o sa vina mai bine!
Lora, odihneste-te in continuare cat poti. Ce a fost mai greu a trecut! 
Am pus si noi niste pozici in album si mi-am dat seama ca nu am nici o poza cu burtica inca
. Dar recuperam noi
22+ cu un carucior multicolor :)
Klarisse spune:
Ionela carceii pot fi si de la lipsa de calciu sau fier din ce stiu, sa vorbesti cu medicul..
Pe mine ma rupe spatele..azi dimineata m-am ridicat din pat parca aveam cel putin 80 de ani
...dar ce sa-i faci? Fiecare neplacere merita din plin.
Klarisse
graviduta 21+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ionela.n spune:
Oramona, nu am probl cu tiroida sigur. Inainte de a ramane insarcinata am facut cam toate analizele posibile, ca aveam probl (teoretic) cu ficatul si voiam sa fim siguri ca nu e si altceva.
Cineva mi-a zis ca e posibil sa fie de la lipsa de calciu. E posibil?
Klarisse, saru`mana. tocmai mi-am amintit ca tre` sa sun dr
sa vad cand trebuie sa merg din nou la el, ca va intra in concediu. Cred ca neuronii mei intra in vancata 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 21+
Ingerasul meu
kiti2205 spune:
'Neata burtici si albinuta draga
!
Mi-e un somn si casc de imi trosnesc falcutzele
. Abia astept sa treaca timpul si sa ma duc maine la eco, sa vad bubulina mica.
Bebecris - bine ai venit!
Am putina treaba, dar revin mai tarziu.
Pup
Kiti,
21+ si mami de Vlad 15.05.2006
ana_25 spune:
andreea am vazut pozele tale.Esti ca o papusica.
Walter e o minunatie de catel,iar puiutii....superbi!Asteptam si poze cu burtica!
Ana
21+
RalucaElenaM spune:
Buna Dimineatza!
O burticutza draguta ma trece si pe mine acolo la fetite??ca sa se mai dreaga scorul ala...
alexuza si sotului meu tot Bianca si Diana ii plac, insa pe mine ma atrag Sara si Maia, unul scrie pe o hartiuta celalalt incepe sa taie:)) n-as putea spune ca imi displace Bianca
bebecris26eu sunt urmarita de dna doctor Cristian Rodica, si voi naste la Elias desi sunt din Ploiesti, am 4 prietene care au nascut cu ea deci am acordat toata increderea! morfo-fetala am facut-o cu dr Maria Bari la recomandarile dnei Cristian... ma mir ca tu ai facut la medlife, sunt mai multe fete aici care nasc la Elias consulta lista din prima pagina..
23+
puiutza spune:
Fetelor,
Apropo de dureri si tot felul in per. sarcinii - eu la prima sarcina am participat la un curs de viitoare mamici si faceam la fiecare sedinta si gimnastica pt. gravide si tin minte ca ma simteam mult mai bine.
Mai jos un link catre un site cu gimnastica pt. gravide...sunt mai multe articole - asta e 1 - sunt 5 in total. Daca va intereseaza....Poate va face mai bine! Binenteles pt. cele care nu au contraindicatii de la medic si trebuie sa stea doar la pat 

http://www.gimnastica-gravide.ro/index.php?page=articole&id=2&titlu=Gimnastica%20pentru%20sarcina%201
Dana
26+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
ghiocela13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutza Apropo de nume, la primul baietel am fost nevoita sa accept Nicolae - impus de socrii prin sotul meu, ca toti erau Nicolae si trebuie "sa duca" numele mai departe..... ![]() ![]() Am cedat in final dar i-am mai pus un prenume Bogdan, si binenteles ca toata lumea il stie de Bogdan sau Bobi, multi nici nu stiu ca il cheama Nicolae. LA inceput mai insistau socrii si il strigau Nicolae, dar copilul nu ii baga in seama ca el nu stia nimic de acest nume..... Acuma la al doilea copil din nou s-ar putea sa nu am de ales si sa accept Alexandru pt. ca Bobi o tine sus si tare cu Alex....si nu pot sa il determin sa il schimbam. Nu ca nu mi-ar placea....dar e tot cumva "impus"....dar de copil...si deja parca a inceput sa imi placa. Vorba cuiva .....daca se face intelectual BB ii spunem Alex, daca se face tractorist ii spunem Sandu... Dar mai trebuie sa gasesc un nume de sfant, ca sa aiba si BB2 2 sarbatoriri in an...la fel cu fratiorul mai mare. Si nu gasesc nicicum unul care sa mearga cu Alexandru! Ma ajutati voi cu nume de sfinti....? ![]() ![]() la toate burticile si o zi faina! Bafta la cele care merg azi la eco!Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
PUIUTZA,
sa stii ca si Alexandru e nume de sfant. Se serbeaza pe 30 august.
Ghiocela
21+
alexuza spune:
BUNA DIMINEATA BURTICUTE !!! Nu stiu cum puteti manca voi oua si branza in fiecare zi , eu oua ma chinui sa mananc macar 2 pe saptamana si nu reusesc mereu iar branza o felie doar cu rosii
CHICHIUTZA sa vi cu vesti bune de la eco 
CAMISV felicitari pentru semnatura
MAYA trebuie sa fi tare , stiu ca este greu dar ..., imi aduc aminte in liceu de profu de religie care era si preot si mereu ma confesam lui cu toate problemele mele ,care erau destul de mari pentru o persoana de varsta mea , mereu imi zicea sa fiuu tare si ceea ce imi zicea de fiecare data era " DUMNEZEU NU ITI DA MAI MULT DECAT POTI DUCE " deci sigur o sa trec peste si dupa aceea o sa fiu mai puternica 

Burtica de
26 +
puiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghiocela13 PUIUTZA, sa stii ca si Alexandru e nume de sfant. Se serbeaza pe 30 august. Ghiocela 21+ ![]() |
Pe bune! Chiar nu stiam...atunci sigur ramane Alexandru...mai ales ca e prin preajma DPN-ului...si va fi mai usor cu al doilea prenume...daca mai gasim ceva!
Mersi mult Ghiocela....m-ai ajutat mult!

Dana
26+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)