Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *151*
Raspunsuri - Pagina 4
doris_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete 'na seara!! Nimeni pe aici? Hmmmm,deci sunt singurica....bing-bang Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noi trei...un inceput de viata! |
Lali, mama mai suntem si noi.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
Lali_mete spune:
Asta e conspiratiune ...
Pai sunt si eu disponibila o seara si nu-i nimeni in afara de mine si Doris pe forum..nu-i coreeeeeect!!
Doris,ce faci? Ce fac puiutii tai?
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
raluk16 spune:
Alex, Doris, Elle multa sanatate printeselor! Am incercat azi sa-mi imaginez cum as fi in locul vostru si m-am infricosat! Doamne ajuta, mamici curajoase, sa treaca repede cu bine!
La multe lunite Santiago!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Am uitat ceva: Delia m-am intors ieri sa recitesc, eram sigura ca ai zis ceva important si uitasem . Felicitari pentru MAMA!!!
Inca nu am reusit sa scriu despre alea de soare, sper maine
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Lali_mete spune:
Cand toti dovleceii dorm,stiti ce face Paul? O ajuta pe mami sa faca bagajelul pentru plecat la Mealca(asa ii spuneam cand eram mica fetei la care merg maine)
Elenuta satul in care locuieste prietena mea se numeste Samurcasi,si desi apartine de Crevedia,ei spun Buftea,pentru ca e mai apoape de Buftea decat de comuna lor. Eu am crescut cu ea,la Comana,aproape de Constanta,si s-a mutat acolo cand a ramas insarcinata.Pana atunci a lucrat in Germania,cu mama sotului ei,care le-a facut cunostinta anul trecut,la inceputul anului.Despre el,nu stiu sa iti spun prea multe.L-am vazut o singura data si nu am apucat sa schimbam prea multe cuvinte.Stiu doar ca il cheama Mihai Ciprian
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
alex25 spune:
Buna dimineata fete dragi!
Va poftesc la o minunata proaspata si aburinda.
Daca sunt la ora asta aici inseamna ca mandra a papat si este ok. Doamne ajuta in continuare.
Nu vreau sa sperii pe nimeni, dar dupa ce am schimbat laptele am din ce in ce mai tare convingerea ca acea cutie de lapte pe care am desigilat-o chiar sambata seara cand a inceput cosmarul si din care a baut si zilele astea in care vomita mai ales lapte, NU ERA OK. Eu sunt absolut oripilata de gandul asta, si ma apuca groaza cand ma gandesc cum poate fi totul sigilat si verificat si totusi sa nu fie ok.Ce ne facem, in ce lume traim??? Eu sunt decisa sa ma duc sa fac o analiza la respectivul lapte praf, dar nu stiu unde....daca aveti vreo idee dati de stire.
Va doresc aceeasi zi minunata pe care mi-o doresc si mie si muuuulta sanatate dovleceilor care au nevoie.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
buna dimineata!
alex, multam de cafea, ma bucur ca sunteti bine
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
mamideandrei spune:
Pentru ce sunt bune ciresele?
• pentru copii cu deficiente de crestere
• pentru anemici
• au o puternica actiune detoxifianta si depurativa
• se recomanda reumaticilor
• sunt bune pentru persoanele care au litiaze renale si biliare
• se recomanda hepaticilor in reglarea functionarii ficatului
• in stari avansate de oboseala
• regleaza functiile aparatului digestiv, in special fermentatia intestinala
• cresc acuitatea vizuala
• elimina toxinele din organism
• cozile de cirese au proprietati medicinale recomandate in bolile cailor urinare
• sunt recomandate si in curele de slabire
• ca uz extern, in cosmetica, se folosesc ca masca impotriva tenurilor uscate si obosite
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
mamideandrei spune:
Ce contin ciresele?
Aceste fructe gustoase si hranitoare sunt foarte bogate in vitamine si minerale, cu precadere potasiu si provitamina A. Ciresele contin 75-85% apa, zaharuri, acizi organici, vitaminele A, B1, B2, B6, C, E, P, PP, potasiu, fier, calciu, magneziu, fosfor, sulf, zinc, cupru, mangan.
Cum alegem ciresele?
Atunci cand alegeti ciresele tineti cont de aspectul lor: sa fie frumoase, carnoase, coapte si tari. Cele moi nu rezista mult timp. Alegeti-le intotdeauna pe cele care au si coada.
Ciresele tinute la congelator nu-si altereaza continutul de substante minerale.
Inainte de a le folosi, spalati bine ciresele.
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
mamideandrei spune:
Ce preparam din cirese?
Bauturi: compot, suc, sirop, lichior, vin, tuica.
Mancaruri: supa de cirese, rata cu cirese, prepelite cu cirese.
Deserturi: prajitura cu cirese, spuma de cirese, cirese confiate, inghetata de cirese, chec cu cirese, budinca de cirese, dulceata, gem, placinta cu cirese, tarta cu cirese, cirese caramelizate, tort cu cirese, briose cu cirese, strudel cu cirese.
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA