Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *151*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Reteta zilei
Prajitura cu cirese
Ingrediente necesare: 1 kg cirese, 6 oua, 250 g faina, 250 g smantana, 250 g zahar, bicarbonat, 1 plic de zahar vanilat, zahar pudra.
Modul de preparare: se freaca bine galbenusurile cu zaharul, se adauga smantana si se amesteca bine. Apoi se pun faina, albusurile batute spuma tare, zaharul vanilat si bicarbonatul dizolvat in zeama de lamaie. Separat se spala ciresele, se taia in jumatate si se indeparteaza samburii. Se unge o tava cu unt sau ulei si se toarna in ea compozitia. Deasupra se aseaza jumatatile de cirese puse una langa alta. Se introduce prajitura in cuptor. Cand este gata, se pudreaza cu zahar pudra si se taie in patrate, romburi sau dreptunghiuri.
Pofta buna!

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

am gasit aceste informatii si m-am gandit ca poate vreti sa stiti si voi

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mamideandrei multumim mult de info.

Mi-ai facut o pofta de cirese de nu mai pot.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Neata!
Mamica lui andrei am o pofta de cirese! Fug in piata!
Am vazut ca a scris o mamica de scandurica ei. VIn si eu cu trestia mea de 75cm si 8.300kg. M-am rugat de pediatra sa imi prescrie ceva de ingrasare si mi-a zis ca asta este ritmul lui de crestere. Acum am dat cereale la greu in tot in lapte, fructe si s-a constipat. Sper sa il ajute ciresele la ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multe lunite grupului mare de puiuti de mamici dragi, pui de Claucia, de Diana, de Ralu, de Kiki si de Maria!

Alex ma bucur ca e mai bine printesa si mai ales ca ai localizat de la ce ar putea fi! incredibil!! Intereseaza-te, suna sa vezi daca nu poti la DSP sau la Protectia Consumatorului. Sper din tot sufletul sa ii dai de cap si sa se termine tot!

Si Alex al meu e la a 4-a zi de cirese (crude, desigur) in masa de fructe azi, si nu a avut nici o reactie negativa. Am stat cu emotii putin pentru ca scrie pe wholesomebabyfood ca de la 8 luni se pot da numai.

O zi frumoasa si sper ca la voi nu ploua iar... la noi doar ieri nu a plouat si a sperat mami sa putem si noi sambata planta in gradina. Da, e luna iunie si din cauza ploilor nici noi, nici neamurile mele de la tara inca nu am putut intra in gradina de ploi si noroaie. Nici macar nu putem spune ca ploile ne-au stricat legumele, ca nu au avut ce sa strice...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza !!
Alex multzam de cafea,ma bucur ca e Zeina mai bine. De analiza,cred ca poti intreba fetele care au analizat apa,poate se poate face tot acolo si analiza la lapte praf.
Mamideandrei multumim de informatii,am bagat la capsor

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

cu cea mai mare placere, fetelor! si voi mi-ati oferit informatii pretioase, asa ca a fost payback time
eu i-am dat la masa de fructe azi caise simple, dar erau atat de dulci, le-a mancat cu o pofta , si acum isi face somnul de frumusete . asa a prins de cateva zile, imediat dupa masa de fructe adoarme si doarme vreo ora jum spre doua, cam pana pe la 12, apoi dupa pranz pe la 2 iar nani pana pe la 4 si seara la plimbare vreo jum de ora pe la 6 jum 7; si la 10 10 jum max somn pana dimineata. azi vreau sa ii fac suc din cirese sa vedem daca bea. caise a mai mancat, cirese nu; ceva idei cu ce as putea combina ciresele in suc?

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!
Sa creasca mari si sanatosi Elisa Andreea de claucia,
Nicholas Tom de diana_n, Natalia de ralucapaun, Alex si Razvan de kiki_cri, Aidan Gabriel de mangagirl sarbatoritii de astazi si cei de ieri Loris Stefan de kemsy, Victor de kinga, Nicholas de angelli.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Buna fetele!Eu sunt terminata.Azi noapte ''scandurica''mi-a facut febra 40.4.Dimi am fost la spital sine-a dat ceva pt. deja celebrii muci verzi iar la antibiotic mi-a zis sa nu ii dau decat in caz de forta majora.Sa renunut la ce i-am dat u si mi-a dat ospen.Numai stiu ce sa fac, cum sa fac ,unde sa ma duc.
Alex, si dr. mi-a zis acelasi lucu ca si tine sa nu ii dau ntibiotic doar pt. ca are rosu in gat.Excesul de antibiotic duce la capatarea unui virus la stomac ,din care cauza nu se dezvolta bn, nu ia in greutate.
Va rog sa ma scuzati daca va plictisesc dar voi sunteti primele persoane la care ma pot plange si eu de problemele mele.Acum iar are febra. Numai pot!!!!

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Vai Doris imi pare atat de rau ca nu e bine mititica, te cred ca esti disperata...eu zic sa nu iti pierzi speranta, uite la mine deja se vede soarele, desi am tras tare, eu zic ca se va rezolva, numai ca probabil ea e mai sensibila....hai, capul sus si tinem pumnii. Ce ii dai pentru febra?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput