Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *151*
Raspunsuri - Pagina 18
Ioanna81 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui kawaichan
multumim la fel! Ioanna,noi iesim dimineata si seara,dar nu e batut in cuie pt ca mai ies si de nevoie cateodata si se nimereste s afie la pranz..cel mai nasol e in masina,ca trebuie sa improvizez tot felul de paravane sa nu-l bata soarele(nu avem voie sa punem nimic pe geamul masinii ) Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 "The moment a child is born, the mother is also born." |
aha... deci nu sunt o mama criminala ca mai ies cu el la pranz cand am vreo treaba si n-am cu cine sa-l las multumesc ca mi-ai raspuns
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Ioanna81 spune:
ia sa vorbesc eu un pic singuraaa...
ieri, Carol a cazut din pat, din nou, :(... de data asta am reusit sa obtinem si primul semn din viata noastra. o zdrelitura pe nara stanga. :((
Ioanna81 spune:
mdap.. seismograf ma fac cand o sa fiu mare :))
ce misto e sa vorbesti singur! nu te contrazice nimeni :)))))))))9
alex25 spune:
Ioanna hai ca esti dementiala!
Eu ies afara pe la 11 si ma intorc la 2...deci cum e mai rau, dar in parc stau numai la umbra, doar pe drumul de intoarcere mai e si soare...stiu ca nu e tocmai bine, insa dimineata nu prea am cum sa ies din cauza programului ei...o sa ma gandesc si eu sa modific...asa ca nu esti mama denaturata, stai linistita.
Offf, imi pare tare rau ca a cazut bebe din pat...mama ei de treaba. Tinem pumnii sa nu fie nimic.
La noi nu s-a simtit nici un cutremur si ma bucur.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Ioanna hai ca esti dementiala! Eu ies afara pe la 11 si ma intorc la 2...deci cum e mai rau, dar in parc stau numai la umbra, doar pe drumul de intoarcere mai e si soare...stiu ca nu e tocmai bine, insa dimineata nu prea am cum sa ies din cauza programului ei...o sa ma gandesc si eu sa modific...asa ca nu esti mama denaturata, stai linistita. Offf, imi pare tare rau ca a cazut bebe din pat...mama ei de treaba. Tinem pumnii sa nu fie nimic. La noi nu s-a simtit nici un cutremur si ma bucur. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
oameeeeeeeeenii, oameeeeeeenii ... uraaaaaa
alex25 spune:
Hai ca ne dam in barci amandoua, zici ca suntem in balansoar, odata tu, odata eu!
Ce mai face micul print?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui alex25 Hai ca ne dam in barci amandoua, zici ca suntem in balansoar, odata tu, odata eu! Ce mai face micul print? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
dragostea mea exerseaza ridicarea in picioare cu ajutorul stinghiilor de la patut. am reusit de cateva zile sa ne ridicam in genunchi. acum a pus si talpa jos!
am vazut ca domnisoara Zeina este din ce in ce mai bine si nu mai vomita. mi-nu-nat! sa dea Dumnezeu sa fi fost primul si ultimul hop
alex25 spune:
Bravo dom'le, bravo, tot inainte!
Si mandra mea incearca timid sa se tina de barele de la patutz, insa cel mai usor si bine se ridica tinandu-se de tac'su, zici ca e maimuta, asa se agata.
Cu vomitatul si eu sper din tot sufletul sa fie ultimul hop, ne rugam la DD sa ii dam de capat.
Voi in ce parc va mai preumblati?
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui alex25 Voi in ce parc va mai preumblati? |
noi suntem fani Herastrau... mai mergem si in parcul circului, dar de cand m-am bagat intre o haita de caini si carucior mai bine ma lipsesc. parca as veni si eu cu voi in IOR din cand in cand. imi place parcul de nu mai pot dar mi-e asa de peste mana... uffff
maimutica simpatica de tot aveti voi acolo!