Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *151*
Raspunsuri - Pagina 19
Ioanna81 spune:
auzi, Alex, Zeina chiraie???? adica tipa de veselie de duduie geamurile si timpanele???? ca noua ni se pare foarte distractiv si eu cred ca o sa fac o audiograma in curand
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
alex25 spune:
Mie imi place in Herastrau de mor, sa stii ca nici in IOR nu ajung atat de des, pe vremea asta nu imi vine sa ma duc nicaieri cu masina, ca uite sunt sigura ca de la AC a facut rosu in gat, deci mai bine ma lipsesc si ma duc singurica in Tineretului.
Noi am trecut de etapa cu chiraitul, adica a avut o perioada in care ii placea sa se auda, si ce metoda mai buna exista decat sa tipi in continuu.
Multumim de aprecieri, nici voi nu sunteti mai prejos.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Stie sa imi spuna si mie cineva, la cat timp de la o nastere natura fara probleme, poate surveni o alta nastere?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Stie sa imi spuna si mie cineva, la cat timp de la o nastere natura fara probleme, poate surveni o alta nastere? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
la 9 luni
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
la 9 luni Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
:))))))))))) vai, ce-am mai ras!
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui alex25 Stie sa imi spuna si mie cineva, la cat timp de la o nastere natura fara probleme, poate surveni o alta nastere? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
adica cum?
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Fragutza spune:
Ola dragelor!
Mai, Natalia mea tot nu mananca, azi abia abia, mai mult fortzata a mancat 4-5 lingurite de legume. Nu stiu ce strategii sa mai adopt, cum s-o fac sa manance un pic.
Biberoanele mele sunt in greva de tot, sunt deprimate si ar vrea sa se retraga...undeva spre buric
So, ceva idei cum sa-i aduc aminte ca ei ii placea sa manance legumele?
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
alex25 spune:
citat din mesajul lui lutoniana
la 9 luni Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Haide ma, nu te lega si tu de exprimarea mea ca o cizma, sunt si eu obosita. REAOOOOO!!!
alex25 spune:
citat din mesajul lui Ioanna81
adica cum? Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii |
Adicatalea, daca la cezariana se recomanda 2 ani intre nasteri, la nasterea natura cam care ar fi distanta ideala? Am pe cineva care are un test de sarcina pozitiv la cateva luni (putine) de la nasterea primului copil, si nu stia daca o sa ii dea voie dr sa tina sarcina, sa nu fie prea devreme...daca nu ai inteles, ignora-ma ca nu sunt in stare sa fiu mai coerenta de atat...e de la caldura.
alex25 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Ola dragelor! Mai, Natalia mea tot nu mananca, azi abia abia, mai mult fortzata a mancat 4-5 lingurite de legume. Nu stiu ce strategii sa mai adopt, cum s-o fac sa manance un pic. Biberoanele mele sunt in greva de tot, sunt deprimate si ar vrea sa se retraga...undeva spre buric So, ceva idei cum sa-i aduc aminte ca ei ii placea sa manance legumele? People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
Uof, mama ei de treaba...nu stiu ce sfat sa iti dau, ca nu sunt in aceeasi situatie (adica cu biberoanele) dar eu zic sa mai incerci, poate gasesti o varianta castigatoare....dar ti-ai dat seama ce nu ii convine?