Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *151*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna seara,

Va mai citesc si eu din cand in cand, cand mai am timp, am intrat azi si l-am vazut pe dragutul de Josh. Mihaela te pup, e un scump, si cu freza ma da gata totdeauna.

Fragutza nici Andreea nu a mai vrut sa manance o perioada piureul de legume si fructele, dar din cauza ca avea bronsita si ii dadeam antibiotic. Fructele le-am inlocuit cu suc de fructe iar la lagume fierbeam mai mult legumele pe foc si ii dadeam doar zeama cu bibeonul si mai morfolea si o bucata de paine pe langa. La noi un succes mxim il are iaurtul simplu facut in casa.

Andreea exploreaza toata casa in patru labe si Teodora se joaca foarte frumos cu ea. Va las si niste exemple:
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/Vara2010?authkey=Gv1sRgCOaAq9KJ9-3BgAE#5478945463807080930

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna,
mai apar si eu din cand in cand.
De cand a venit caldura stam mai mult in parc, mai nou Mihai papa fructele in parc. Asa ca stau mai putin pe acasa. Acum au iesit cu tati si mai fur si eu catva timp cu voi.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

va salut mamelor!

suntem un pic bolnavioare si incerc sa-i dau de cap...stiu ca au fost pui cu roseola..la momentul respectiv nu am fost atenta la simptomatologie...au avut eruptie pe fata?

de sambata ceva nu-i bine cu Ana...
-stare subfebrila (maxim a aavut 38 gr C, dar i-am si antitermic)
-2 ep de varsatura
-vreo 10 scaune moi in doua zile jumatate
-lipsa poftei de mancare..nu accepta decat san..
-indispozitie maxima...a plans ieri seara si astazi ca niciodata...pentru ca-si rodea suzeta si-si baga degetele-n gura m-am gandit ca poate ii iese un dinte..un molar, ceva..dar astazi nu mai sunt asa convinsa de treaba aceasta pentru ca,
- in seara aceasta i-a aparut o eruptie pe fata si gat..bubite mici, punctiforme, neelevate...

acum este mai bine..un pic mai vioaie, temperatura este normala, scaunul (doar unul) parca mai legat..

ma gandesc ca este fie roseola, fie rujeola, caci aceasta din urma este cu eruptie care apare intai pe fata..

vroiam sa stiu la puii cu roseola...cum a aparut eruptia?

Monique sunt superbe fetitele voastre!

Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Dana eu iti spun exact cum a fost la noi, ca nu ma pricep sa imi dau cu parerea.

A inceput cu febra 38.2 fara nici un alt simptom. Apoi au aparut varsaturile. A urmat febra 39.2 (aici noi am ajuns internate, dar nu are legatura ptr ca a fost de la deshidratare) si scaune proaste. A mai fost inca o zi de febra 38.5. A patra zi febra a disparut ca prin minunte si a aparut eruptia, am obs intai pe fata, apoi pe torace si pe spate. Bubitze mici, punctiforme, fara mancarimi. A doua zi deja incepeau sa se estompeze.

Sper sa iti fie de folos. Ma rog sa fie totul bine cu Ana.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ma bag sa fac capitol.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Alex nu glumim fata mea, am prietena care are diferenta intre ea si sora ei fix 10 luni ....cu alte cuvinte a stat doamna mama 1 luna pe tusa si apoi a marcat. Sotul !

Pai asta e si spilul la nasterea naturala ca poti sa faci oricand urmatorul copil. Daca si-l doreste poti deja sa o feliciti

eu nici nu mai stiu ce-i aia dar incerc eu intr-o buna zi sa-mi amintesc

Dana nu stiu ce sa spun dar din cate ai descris tu pare ce au mai spus fetele. Uite e si Alex pe aici poate stie si ea. Eu asa imi amintesc de scaune moi si eruptie ulterioara de bubite mici.
Multa multa sanatate

Monique ce ma bucur ca te vad. Fetele ca de obicei minunate. Cea mica are o fatuca de-ti vine sa o mananci. toate bune la lucru ?

Fraguta cu vorba buna i-ai explicat fetei cate minerale si vitamine contin legumele ? daca nu si nu, da-i o carte sa citeasca ea cu ochii ei

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Poftiti la casuta noua:

152

alex25

Mergi la inceput