Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *151*
Raspunsuri - Pagina 17
mamideandrei spune:
buna dimineata si de la noi! alex multam de cafea, ma bucur ca sunteti mai bine!
cat despre quinoa, pana acum n-am auzit nimic, dar o sa ma documentez si eu ; oare merge si la dovlecei mai grasunei? ieri am fost la dr si cantarul arata 10,65 kg iar lungime 77 cm. eu zic ca e ok proportinat ; am inceput si noi sa bem sucuri de fructe/legume, care pana acum nici nu vroia sa le vada; oricum apa e cahhh.
vroiam sa mai intreb ceva: voi ati mai facut sau mai faceti ceva vaccinuri optionale pana la 1 an? gen sinflorix sau prevenar? mie mi-a spus dr ieri daca vreau sa ii fac,dar am zis sa ma documentez intai
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
hepilica spune:
Salutare!
mamideandrei, sinflorix si prevenar sunt pentru aceleasi boli din cate stiu eu. eu nu le fac.
luto, uka - va pup dragelor.
mai, am auzit o poveste ingrozitoare ieri si am zis ca trebuie sa va spun.
cunostintele unui coleg de serviciu au plecat in CO in Bulgaria. mama, tata si copil mic (nu stiu cat de mic).
la o benzinarie din bulgaria au oprit sa alimenteze, iar cand tatal s-a dus sa plateasca, mama a iesit dupa el din masina lasand copilul acolo, pentru a-i spune sa mai cumpere si niste apa. in cateva secunde i-au furat masina...cu tot cu copil. au inebunit de-a dreptul. au trebuit, nu stiu prin ce moduri, sa plateasca mafiei ca sa le inapoieze copilul. asta nu e nimic. l-au inapoiat, dar fara un rinichi.
mai, in bulgaria e o mafie nenorocita. am mai citit cu ceva vreme in urma ca au rapit o familie pentru rinichi. aveti grija. oriunde, dar oriunde mergem sa nu ne parasim copiii nici macar o secunda.
imi mai amintesc de o mamica care aici in bucuresti parca si-a suit copilul in scoica in masina (in parcarea unui mall), apoi a urcat ea la volan. in secunda doi, un nenorocit a urcat in spate alaturi de copil si a amenintat-o. nu mai stiu deznodamantul, mamica parca a reusit sa-l convinga sa nu-i faca rau copilului si sa le arunce cheile de la masina ca sa nu-l poata prinde. cutremurator.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
mamideandrei spune:
hepi, asa am citit si eu ca ar fi pentru aceleasi boli, dar nu stiam daca cineva le-a facut sau are de gand sa le faca... oricum dupa ce am citit ma gandesc sa le zic pas...
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
Ioanna81 spune:
bonjurica, bonjurea
ce mai faceti?
alex ma ucur ca sunteti mai bine!
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
kawaichan spune:
hepi mi s-a ridicat parul pe mine,e pt prima data cand aud de asa ceva.bietii parinti:(((
luto draga asa intentionam,pe 27 sa-i botezam impreuna dar uite ca din pacate a intervenit ceva si s-a amanat pe o perioada nedeterminata:(( sper totusi sa ne botezam si noi vara asta,o sa facem tot posibilul.
Joshulinul meu e duracell azi,nu sta o clipa.Am reusit insa sa ne distram un pic la pian si cum stiu ca va place in ipostaza asta l-am filmat.Asa ca vi-l prezint din nou pe www.dropshots.com/Josh0909#date/2010-06-08/20:00:00" target="_blank">Joshulinul pianist :)
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kawaichan hepi mi s-a ridicat parul pe mine,e pt prima data cand aud de asa ceva.bietii parinti:((( luto draga asa intentionam,pe 27 sa-i botezam impreuna dar uite ca din pacate a intervenit ceva si s-a amanat pe o perioada nedeterminata:(( sper totusi sa ne botezam si noi vara asta,o sa facem tot posibilul. Joshulinul meu e duracell azi,nu sta o clipa.Am reusit insa sa ne distram un pic la pian si cum stiu ca va place in ipostaza asta l-am filmat.Asa ca vi-l prezint din nou pe www.dropshots.com/Josh0909#date/2010-06-08/20:00:00" target="_blank">Joshulinul pianist :) Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 "The moment a child is born, the mother is also born." |
Ce dulce e puiutul tau!
Sa va traiasca!
anamaria1979 spune:
Selen felicitari pentru prima plaja a fetitei. Nu parea sa se impace cu nisipul prea bine.
Alex imi pare bine ca si-a revenit Zeinuca.
Joshua este un scumpicel.
Hepilica doamne m-am cutremurat cand am citit despre bulgari. Mi se pare infiorator ce se petrece acolo, dar totul este posibil. Vazusem mai demult un reportaj cum sate intregi isi vand copilasii lor pe piata neagra (nu prea se stia pentru ce, donari de organe sau adoptii ilegale).
suede spune:
Aricelul merci!Eu tot incerc sa gasesc o metoda de ingrasare fara cereale,pe care le varsa...In rest mananca bine si fructele si legumele,carnita,oul...
Bine ca a trecut febra .
Hepi povesti cu rinichii am auzit si eu (despre Bulgaria)...ce sa zic,cam nasol .
Am vazut-o si pe Ebru scumpa ca deobicei.
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
Ioanna81 spune:
dragelor, voi cum iesiti afara cu bebelacii acuma? adica pe la ce ore!??! dimineata si seara? iesiti si la pranz?
eu am iesit si pe la pranz dar l-am ascuns bine in carucior (talpitele au ramas afara :) ca sa nu-l arad soarele da' mi se pare cam cald totusi. nici nu stiu cum o fi mai bine!
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
kawaichan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui uve_got_mail
Ce dulce e puiutul tau! Sa va traiasca! mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria http://family.webshots.com/video/3003624400104955882oRGkFy |
multumim la fel!
Ioanna,noi iesim dimineata si seara,dar nu e batut in cuie pt ca mai ies si de nevoie cateodata si se nimereste s afie la pranz..cel mai nasol e in masina,ca trebuie sa improvizez tot felul de paravane sa nu-l bata soarele(nu avem voie sa punem nimic pe geamul masinii )
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."