Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *151*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ce de urari am primit, ma simt tare bine, dar totodata imi pare rau ca eu nu reusesc decat foarte rar sa urez ceva frumos unei mamici. De ani de zile scriu prietenilor, de ziua lor, seara cand am timp. Doar ca la ei e deja a 2-a zi si invariabil primesc mesaje "bine ca ti-ai amintit si o zi mai tarziu'
Azi mi-am primit cadoul: Nicholas a facut semnul de "more" (mai mult) cerandu-mi mai multi pufuleti. De 3 ori la rand, deci a inteles semnul. Asa a facut si Peter, cam de la 9 luni a inceput sa-mi arate prin semne ce vroia.
Am primit rezultatul la analize miercurea trecuta si cica are doar 3 alergii: ou, lapte si grau. Fericita, am baut 2 pahare de suc de portocale si i-am dat si lui putin. L-am umplut de bube si doar eram sigura ca-i fac rau, ca se facuse tare bine dupa ce scosesem portocala de 2 saptamani. Stiam ca pot fi rezultate false pozitive si false negative, asa ca iar sunt in ceata.
Dar per total sunt optimista si acum ma concentrez pe a-l reinvata sa doarma, acum il pot lasa putin sa planga fara sa ma gandesc ca se rupe pe fata.
Fetelor cu probleme mici si mari, experienta personala si a altor mamici imi spun ca in timp foarte multe se indreapta.
Katteryna multa sanatate Raisei si multa rabdare tie si familiei. Tu esti eroina noastra si meriti ce-i mai bun pe lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

ah, mi-am amintit
La Multi Ani Alessio ! Danangie, sa-ti traiasca !
vedeti? iar am comis-o, in Italia e 8 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata dragele mele.

Ofer si eu niste pentru doritoare (desi s-au cam rarit pe aici) si va doresc o zi minunata.

Ma duc sa ma documentez ce e cu quinoa asta si alte cele bio despre care se discuteaza pe aici...noi momentan suntem fara gluten, dar e bine de stiut ce si cum.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

La multe lunitze fericite Maria, Carol Ioan, SARAH MARIA si REMUS ANDREI

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

neata,

la multe lunite sarbatoritilor de azi !

Diana si tie un la multi ani calduros,e cu o zi mai tarziu dar e din inima sa stii:D
de fiecare data cand citesc despre alergiile lui Nicholas mi se zbarleste parul pe mine,doamne cata rabdare poti sa ai.multa multa sanatate si sa dea DD sa ii dati de capat1

imi spune si mie cineva ce e acela quinoa? ca-s tare pe dinafara..

Selen ti-am vazut Ursulica la plaja,e absolut dementiala cum se revolta ea de nisip,doamne imi vine s-o mananc

am mai tras cu ochiul si la Carinos si la Cheliuta de carinablanca si bineinteles ca n-am ratat pozele de la botezul lui Davidosu',felicitari Luto,sa va fie de bine!
Alex,Elle si celelalte mamici de dovlecei bolnaviori,multa sanatate la pitici!

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."

Mergi la inceput

Mihaela cica quinoa este "mama tuturor cerealelor". Si eu sunt fericita ca nu contine gluten. Se poate folosi in mancaruri in loc de orez din ce inteleg eu si se prepara similar, doar ca fierbe mai repede.

Hai, ca mi-am facut lectiile.

Mergi la inceput

hai ca am gugalit putin si m-am lamurit cu quinoa.pana acum nu mai auzisem,pare f interesant.

pup,o zi mumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Mihaela cica quinoa este "mama tuturor cerealelor". Si eu sunt fericita ca nu contine gluten. Se poate folosi in mancaruri in loc de orez din ce inteleg eu si se prepara similar, doar ca fierbe mai repede.

Hai, ca mi-am facut lectiile.

ahaa,deci nu contine nici gluten.deci e inventia inventiilor atunci
multam frumos,nu vazusem ca ai scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna fetelor,

iar n-am mai reusit sa intru de ceva timp si prin urmare le urez tuturor sarbatoritilor din zilele trecute la multi ani / la multe lunite si cat mai multa sanatate.

Va spuneam saptamana trecuta ca am gatul in pioneze, dupa care a inceput sa-mi curga nasul .... deci inevitabilul s-a produs si bucuria ca Maria nu a luat nimic de la mine a fost de scurta durata . Vineri noaptea, pe la 2, se tot agita deoarece nu prea putea sa respire bine .... cu toate ca seara pe la 10, cand am culcat-o totul era ok (nu nas infundat, nu febra, nu tuse, adica no raceala). Daca am vazut ca nu poate sa respire m-am si dus la ea sa o iau in brate si ...stupoare ... frigea ca niciodata ... am scos repede termometrul 39,2 ... am intrat in panica, fiind prima data cand mi se intampla acest lucru ...nici nu stiam ce sa fac mai repede...sa sun la pediatra (era totusi ora 2 noaptea), sa sun la salvare, sa fug cu ea la spital .... chiar eram derutata ... intre timp mi-am adus aminte de sfaturile pe care le-ati spus pe forum (si cu ocazia asta multumim fetelor care ne povestesc prin ce trec, ca uite mai invatam cate ceva ) ...si i-am pus compresii cu apa rece, i-am dat panadol, si am sunat si la spital de unde mi-au recomandat supozitoare cu novocalmin. Bineinteles ca singurul medicament pe care il aveam in casa era panadolul (inconstienta pe care o s-o tratez, ca deja am invatat lectia). L-am trimis pe sot intre timp la farmacie sa cumpere supozitoare. Cand s-a intors am inceput sa citesc prospectul, deoarece asteptam jumatatea de ora sa-si faca efectul panadolul ... m-am ingrozit ce scria pe prospect si am decis sa nu-i pun supozitoare pt ca mi se pareau prea tari ... e drept ca am zis ca doar daca nu reusesc prin alte metode sa-i scad febra o s-o fac si pe asta. Noroc ca i-a scazut febra la 38,3 si pe la ora 4 am reusit sa o adorm. S-a mai trezit dimineata pe la 8 (eu nedormind in perioada asta de teama sa nu faca febra), si avea 38,5 i-am mai dat panadol si a scazut la 37,5 ... am continuat si sambata si duminica sa-i dau, dar la 8 ore pt ca nu mai avea febra...
Ideea e ca am sunat-o pe pediatra sambata de cateva ori si pana la urma i-am dat mesaj ... a fost plecata din Bucuresti si s-a intors abia duminica seara (neavand telefonul la ea) .... va dati seama ca eu fierbeam in tot acest timp ...
Abia luni m-a sunat si mi-a zis ca bine am facut ca nu i-am pus acele supozitoare ...
Noroc ca a fost destul de usor, ca daca era ceva mai complicat nu stiu ce faceam.
Acum ii mai curge nasul, iar problema este ca nu reusesc sa i-l desfund, deoarece cum vede aparatul cum incepe sa planga ... sper sa treaca repede si mucisorii...

Multa sanatate dovleceilor bolnaviori, sa se faca bine cat mai repede ca tare greu este sa treci prin asa ceva.

Si ca sa fie totul perfect, dupa ce m-am bucurat ca luna trecuta a luat cca 400gr, saptamana asta a scazut 200gr, deoarece nu prea a avut pofta de mancare ...credeam ca totusi o sa stagneze, dar uite ca nu ... offf iar suntem la categoria fulgusor... si eu care credeam ca o sa ajungem si noi la 8 kg ...ehe cat mai avem ...

Suede ma intrebai cum am reusit cu ingrasarea ... pai nimic special ... in primul rand i-am introdus cereale la toate mesele, mai putin la supa de legume, apoi i-am mai introdus o gustare intre masa de fructe si masa de legume, deoarece ea nu mananca foarte mult la o masa si atunci am zis ca poate e mai bine mai putin si mai des.
Oricum nu mai stiu ce sa-i mai dau pt ca nimic nu mananca cu placere, iar mai ales acum...

Am vazut ca v-ati intalnit in IOR... hmmmm n-ati spus si voi "mai tare" sa aud si eu ....

Selen am vazut-o pe Ebru cat e de dragalasa si de scumpa.

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata
Mihaela, vom vedea poze cu samuraiul si cu Lisa ? ca era un concurs zilele trecute.
Te rog, zi-mi ca am castigat marele premiu

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput