Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *151*
Raspunsuri - Pagina 15
selen80 spune:
avem si POZE NOI
primele sunt de cand am tuns-o, si apoi de la prima plaja...am fost sambata, pe la ora 6 dupa-amiaza, am considerat ca e cel mai indicat pt prima expunere "full" am stat cam o oricica (din care jumate ca fost innorat), ne-am plimbat pe nisip, cu mainile in nisip nu ne-a placut, ati vazut in filmulet cum se scutura apa era fff rece, deci am spus pas...
in rest noi suntem bine, imi place ca de cateva zile si-a facut un programel care imi convine...am icneput sa-i dau putin cereale seara, pe langa lapte, si de atunci doarme toata noaptea, pana pe la 6-7, cand papa laptic si o culc la loc, si doarme iar pana pe la 9-10, azi chiar 10.30 in timpul asta am si eu timp sa mananc, sa mai fac una-alta prin casa, sa-i pregatesc ei fructele....apoi mai doarme pe la pranz (12-1) si inca o tura dupa-amiaza, pe la 4-5...
cam atat..
Carinablanca, felicitari pt primii pasi singurica!! stiam eu ca Maria va fi printre primii si de data asta
Elle, voi cum mai sunteti?
toate mamicile si dovleceii
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
carinablanca spune:
Buna fetelor,
La multi ani DIANA_N
La multe lunitze fericite DARIUS si ROBERT, IRIS TEODORA, ANDREI, ANABELLE, ADAM JOSHUA [s]
Kawaichan, ma bucur ca am mai auzit de voi si ca sunteti bine.
Madalina, bine ati revenit acasa si succes cu planurile tale! CUm ati rezolvat pana la urma cu asigurarea medicala?
Liliac, sper sa reusesti sa treci cu bine peste dilema cu alaptatul.
Selen, am vazut scumpetea de Ebru.Imi vine sa o pap toata cum se joace ea acolo cu nisipul. Maine mergem si noi la strand. Abia astept.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
techila spune:
ola cucoanelor,
LA MULTI ANI DIANA!!!!! SA TRAIESTI FERICITA MULTI ANI SANATOSI!!!LA MULTI ANI SARBATORITILOR!
am de zis urmatoarele: quinoa bio cu orez brun bio si cu un pic mic de zahar brun bio si cu lapte (la dracu, ne-bio)....
sa va vad care aveti curaj sa scrieti dupa aceasta magnifica postare
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
uve_got_mail spune:
La multi/multe ani/lunite sarbatoritilor zilei si multa sanatate bolnaviorilor!
Eu merg sa ma intalnesc cu Lali in IOR, daca mai vrea cineva sa vina, sotul ei a lasat pe mail nr. de tel. Eu nu mai am timp sa il las acum
Ebru e superba si tare haioasa
Ellenuta spune:
buna fetele
noi am fost pe la tara zilele acestea si nu am apucat sa intru.
tot nu ne-au trecut mucii, scot la greu cu batista bblusului .. chiar nu stiu ce sa le mai dau. sper sa scape de ei pana cand plecam in concediu.
selen minunata ebruska ta .. ce frumos se juca cu nisipul .. o pupa dulce elle pe ea de printesa!
DIANA
alex voi cum mai sunteti?
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
alex25 spune:
Am revenit si noi de la dr. Suntem bine, spre vindecare, bebe nu a mai vomitat de vineri, continuam cu regim si tratament si o sa introducem treptat ce am eliminat din alimentatie sa vedem daca ne deranjeaza ceva. Mai are doar putin gatul inflamat dar nu mai e chiar rosu in gat, slava Domnului. Acum va trebui sa vedem cum ne reglam cu mesele pentru ca nu e ok sa avem 2 mese de fructe pe zi fara alt adaos pentru ca a inceput sa se vada la cantar, in minus. La o masa vom incerca din rasputeri sa introducem cerealele si apoi mai vedem. Sper sa reusim.
Am vazut multe poze minunate cu bebici minunati, ii pup pe toti.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Va doresc noapte bunicica.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
hepilica spune:
Salutare!
Asa-mi place s-o citesc pe Fragutza cand scrie.... O pup pe Natalia catelusul ratoi . Hai ca am vazut eu ce lipicioasa este. Mi-a ramas pe retina imaginea ei cu caputul lipit de tine alintandu-se .
Liliacule, imi pare rau ca treci prin d-astea. Pe mine ma depaseste subiectul asta, dar citesc pe nerasuflate experientele voastre. Te pup cu drag si sper sa reusesti sa gasesti o cale....
Techila , si Maia papa de 3 zile quinoa (Dana15 ). I le amestec in fructe si le papa. Am cumparat de la plafarul din incinta Auchan si e din cultura ecologica. Maine e a 4-a zi si vad ca nu a facut vreo reactie.
Orez brun nu am gasit bio, am cumparat de la Mega Image unul ne-bio. Dar nu-mi place deloc...nu stiu...poate am nimerit eu unul nasol. Fierbe ingrozitor de greu..si se albeste la fiert...(oare asa trebuie?). Am inlocuit la masa de fructe cerealele cu orez integral topfer cu orez basmati bio si quinoa. Dupa astea 4 zile o sa introduc ciresele, apoi vreau sa-i dau si fulgi de ovaz (am gasit tot bio la dm). Oricum, in comparatie cu quinoa, restul cerealelor sunt departe rau dpdv al nutrientilor.
Zici ca puii tai nu au papat? Quinoa am citit ca se poate amesteca si cu legume, carne, fructe...
Da' am mai citit ca quinoa ar putea inlocui orezul... Tu le-ai amestecat pe astea 2? Ma rog, am citit prea multe in ultima vreme, asa ca s-ar putea sa le mai incurc....
Stie cineva cum pot prepara fulgii de ovaz? Se fierb sau cum?
Alex - hai ca incet, incet va remontati. Pup pe Zeinuca.
Selen - ce scumpica-i Ebru.
Oare ce mai face Uka? Mami, mi-e dor de tine. Mai da si tu un semn. Sau stati numai la plasa?
...si Luto? oare ce mai face ?
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica Oare ce mai face Uka? Mami, mi-e dor de tine. Mai da si tu un semn. Sau stati numai la plasa? ...si Luto? oare ce mai face ? |
da, da, stau langa plasa si o pazesc sa vada daca au prins vre-un morunas sau vre-un salau
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
happy_uka spune:
Buna seara!
Am ajuns si noi acasa, am fost plecati la botezul nasului nostru mic-mic, la Campulung. Super a fost, dar obositor cu bebica in masina... Am descoperit si de ce era agitata: au mai aparut 2 dintisori sus, avem deci in total 7 bucati
A fost ok, se adapteaza destul de usor schimbarilor, ii place sa fie in centrul atentiei, a fost admirata si rasfatata.
A inceput sa se ridice in picioruse daca se agata de ceva, vorbeste muuult , ne striga 'mama', 'tata', 'gaga', 'baba' si 'papa', danseaza, rade, e ascultatoare si nu insista daca ii spun sa nu mearga undeva..Sunt mega indragostita de ea!!
Inca nu am citit din urma, am vazut doar ca prietena Hepi,, imi ducea dorul si am zis sa scriu ceva acum, desi pic de somn.
Va pup, de maine revin la program, incep plimbarile, poate merg si la plaja..
C a r i n a
Nihil Sine Deo