Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *151*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna sera fetelor,

Va multumim din suflet pentru aprecierile la adresa micutei mele. SI mie mi se pare o scumpa asa cheliuta dar nah e fata mea, nici nu s-ar putea altfel.

AM avut o noapte si o zi destul de obositoare/ De nopti de fapt , Maria cere de mancare noaptea. Initial nu am stiut ce are si dupa ce nu am putut-o calma o ora sotul s-a gandit sa incercam cu niste lapte si dupa ce a balotat 260 am reusit sa o culcam. Asa ceva nu a mai facut de la 2 luni asa ca nu stiam ce se intampla. Seara la culcare nu papa numai 150 si cum ne-a prescris doctorita Peritol (pentru bubite si pentru pofta de mancare) se pare ca si-a facut efectul. Cel putin sper ca de la asta se trezeste noaptea. Asa ca de azi seara l-am oprit. Sa vedem la noapte ce mi se arata. Oricum mi se parea si tare agitata de la el.

Oricum, asta a fost noaptea, dar ziua de azi nu a vrut sa doarma. La 1 si 15 am adormit-o la 1 si 25 am pus-o in pat la si 35 era treaza apoi m-am mai chinuit aproape o ora sa o adorm la loc sa reusesc sa mananc si eu ceva si abia la 2 jumate am reusit. A mai dormit 10 minute pana am mancat eu supa si iar treaza. Asa ca in cele din urma am impartit pranzul cu ea..

Pupam cu drag mamicile incercate Nela si Alex si le uram multa sanatate bebeilor.

Pupici si noapte buna

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata fete dragi.

Va poftesc la o proaspata si aburinda, din belsug, pentru fiecare.

Va doresc o saptamana minunata si o zi insorita.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

fete dragi!

Oficial de azi sunt in sesiune! yuppii..asa sper sa am timp sa intru mai des pe forum.

Am citit pe fuga ce s-a mai scris...Nela, Alex curaj mamiciloor ca trece si perioada asta mai gri....si sanatate multa puiutelor.

Mada bine ai revenit acasa!

Raluk..super informatiile tale (de pe blog) te urmaresc sa stii!

Liliac esti mortala cum descrii trilema ta!

Noi avem doi dintisori! Si nopti agitate cu 3-4 treziri/noapte. Dar le vom dovedi noi cumva!

Va pup si va doresc o zi superba!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

La multi ani DIANA_N

La multe lunitze fericite DARIUS si ROBERT, IRIS TEODORA, ANDREI, ANABELLE, ADAM JOSHUA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Merci Alex ca mi-ai amintit ...sa felicit dovleceii sarbatoriti ieri si azi!

La multe lunite! La multi ani!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata! si eu vreau sa felicit dovleceii de azi , pe unul in mod special . Doamne nu-mi vine sa cred ca astazi implineste 9 luni; ce-a mai trecut timpul ....dar sa-mi fac datoria de mama iubitoare si sa va servesc cu ce vreti voi, cafea, suc, cola, mic dejun, pranz, cina, voi doar spuneti si eu voi raspunde promt .
azi mergem si noi la dr sa vedem cum stam cu una-alta, raport inaltime-greutate
in rest doar plimbari avem azi in plan. si o gramada de treburi casnice (calcat, spalat ).

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

La multi ani, Diana! Sa fii sanatoasa si fericita!

La multe lunite inainte si dovleceilor sarbatoriti azi!

Liliacule, mami, cred ca e cumplit! Am mai experimentat si eu niste muscaturi usoare si mi-au dat lacrimile instant. Fetele ziceau pe aici ca ar merge dc l-ai face sa inteleaga cumva ca nu e bine, gen sa-i scoti sanul din gura imediat.
Tot cu Natalie am remarcat ca dc tip de durere sau orice alta reactie zgomotoasa i se pare distractiv si incearca sa repete comportamentul. Mai nou, cand musca plang in sinea mea.

Si apropo de experiente cu suptul, mai nou, Natalia suge in patru labe. Sta asa frumos si se arunca cu capul spre san...nu mai zic cum il manevreaza si-l duce in toate partile de zici ca-i guma de mestecat.

Zilele astea am fost ff ocupati cu renovarile din casa si cum se intampla de obicei amploarea e mai mare decat cea presupusa inital.

Cu ocazia asta am aflat ca stiu sa dau si cu vopsea asa ca daca aveti nevoie sa apelati cu incredere. Si Natalia era in tarc in mijlocul intregului haos, printre trafalet, cutii cu var, pensule...

A fost destul de linistita draga de ea, mai faceam cu schimbul s-o adormim, s-o mai plimbam. Ieri in schimb n-a mai rezistat, deja dezvoltase comportament de copil neglijat:((((. Am realizat inca o data cat e de important ca mama sa fie PREZENTA si nu numai fizic.

Draga de ea, nici mancare nu a mai vrut, a incercat cateva cirese in rest numai lapte, in conditiile in care inainte de marea curatenie manca la pranz un castronel destul de mare de legume.

Asta e, o luam de la capat, grija mea acum e sa stau numai cu ea.

Am experimentat acum pe propria piele ce inainte numai citisem, ce inseamna sa fii absent si cat de puternic resimte. Chiar daca ea era langa mine, eram atat de obosita incat nu ma gandeam decat sa termin , sa o adorm repejor ca sa continui treaba...etc. Si mai ales, cum copilul iti da tot felul de semne, totul e sa ai disponibilitatea sa le vezi.

Uite dle, am dat cu var si-am descoperit sensul vietii! Oare dc ma apuc sa indrept niste pereti unde ajung?

Va pupa fata cu drag!

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

aveti poze noi la semnatura

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza

sa stiti ca nu v-am uitat...am tot citit zilele astea, dar ori n-am avut starea necesara, ori eram ocupata/intrerupta, incat n-am reusit sa mai si scriu cate ceva...
ma intristez tare sa aud de bebelaci bolnaviori, si le pup pe mamele eroine Alex si Nela

Liliacule ma faci sa-mi para bine ca nu i-au crescut dintii inca lui Ebru ea si acum cand se cam termina fluxul incepe sa ma stranga cu gingiile si mor de durere, imi inchipui daca ar avea dintisori te tzuc si sa stii ca nu cred ca te judeca cineva daca il intarci pe Radulescu din cauza asta, am mai auzit multe cazuri, si eu as face probabil la fel, daca nu "invata" mai repede ca nu e voie...

Mada, mult succes in planurile tale, imi place de tine ca esti ambitioasa si nu te plafonezi, ai vrut sa termini scoala, acum vrei sa te angajezi ca sa-i oferi mai multe lui Iri, esti un exemplu de putere pt mine cu leganatul nu stiu ce sa te sfatuiesc, ca si Ebru tot leganat doarme ziua, sau in carutz....noroc ca seara adoarme singura...

LA MULTI ANI DIANA!SA FII FERICITA SI SA TE BUCURI DIN PLIN DE BAIETII TAI DRAGI!

LA MULTE LUNITE DOVLECEILOR SARBATORITI ZILELE ACESTEA

LA MULTE LUNITE DARIUS si ROBERT, IRIS TEODORA, ANDREI, ANABELLE SI ADAM JOSHUA

imediat va mai povestesc si despre noi si pun pozici

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

pana la poze, va las altceva

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput