Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *151*
Raspunsuri - Pagina 13
madalina84 spune:
Neatza fetele,va ofer eu o ca vad ca ALEX nu a aparut inca
ALEX imi pare tare rau sa aud ca ia ati avut probleme,sper sa descoperiti odata de la ce este si sa va linistiti
NELA imi pare tare rau si de voi,imi inchipui ce e in sufletul tau dar tu esti o mamica puternica si optimista
DORIS cum mai e Theo?aceasi problema a avut-o o vecina de-a mea cu fetita ei,cu febra foarte mare si tot de la rosu in gat.Mi-a zis ca e un virus nenorocit cu rosu in gat,mucisori si tot ce se declanseaza asa ca atentie fetelor.
ELLE nu am citit daca ai facut analiza aia pt varicela(parca asta era) dar sper sa fiti bine si sa va priasca vacanta care urmeaza
HEPI esti o norocoasa mami ca ai atatea in gradina,mai rabda putin pana se fac si apoi are Maia tot ce ii trebuie si un de la mine
RALUK te ,cum mai e Alexutu?
IOANNA nu stiu ce s-a intamplat dar am vazut ca fetele iti transmiteau condoleanta asa ca o fac si eu si te imbratisez
Va pe toate si imi cer scuze ca nu mai nominalizez dar am citit aseara si nu am mai apucat sa va scriu.
madalina84 spune:
Noi am ajuns acasa de luni,Iri a fost mult mai linistit la zborul de intors decat la dus.Tataie a plans cand l-a vazut si nu isi mai lua ochi de la ei iar Iri l-a recunoscut imediat.A venit si tacsu sa-l vada in ziua aia si nici la el nu a plans,mai are persoane la care plange.Sora-mea a ramas iar singurica si cu lacrimi in ochi cand am plecat dar asa e viata asta
Eu sunt binisor,vreau sa ma angajez,de fapt am vorbit cu un var si a ramas sa vb cu contabilul sa vada cu cartea de munca cum e,caci din cate stiu eu persoanele cu handicap au voie la carte de munca cu 4 ore fara sa le ia pensia,eu oricum nu am pensie am indemnizatie de handicap,dar mie frica sa nu-mi ia indemnizatia baiatului cea de 4,5 mil din care oricum o sa-mi ia nesimtiti 15% si imi mai ia si din insotitor 25%.Programul ar fi de 6 ore pe zi dar pentru inceput adica in prima luna doua sapt cate 12 ore.E in galeria Auchan de la noi,un magazin de artificii si accesori pentru party.Cu baiatul am vb sa stea tata,o sa fie problema cand va vrea sa plece la peste dar pana atunci poate ii trec pandoliile lui mama.Stiu ca multe dintre voi sunteti mai mult "obligate"sa va intoarceti la munca sau cautati sa stati cat mai mult cu pitici dar eu am prins ocazia asta acum si vreau sa profit de ea caci de 5 ani(ieri au fost de la accident)stau in casa,nu mai am un program si nici un contact foarte mare cu lumea asa ca desi mi se rupe sufletul ca nu o sa fiu cateva ore cu Iri tot pentru el ma duc ca sa pot sa-i ofer cat mai multe.Acum problema mea e alta,cum ii fac eu program lui Iri???????caci baiatul meu mai devreme de 1 nu se culca si chiar daca o face,ca aseara se trezeste la 3-4 si ma tine pana la 5-6.Si mai am o intrebare,cum scap fetelor de leganat,ca am momente cand imi vine sa urlu la cat il legan .Acum doarme caci m-a tinut de la 3 pana la 5,l-am leganat de 3 ori si cand il puneam in patut se trezea,l-am lasat si sa planga ca sa mai oboseasca dar tot leganat l-am adormit,ma dor incheieturile mainilor de cat il legan,imi amorteste spatele,sunt varza intr-un cuvant cand ma gandesc.Nu,nu eu l-am invatat leganat ci mama,ce-o fi fost in capul ei numai ea stie dar asta e mai ai si dezavantaje cand te ajuta cineva
Astazi o sa plecam la tara,s-ar putea sa ne intoarcem maine asa ca va urez we placut si bebici sanatosi
raluk16 spune:
Tot dau refresh ca nu-mi vine sa cred . Vreau si eu sa urez sarbatoritilor de azi toate cele bune, mai ales ca sunt doi Alexandri .
Mada te pup cu drag si ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa, la bunicu'
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Offf, mama ei de viata. Nela cand citesc cum e si la voi imi vine sa imi iau lumea in cap si sa tip cat ma tin puterile: NU E CORECT ca un bebe sa sufere atat!!!! Nici nu stiu ce sa zic, la voi e groaznic ca nu poti introduce nimic, dar macar ai sanul sa compesezi si sa o mentii hidratata si cunosti practic si cauza, dar la mine, nu exista inca nici o cauza, vomita aleator, total aiurea, si nici nu pot compesa cu lichide ca nu se da in vant. Exact cum spui si tu, capul sus si tot inainte...se va rezolva, sunt sigura. Diana eu oricum nu ma las si vreau sa ma investighez sa vad ce se intampla totusi cu ea...sa vedem la ce concluzie se ajunge...e ciudat, lactoza nu are in dieta, glutenul il voi elimina si pe el...dar totusi au fost perioade bune in care a papat din ambele si nu a avut nici o problema. Deocamdata eliminam tot ce ar putea dauna si vedem. Dr imi spune ca din cauza virozei care nu e trecuta chiar de tot, toate mucoasele sunt inflamate, totul e dat peste cap si ca mai dureaza recuperarea....ne-a dat si niste enzime digestive...investigam. Iulia nici nu stiu ce sa zic, decat ca ma rog la DD sa nu fi patit nimic piticul si capu sus, se vor mai intampla din astea, din pacate. Noi am papat lapticul si ne-am bagat la somnic, asa ca va pup si vorbim. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Salut dovlecimea,
Eu sunt mamica de fulgusor de nov-dec 2009(desi broscoiul meu e si el un dovlecel, nascut pe 26/10/2009), mutata la "prietene la bine si la greu". Cand citesc postarile tale si ale Nelei (caci da, va citec inca de cand aveam samburelul in burtica)este ca si cum as citi despre copilul meu. Pe la 4 luni au inceput astfel de chinuri si la noi. De atunci, cred ca am imbatranit cel putin 10 ani. Fetelor, daca le dati de cap acestor probeleme, va rog sa scrieti si aici, ca eu nu stiu pe unde sa mai umblu cu el. Am fost la o gramada de medici, care fiecare anuleaza diagnosticul pus de cel dinainte si am ajuns sa ma imbolnavesc eu de cap, de la atatea pareri contradictorii. El ete extrem de vesel si binedipus si nu pare sa il deranjeze cand vomita, dar eu pur si simplu nu mai rezist sa imi vomite de 3-4-6 ori pe zi si mai ales la 3-4 ore de la masa. Nu apuc sa ma schimb bine, ca vine alt jet, chiar si dupa ce bea apa .
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
kawaichan spune:
Neata dovlecei si dovlecele:)
Am apucat sa citesc un pic si vad ca-s multi pitici bolnaviori:( Pup pe toti pe frunticica sa treaca si sa scape si mamicile de stress
Ramona,daca zici ca e vesel si vioi si nu pare afectat de vomitat,eu zic ca e reflux,care se va remedia in timp.Noi am vomitat in jet de 'nspe mii de ori pe zi pana la 8 luni.Exact de atunci nu mai vomita decat rareori si ff putin.Te inteleg cu schimbatul hainelor(eu schimbam si cate 7-8 pe zi,si la el si la mine,nu zic ce misto era cand mai ajungea jetul si pe geanta/camera foto/acte etc:D) dar n-ai ce-i face acum,mai e putin si o sa treaca,o sa vezi Din cate am inteles refluxul trece cam dupa 7 luni si pana intr-un anisor,depinde de la copil la copil,in functie de cum se maturizeaza stomacelul.Asta in cazul in care ati facut investigatii si nu e virus sau ceva/aveti si alte simptome cum vad ca a fost la ZeinucaEco ati facut?
Alex si Nela dragelor,un pup si o imbratisare sa treceti cu bine peste aceasta perioada si sa se faca puiutele bineDoamne ajuta !
Noi am inceput pregatirile de botez De abia astept,mai ales ca o sa avem doi bebelaci de botezat.Daca ghiciti cine se boteaza odata cu noi dam un premiu:)
Va multumesc mult celor care au intrebat de noi/tras de maneca pe mess/mail si urat de ziua noastra N-am avut o perioada tocmai buna si n-as vrea sa vorbesc despre asta acum dar sunt si foarte prinsa de Joshulin care de pe la mijlocul lui mai a luat-o la pas(tinut de manute) si nu se mai opreste.Zilnic facem zeci de mii de ture de apartament in pas voios si rapid:) pt ca-i musai sa cerceteze tot tot:D Deja ma ghideaza el pe mine,se intoarce din drum,etc.De busilat nu busilam inca,sta in patru labe si plange sa-l salvez Dinti avem deja 6,ca dupa cei doi de jos s-a gandit dragul de el sa-si scoata la interval 4 deodata sus. Vreo doua saptamani am tinut-o intr-o mare distractie.
In rest,suntem raciti deja a doua oara in interval de o luna si ne-am procopsit acum si cu o conjunctivita,dar las ca ne facem noi bine pana la botez.De spus nu spune nici un cuvant deocamdata,nici mama nici tata Insa are felul lui in care ma striga,in care cere ceva anume,vrea papita(solida,cere in mod diferit am observat,fata de laptic) etc.Recunoaste persoane,obiecte,locuri,e tare scump cum i se lumineaza fata si incepe sa dea din manute entuziasmat E un copil super activ si nazdravan,dimineata cand se trezeste din somn are o mutrita din aia de elfisor,cu parul ridicat,obrajorii aia bucalati si un zambet de milioane de-mi vine sa-l mananc nu alta.
Hai ca am cra-cra destul
Va las niste poze recente sa ne admirati putin:)
Pup si va imbratisez cu drag
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born. She never existed before. The woman existed, but the mother, never. A mother is something absolutely new."
anamaria1979 spune:
Buna ziua si de la noi!
Fetelor cu intalnirea din IOR la noi pica, din pacate s-au anuntat nasii ca vin. Spun din pacate pentru ca de vreo 5 luni de zile
nu ne-am mai vazut desi stau tot in bucuresti. Se pare ca si-au adus aminte de noi.
raluk16 spune:
Mihaela, ce dor mi-a fost de tine!!! Sunteti superbi! Sper ca totul e ok acuma
Fetelor, sa aveti o zi minunata!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
mimika spune:
vreau si eu la intalnire in IOR. Cand e? Tocmai ii trimisesem anamariei un SMS sa o intreb daca vine, acum vad ca nu poate. Imi pare rau. da' imi spune si mie cineva cand, unde e sau macar cine vine ca sa iau si eu legatura? Noi o sa ajungem in jur de 4 cred.
Acu' ca mi-am spus of-ul pe nerasuflate sa zic si eu
BUNA ZIUA!
Fetelor am citit aseara cateva pagini si m-a luat plansul cand am vazut ce probleme aveti unele fete cu bebicii. Imi pare nespus de rau. Si eu ma nervozam ca nu papa destul lapte sau ca papa prost vreo masa. Sa imi fie rusine. va pup si ma gandesc la voi, sa fiti bine dovlecei dragi, si sa nu mai suferiti.
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
mamideandrei spune:
salutare, salutare! se vede ca a fost frumos in wk ca e pustiu rau...
alex, sper ca sunteti ok, la fel si toti dovleceii bolnaviori; va pup dulce pe toti
eu am o veste mare, mare : Andrei face kk numai la olita si asta de ieri dimineata!
sa va zic cum a inceput totul: i-am cumparat olita vineri seara, asa intr-o doara, zic lasa ca o sa-l pun si eu odata!! sambata dimineata, la jum de ora dupa bibe, il vad cum se schimba la fata, se pregatea si zic stai!!! si-l pun repede pe olita! si avem succes dublu (if you know what i mean)! apoi plecam la tara pana seara si Andrei nici un kk. buuun, inainte de baita, zic i-a sa-l pun eu pe olita, poate, poate...pana am spalat eu cada si-am dat drumul la apa, el era deja rezolvat!!. azi de dimineata, fara nici o mutrisoara, la jum de ora dupa bibe, il pun pe tron, in 2 min reezolva problema, si tot asa inca de doua ori pana la ora asta! DECI NU-MI VINE SA CRED CA AM BAIAT MARE! si mai ales ca a priceput el ce trebuie sa faca acolo! cam atat nou despre noi!
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
liliac1 spune:
'Na seara dovlecime.
Se pare ca majoritatea v-ati pierdut la gratarele, la umbrare sau...la plaje. Bravos, bine v-o fi!
Alex, Nela, RAmona Uof, mi se strange sufletul cand citesc ce episoade triste mai tariesc bebelacii vostri iar apoi cand am citit ca v-a incurajat kawa parca mi-a venit un pic sufletul la loc in speranta ca poate odata si-odata o sa se termine chinul asta. Ma gandesc cat de strans este sufletul vostru cand va vedeti puiutii atat de neputinciosi Si macar daca ar putea sa spuna ce-i doare, mititeii.
Acum mi-a venit in cap dispozitivul ala jmecher al Iulikai care traduce plansetele bebelacilor. Daca s-ar inventa o chestie asemanatoare si pt starile astea de rau, ce bine-ar fi.
Oricum, va imbratisez cu drag si sunt cu sufletul la voi.
Irina felicitari pentru Andrei si...la cat mai multe kaki la olita. Chiar ca de-acum e baiat mare. Al meu ia foc daca-l asez. Si..culmea, peste cateva minute tranteste paleashca-n scutec Parca vad ca o sa ma rog de cristina_ana sa-mi dea ponturi cum sa mai procedez in situatia "olita"
Mada Bine ati reveni!! Ce emotionanta a fost reintalnirea lui Iri cu bunicul Iti tinem pumnii stransi sa iti reuseasca planurile cu job-ul si sa fie totul ok. ORicum, Iri ramane pe maini bune cat timp ai sa fii tu plecata.
Eu sunt la 2-3 clacari spre marea intarcare. Sa va spun de ce. Fiecare incercare de a-i potoli setea lui giolgau se transforma in teama si...durere. Cand e momentul pentru nu e si el baiat finut si sa ma prinda ori cu mainile sau cu buzele. Ma rupe direct cu dintii. Si nici nu conteaza ca am bluza pe mine, se arunca direct la sursa si...cu lamitele alea a lui ma sfasie. Pana ne mufam o ducem intr-o lupta. Daca am sansa sa se intample asa firesc si fara incidente respir usurata, dar se intampla destul de rar din pacate Urmeaza apoi momentul ala de vis cand stam ochi in ochi si ne admiram, ne mangaiem, ne dragalim...si uit de inceputul actiunii.
Deci desfasurarea actiunii e ok.
Vine apoi intriga...cand probabil ca nu mai curge ca la robinet..ei atunci iar imi aplica niste taieturi de cutit Asa maruntel, pe loc, de-mi vine sa ma duc la baie de durere. Dar nici nu-i da drumul.
Punctul culminant e cand isi infinge coltii dintr-o data, parca sa-mi aplice vreo corectie. Am eu vreo vina ca nu mai e fluviu la tzitzili meli???
Si vine apoi finalul..cand incerc sa-i bag dejtu mic pe gat ca nu mai suport ca sa ma eliberez.
Si o luam de la capat cu celalalt san.
Deci sunt in culmea disperarii, nu mai stiu ce sa-i fac. O iau apoi si ma incurajez singura, ca e pentru o cauza nobila, ca o fi avand si el momente proaste, ca-i mai iese inca un dinte...
Dar daca ma credeti...nu ma pot atinge, am deja vanatai. Sunt intr-o trilema de nu stiu cum sa o rezolv.
Rau fara dinti...dar e rau si cu dinti
In alta ordine de idei...azi i-am pregatit budinca Am gasit io o reteta cu lp si cu cereale, orez, ou si fructe. A iesit o nebunie...dar cam inecacioasa. Intrebare: cand iese mancarea asa, mai nezemoasa, cum mama zmeului o indreptam din condei?? CA eu n-am valente de bucatareasa si nu ma duce capul??
Cam asta e la noi.
Maine am lectie deschisa la Andra. La dansuri... Cica fac un fel de lambada. Tare-s curioasa ce batzaieli o sa faca acolo. Si am pregatit tinuta pe fuga, nu m-am echipat cu dvd pt filmat...si parca vad ca maine pana-n 11 nu reusesc sa fac mare lucru. Ofricum, soata n-are cum sa ma ajute ca e la munca...iar pe buni o leg de Radu.
Sa aveti o seara bunicica...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri