Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *151*
Raspunsuri - Pagina 12
NelaM spune:
Iulia, mami de bebe voios, te sarut, mami!
Imi inchipui ca din exterior episoadele noastre par desprinse din filme horror. Asa este, din pacate.
Si tot din pacate, inveti sa mergi mai departe. Ce sa zic, stii cum se zice: sa nu-ti dea dumnezeu cate poti duce!
Asa si cu noi... gasesti puterea sa mergi mai departe si sa incerci sa mai vezi si luminita de la capatul tunelului.
Hai ca ma lansez in filozofii acuma...
Te pup mami si iti multumesc de ajutor, esti tare draguta
La noi se face tarziu, imediat ma bag la somnic.
Sa aveti un weekend frumos!
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
iulia0807 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Asa si cu noi... gasesti puterea sa mergi mai departe si sa incerci sa mai vezi si luminita de la capatul tunelului. Nela si Ana nazdravana (19.09.09) Don't take yourself so seriously, no one else does... |
Nici nu se poate altfel1 Nu exista MAMA pe acest pamant sa renunte atunci cand e vorba de copilul ei! Si oricum nu ma asteptam de la tine la altceva decat la optimism,la perseverenta! V apupam cu drag si abia asteptam sa va recitim cu posturi cat mai bune! W/e placut si somnic usor
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
NelaM spune:
Of, cai ca acum am citit si de bebe voios ca a cazut!
Imi pare tare rau, Iulia!
Sper sa nu fie nimic grav, mami! Te pup.
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
Lali_mete spune:
Buna mamicilor sunt sotul lui Lali.
Am trimis pe mail-ul comun numerele de telefon ale lui Lali,ea este in Bucharest (the capital of romanica) si din pacate nu are net. Cand hotarati sa plecati la o plimbare cu bebeii sa o sunati si pe ea. Va pup dovleceii.
anamaria1979 spune:
Buna seara si de la noi!
Iulia imi pare rau de cazatura lui raducu. Pupam sa treaca.
Nela, Alex sunt fara cuvinte nu stiu ce as putea spune doar ne gandim la voi.
Sotul lui Lali gata s-a notat, o sa dau un telefon sa stabilim ceva pentru duminica.
alex25 spune:
Offf, mama ei de viata. Nela cand citesc cum e si la voi imi vine sa imi iau lumea in cap si sa tip cat ma tin puterile: NU E CORECT ca un bebe sa sufere atat!!!! Nici nu stiu ce sa zic, la voi e groaznic ca nu poti introduce nimic, dar macar ai sanul sa compesezi si sa o mentii hidratata si cunosti practic si cauza, dar la mine, nu exista inca nici o cauza, vomita aleator, total aiurea, si nici nu pot compesa cu lichide ca nu se da in vant. Exact cum spui si tu, capul sus si tot inainte...se va rezolva, sunt sigura.
Diana eu oricum nu ma las si vreau sa ma investighez sa vad ce se intampla totusi cu ea...sa vedem la ce concluzie se ajunge...e ciudat, lactoza nu are in dieta, glutenul il voi elimina si pe el...dar totusi au fost perioade bune in care a papat din ambele si nu a avut nici o problema. Deocamdata eliminam tot ce ar putea dauna si vedem. Dr imi spune ca din cauza virozei care nu e trecuta chiar de tot, toate mucoasele sunt inflamate, totul e dat peste cap si ca mai dureaza recuperarea....ne-a dat si niste enzime digestive...investigam.
Iulia nici nu stiu ce sa zic, decat ca ma rog la DD sa nu fi patit nimic piticul si capu sus, se vor mai intampla din astea, din pacate.
Noi am papat lapticul si ne-am bagat la somnic, asa ca va pup si vorbim.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
hepilica spune:
Salutare!
Nela, Alex - va pup dragelor. Mi-e groaza de ceea ce povestiti. Eu cred ca eram prabusita de mult. Alex, daca Zeina vomita toate tipurile de papa, e clar nu e de la mancare... Mai, dar chiar nu se poate lamuri chestia asta? Chiar nu exista investigatii pe care sa le poti face? Ai mai fost la Medlife? O pup pe Zeinuca draga. Am vazut pozele. E o scumpica...si a inceput sa-i creasca perisorul .
Nela, mai mamicule, esti de-o vitalitate uluitoare. abia astept sa ne spui ce-ai facut la doc...unde ziceai ca vrei sa mergi. Mi-e draga de mor Ana banana si mi se rupe sufletul de ea cand povestesti. Uite, vorba iuliei, daca ai nevoie de ceva din tara...da-ne un semn. Te imbratisez .
Iulia , hai ca m-ai lovit cu retetele de papa . Eu nu stiu ce sa mai inventez pt Maia ca sa manance si ea mai bine. fructe papa bine, dar legumele nu prea. Astazi i-am facut dovlecel umplut si separat m-am gandit sa o incerc cu inca un fel...si am facut sfecla cu cartof. A papat in total 150 g. Ambele feluri au iesit super bune....da' asa zic mereu...."asta sigur o sa-i placa..." si pana la urma tot eu le pap . Inca nu am gasit combinatia de legume care s-o dea gata. I-am facut si mazare care era super dulce... N-a fost incantata. De obicei papa 120-130 g...., mai nou papa 60-70-90 g...azi a fost o minune. O sa incerc si maine tot cu 2 feluri. Mai nou ii pun in toate legumele avocado. De undeva trebuie sa isi ia nutrientii... La greutate nici nu ma mai gandesc, suntem in pom si pomul in aer. DAAAAR, important este sa nu aiba vreo carenta...
Prin urmare incerc sa-i dau fructe / legume / cereale cat mai bogate in vitamine si minerale. Pe unele abia le descopar...,uite cu e avocado, iar acum studiez cerealele.
Voi lua cereale de la plafar / drogherii (am auzit ca se gasesc si in DM)...am citit despre ele si mi se par nemaipomenite. Au foarte multe minerale si in cantitati semnificativ mai mari decat fructele/legumele...
Maiei incerc sa-i dau cat mai mult "verde"...pentru calciu.
Ma enerveaza ca inca ii dau fructe "trucate". Mai nou nu mai gasim nici mere romanesti. Taranilor din piata cred ca li s-au epuizat stocurile de asta toamna. Pana s-or face la noi in livada toate fructele...asta e, n-am deocamdata alternativa sigura. Ciresele sunt in parga. Sper sa mancam zilele astea.
Tu ce mai faci? Ce mai face Raducu? Imi pare rau de busitura mai mami. Sper sa fie bine micutul. Cum se simte? E vioi? Cum mai e cu ochisorii? Ce mai papati? Te pup si te urmaresc pe blog.
M-a dat gata Raducu cu ultima costumatie... Abia astept sa ii arat Maiei maine pozele .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Ellenuta spune:
seara buna fetele
azi am fost tot intr-o fuga .. dimineata la cumparaturi, apoi cu fetele in parc si dupa-amiaza cu o prietena care se marita in august si nu avea aranjat ptr foto-video .. drum care m-a costat 4 ore in aglomeratia din bucuresti ..
alex uf .. chiar nu mai stiu ce sa mai zic .. imi pare tare rau ca se chinuie asa rau iubitica mica .. incearca si ce ti-a spus diana .. vazut si pozute cu printesa care mai are un pic si pleaca singurica .. e o frumoasa si o dulce!
nela si voi va chinuiti tare .. mi se rupe sufletul cand aud .. sanatate multa anitei.
iulia pupam pe bebe voios .. nu-ti mai face ganduri .. bine ca s-a terminat cu bine ..
doris cum e papusica?
pupam mamicile si pumpiknasii ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
raluk16 spune:
Alex, Nela Doamne ajuta, mamici eroine, sa se termine tot!
Hepi la cat e de sportiva si dezvoltata si vesela Maia, sigur nu are nici o carenta! Inseamna ca asta e ritmul ei si asta e silueta ei, norocoasa lui mami
Pupici!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamaria1979 Buna seara si de la noi! Iulia imi pare rau de cazatura lui raducu. Pupam sa treaca. Nela, Alex sunt fara cuvinte nu stiu ce as putea spune doar ne gandim la voi. Sotul lui Lali gata s-a notat, o sa dau un telefon sa stabilim ceva pentru duminica. |
Il notez si eu si poate ne intalnim; Hotarati voi cand va e ok, in principiu eu nu am niciun plan facut... Iti trimit un pm