Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *151*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetelor,

Noi suntem plecati la bunicul la Valenii de Munte.Vremea este foarte frumoasa si ne cam petrecem timpul pe afara.
Alex te cred cum esti,nu stiu ce sa zic,decat putere multa!
Doris eu am intrebat medicul si ne-a spus ca e posibil sa faca rosu in gat de la foarte mult tipat!Si noi dam chiote
Cat priveste discutia despre cereale,Hepi si Raluk parca mi-ati citit gandurile.
Si eu vreau sa incerc cereale calsice,ceva,pentru ca domnul meu cum simte gust de cereale ( am incercat si Humana si Nestle) cum sta sa verse.Trebuie sa-i dau pentru ca se pare e cam lung 71,5 cm si cam slab 7,200 kg (in conditiile in care luna trecuta a dat inapoi).Nici lapte praf nu doreste (desi am incercat mai multe tipuri ).
In rest mananca bine fructe si legume cu carnita.I-am introdus si oul si ficatel de pasare si ii plac.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

LA MULTE LUNITE LUI ERIC,ANEI SI TIZULUI RARES!!!

Carina felicitari!!!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mda, acum mi-a vomitat fructele la 3 ore si ceva de cand le mancase....aceleasi pe care ieri le-a mancat de 2 ori si nu a avut nimic...jur ca nu mai pot!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

ALex sanatate multa fetitei. Am admirat pozele cu ea si servetelele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Alex pana la 7 luni Peter a fost ok, apoi a inceput sa vomite mai mult ca de obicei, uneori cu jet. Tot mai mult voma, dar el era vesel. Am zis pediatrului, a zis ca e normal sa vomite, a mai trecut 1-2-3 luni, el tot voma, pediatrul o tinea pe-a lui. Pana cand am numarat de cate ori vomita pe zi, l-a cantarit si scazuse in greutate cam 400gr in ultimele 2 saptamani, asta se intampla la 11 luni( la 11 luni avea 12kg, de aceea nu era chiar vizibil ca scazuse). A trebuit sa-i dau ranitidina pentru acid reflux timp de 1 luna, apoi la 1 an s-a linistit. O fi fost medicamentul, o fi fost faptul ca la 1 an stomacul se verticalizeaza si supapa care impiedica mancarea sa se intoarca in esofag se maturizeaza, nu stiu. Cert este ca de atunci n-a mai vomat.
Noaptea doarme bine? daca are acid reflux baby nu doarme bine si ajuta sa-i ridici salteaua la cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Va salut!

Alex, te imbratisez. Again, din pacate, stiu prin ceea ce treci.
Cand povesteai zilele trecute despre Zeina, parca o descriai pe Ana. Diferenta este de cateva kg in plus si de faptul ca Zeina mananca diversificat, Ana nu.

Imi pare extrem de rau ca treci prin asa ceva. Si cand zic asta, crede-ma ca stiu ce zic.
Eu macar stiu cauza episoadelor de vomitat ale Anei. De fapt stiu de ce vomita, cauza propriu zisa nu o cunosc. Ana vomita dupa ORICE, dar ORICE aliment pe care incerc sa il introduc in dieta. Singurele pe care nu mi le vomita sunt cerealele, pe care nu le mai mananca de o saptamana, pentru ca este racita. Azi am incercat sa ii dau trei lingurite mici, micute, de-ale ei, de piure de morcov cu mar si cartof dulce. Extrem, extrem de putin. La doua ora Ana vomita cu icnete, din acelea, v-am mai zis eu, de mi se face rau si pierd ani buni cand le aud.
Anyway.... ideea este ca, asa cum a zis si Elle, asta este! Mergem tot inainte. Nu pot decat sa ii fac analize peste analize si sa incerc, cu rabdare, sa ii mai introduc alimente. Momentan eu cred ca nu o sa ii mai introduc pana la 9 luni, exceptand orezul, fie el prin cereale sau il fierb ca atare. Fata mi-a dat suficiente indicii ca NU este pregatita sa se diversifice.
Asta si saptamana viitoare o sa mai consult un medic, pe cineva renumit de aici din HK. Pentru linistea mea sufleteasca.

Te imbratisez inca o data si iva doresc ceea ce imi doresc si mie: sa se termine odata tot cosmarul asta!

Te rog tine-ma la curent cu evolutia Zeinei!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Va salut!

Alex, te imbratisez. Again, din pacate, stiu prin ceea ce treci.
Cand povesteai zilele trecute despre Zeina, parca o descriai pe Ana. Diferenta este de cateva kg in plus si de faptul ca Zeina mananca diversificat, Ana nu.

Imi pare extrem de rau ca treci prin asa ceva. Si cand zic asta, crede-ma ca stiu ce zic.
Eu macar stiu cauza episoadelor de vomitat ale Anei. De fapt stiu de ce vomita, cauza propriu zisa nu o cunosc. Ana vomita dupa ORICE, dar ORICE aliment pe care incerc sa il introduc in dieta. Singurele pe care nu mi le vomita sunt cerealele, pe care nu le mai mananca de o saptamana, pentru ca este racita. Azi am incercat sa ii dau trei lingurite mici, micute, de-ale ei, de piure de morcov cu mar si cartof dulce. Extrem, extrem de putin. La doua ora Ana vomita cu icnete, din acelea, v-am mai zis eu, de mi se face rau si pierd ani buni cand le aud.
Anyway.... ideea este ca, asa cum a zis si Elle, asta este! Mergem tot inainte. Nu pot decat sa ii fac analize peste analize si sa incerc, cu rabdare, sa ii mai introduc alimente. Momentan eu cred ca nu o sa ii mai introduc pana la 9 luni, exceptand orezul, fie el prin cereale sau il fierb ca atare. Fata mi-a dat suficiente indicii ca NU este pregatita sa se diversifice.
Asta si saptamana viitoare o sa mai consult un medic, pe cineva renumit de aici din HK. Pentru linistea mea sufleteasca.

Te imbratisez inca o data si iva doresc ceea ce imi doresc si mie: sa se termine odata tot cosmarul asta!

Te rog tine-ma la curent cu evolutia Zeinei!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Doamne sfinte ! prin ce puteti trece!Stiu ca nu ajuta cu nimic jelania insa nu ma pot abtine.Mai oameni buni voi nu sunteti parinti ,voi ar trebui sa fiti pusi la icoana1 Eu cred ca as fi fost la nebuni.Zau ..Va pup ,va imbratisez si daca putem sa va ajutam cu ceva va rog sa ne spuneti!
Nela ,iubito daca putem sa-ti trimitem ceva din tara sau din Canada ,numai sa nu trebuiasac cu reteta din Canada te rog sa-mi spui! Valabil si pentrui Alex.Imbratisam mamicile curajoase si tare greu incercate

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Am recitit postul meu si suna cam patetic adica nu va inchipuiti ca eu nu as face aceleasi lucruri pentru Ucu! Insa mi se pare ca episoadele prin care treceti dureaza de mult si eu is tare agitata si nervoasa si nerabdatoare,spre deosebire de voi care dati dovada de o rabdare de ingeri!Capul sus,sunt convinsa ca va fi bine pentru toti copiii si pentru mamicile aferente.

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Anamaria ,ce face Alex ,cum mai e putica?Mai bine? Va pupam.
Hepi,ce face Maia? Felocitari pentru inot dragelor!Te rog mai zi-mi si mie ceva retete de mancare ca sunt terminata.Le tot reiau ca nu mai am idei...
Dana,voi ce faceti? Ce face Elisa scumpa?

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Eu as avea ceva de povestit insa o sa-mi fac curaj mai tarziu.Spun decat ca ieri am intrat in categoira cazatorilor...Cu mine de fata! Nu exista cuvinte sa descriu ce am simtit.Se mai intamplase odata doar sa alunece de pe o canapea scunda pe o pernita si nu se lovise.Acum insa de pe aceeasi canapea a cazut drept in frunte fara sa mai avem pernita pentru anortizare.Cred ca sotul meu a vrut in momentula cela sa ma omoare...O sa povestec mai tz pe larg Si acum plang cand imi aduc aminte...

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput