regimul disociat pe zile
Raspunsuri - Pagina 8
senz_benz spune:
Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine,de vreo 2-3 zile nu am mai slabit nimic dar nici eu nu ma las.am terminat azi cele 3 zile de fructe si legume,azi am mancat pepene rosu,salata la pranz,si aproape un kg de nectarine-cam mult...
maine...nu stiu ce o sa mananc,cred ca dimineatza o omleta ca am pofta,apoi vad eu
Citat: |
citat din mesajul lui silvana75 M-am cantarit ca n-am rezistat si dezamagire mare tot 73 dupa 2 zile in care chiar m-am tinut de treaba ... e drept ca is inaintea rusilor si ma simt ca un balon da' totusi ... nu ma las merg inainte si daca la sfarsitu sapatamnii e tot asa, trebe sa ma gandesc sa schimb ceva. Silvana si Paul www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Poze cu noi blog DC, Timisoara impreuna "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." |
http://madootza19.hi5.com
senz_benz spune:
voi ce mai mancati in zilele de proteine?daca fac omleta cu branza o fi rau?nu pot sa mananc omleta asa goala
monalac spune:
nici eu n am mai slabit nimic de 4 zile...,desi am mancat destul de putin[azi -5 felii de sunca de pui si un iaurt de baut]...ma gandeam sa abandonez regimul asta si sa ma apuc de cel tinut de nicoleta luciu.are cineva idee daca da rezutate?
silvana75 spune:
Si eu am terminat 3 zile de fructe legume si ma gandesc cu groaza ca daca n-am slabit nimic in zilele astea, in zilele de proteine sigur ma ingras
Senz_benz, mie imi place omleta cu kefir
Monalac, nu stiu nimic despre dieta Nicoletei Luciu.
Eu continui saptamana asta sa vad ce rezultate am si dupa cele 3 zile de proteine si daca nu slabesc nimic ...
Madona spune:
nici eu nu am reusit sa tin nici o zi de numai proteine animale dar, dupa cateva incercari, cred ca cel mai indicat pentru astfel de zile ar fi pestele. maine am sa-mi fac peste la cuptor cu un minim de mirodenii si ulei si am sa incerc sa-l mananc acompaniat numai de kefir/iaurt.
ANKA-iasi spune:
buna fetelor
de la regimul nicoletei luciu cazi din picioare dupa cateva zile,depinde cat de rezistenta esti...
inainte de "rusi"e normal sa iei putin in greutate,dar e numai apa retinuia in tesuturi si nici nu se recomanda sa incepi un regim in perioada aia,am citit si eu pe csid
nici mie nu mi se pare ca am dat jos ceva,pana la urma o sa tin cum faceam pe vremuri,adica un singur aliment pe zi,de ex doar gratar de pui,sau doar supa etc,asta cu siguranta pt mine va functiona
oricum in zilele de cruditati e mare belea,caci alea fermenteaza in stomac,asa ca mi se pare normal ca nu se vede la cantar nimic
david
senz_benz spune:
buna,fetelor!chiar daca nu am slabit nimic timp de 3 zile,de dimineata cand m-am cantarit aveam cu 500 g mai putin,si e foarte bine tinand cont ca ieri,chiar daca am mancat fructe si legume,am mancat k sparta
azi o sa mananc de dimineata iaurt cat sunt la munca,apoi cand ajung acasa imi fac o omleta ca sigur o sa fiu moarta de foame,iar seara piept de pui cu usturoi(am voie?)
pot sa mananc in zilele astea peste afumat?ca am o poftaaa
senz_benz spune:
azi am mancat asa:un iaurt de baut activia,la pranz cateva bucatele de hering marinat,3 lingurite de icre de crap,acum o feliutza sunca de pui si stixuri de surimi.la cina am piept de pui la gratar
voi nu mai ziceti nimic?ati renuntat?
monalac spune:
eu inca n am renuntat.azi am mancat o bucata [mai mare] fiarta de piept de pui,am baut un iaurt,plus vreo 5 felii de sunca de pui.si am inceput sa iau niste pastile de slabit,se numesc super slim,dar deocamdata nu vad niciun efect.
ANKA,cad din picioare,dar macar da rezultate?
SENZ BENZ,usturoi nu cred ca ai voie,ca e din grupa vegetalelor.
silvana75 spune:
N-am renuntat! Azi dimineata m-am cantarit din nou si -500 gr ceea ce e bine, zic eu, plus ca m-am dezumflat odata cu navalirea rusilor asa ca sper sa se vada ceva la cantar.
Am inceput zilele de proteine, am mancat pana acum un ou fiert cu un triunghi de branza azi dimineata, acu la pranz piept de pui iar pe diseara inca nu stiu.
si sa aveti spor