regimul disociat pe zile
Raspunsuri - Pagina 7
grati.ela spune:
fetelor in linii mari m-am tinut de dieta...ieri am mancat cirese, pepene, 2 caise si un castron de ciorba de fasole pastai iar azi cirese si ciorbita sus pomenita. Maine cirese, pepene si ciorbita (la pranz pare a mancarica). Joi bag salate si cirese si vineri la fel. Sambata si duminica trec pe proteine. Nu am mentionat dar eu am de 1 an o urticarie cronica (apare ca o urzicatura, ma mananca ingrozitor, dispare totul in juma de ora)
mariana_alex spune:
Buna!
Eu nu tin regim dar mi-as dori sa slabesc cateva kg...cume acest regim?promit sa-l tin daca mi-l da cineva exact .ms
Citat: |
citat din mesajul lui senz_benz mai tine cineva regimul disociat?va intreb pentru ca la mine e singurul care da rezultate si m-am plictisit sa-l tin singura... http://madootza19.hi5.com |
silvana75 spune:
Rezist si eu eroic ... azi a doua zi de legume si fructe. Azi dimineata am mancat o banana, acu la pranz o mancare de legume iar diseara jumate de pepene. De cantarit as vrea sa rezist sa nu ma cantaresc numa peste o saptanama, sper sa rezist.
mariana_alex spune:
Imi da si mie cineva acest regim?
Citat: |
citat din mesajul lui silvana75 Rezist si eu eroic ... azi a doua zi de legume si fructe. Azi dimineata am mancat o banana, acu la pranz o mancare de legume iar diseara jumate de pepene. De cantarit as vrea sa rezist sa nu ma cantaresc numa peste o saptanama, sper sa rezist. Silvana si Paul www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Poze cu noi blog DC, Timisoara impreuna "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." |
senz_benz spune:
si eu sunt pe baricade,tot fructe si legume,de dimineata am mancat 300 g cirese,apoi salata:rosii,castraveti,ardei iute,ceapa verde cu zeama de lamaie si foarte putin ulei,apoi 2 mere si spre seara o felie de pepene rosu,apa la discretie,vreo 3 litri.m-am cantarit,dar in seara asta si am tot 55.4 kg,dar tinand cont ca mi-am facut de cap duminica cred ca e bine.Maine continui,tot fructe si legume
http://madootza19.hi5.com
silvana75 spune:
Mariana_alex, eu incerc sa tin 3 zile legume si fructe si 3 zile carne, oua si lactate. Sunt in a doua zi de legume fructe si e ok, ma lupt cu poftele nu cu foamea
Am gasit un www.scribd.com/doc/12959923/Retete-de-Post" target="_blank">site cu retete de post, il postez aici poate ajuta cuiva, unele retete le puteti adapta curei altele merg asa cum sunt.
ANKA-iasi spune:
buna.mi-ati dat ideea cu varza a la cluj si asta am mancat ieri,plus niste dovlecei cu usturoi...super.incerc mai bine asa cu mancaruri gatite pe gustul meu,putin mai mult condimentate caci cruditatile ma dau peste cap si ma roade stomacul,iar pe la 22 ma pun pe mancat.asa,cu legume gatite nu am simtit deloc nevoia sa mananc si altceva neadaptat.deci cred ca e destul de maleabil regimul,il adapteaza fiecare dupa nevoile proprii
in ce priveste zilele cu proteine doar cand ma gandesc...pana la urma trebuie mancate asa doar cu sare,caci mustarul sau ketchup-ul sunt de origine vegetala,la fel piperul si alte condimente pe care eu le ador....
ar fi o mare abatere sa tin mereu 3 zile cu vegetale si doar una proteica?sau ...
david
senz_benz spune:
Ramnona71,eu tin 3 zile fructe si legume+3 zile carne oua si lactate,dar tu poti sa-l tii cum vrei:3 zile fructe,3 zile carne,3 zile lactate sau 1 zi carne,1 zi legume,1 zi lactate...cum vrei!
http://madootza19.hi5.com
ramona71 spune:
fetelor am 69.3 deci un pic mai putin decat ieri...
Am sa tin cate 3 zile.In perioada asta nu mi-i se pare f greu tinand cont ca avem o gama larga de fructe si legume proaspete
Dimineata am mancat o banana iar la pranz am facut in ghiveci cu ardei ceapa morcov dovlecel si un pic de orez(caci dau si la copiidin el)
Mai spre seara pepene rosu....
silvana75 spune:
M-am cantarit ca n-am rezistat si dezamagire mare tot 73 dupa 2 zile in care chiar m-am tinut de treaba ... e drept ca is inaintea rusilor si ma simt ca un balon da' totusi ... nu ma las merg inainte si daca la sfarsitu sapatamnii e tot asa, trebe sa ma gandesc sa schimb ceva.