regimul disociat pe zile
Raspunsuri - Pagina 6
ANKA-iasi spune:
eu una nu ma apropii de fast food,nu ma abtin pur si simplu nu imi place.pizza imi fac eu acasa dar cumpar aluat congelat.dar sunt asa un soi de ma ingras si de mananc o guma si culmea ,nici carnivora inraita nu sunt...
azi o tin in salata de varza alba,eventual si castraveti asa doar cu sare.pe maine nu am inca nici o idee,dar poate morcovi.as vrea sa reusesc vreo 3 zile doar cu cruditati
david
Madona spune:
Si eu incerc sa mananc cat mai bine, cumpar organic, dar chiar si alimentele sanatoase ingrasa...
Acum beau un ceai inainte de culcare iar maine voi manca numai vegetale. Mi-am pregatit deja un ghiveci de legume.
ramona71 spune:
Multumesc de raspunsul prompt...Am inceput si eu de astazi
Eu incep cu zilele de fructe.Am mancat o banana pana acum si niste spanac.Am intentie sa continui cu pepene rosu.
Spuneti-mi voi mancati numai la anumite ore sau cand va e foame?
Deci intr-o zi legume fructe ,alta zi carne iar alta lactate din cate ma inteles?!ma rog cate 1 zi sau 2 sau 3 depinde de fiecare nu?!
Salatele le codimentati?
Eu am 69 kg as vrea macar la 65 sa ajung.Va tin la curent
silvana75 spune:
Bun venit fetelor noi si spor la cura.
Revin si eu in forta cu zi de fructe si legume. Dimineata am mancat o banana iar acu la pranz o mancare de varza, ceapa, ardei rosii si multe frunzaraie un fel de varza a la Cluj iar pe diseara mi-am propus jumate de pepene (are aprox 35 calorii pe 100 gr) si poate ajung si la sala 1 ora azi.
Ar fi o idee buna daca am posta meniu, poate ne inspiram una de la alta, ce ziceti?
senz_benz spune:
buna,fetelor!am cam lipsit,dar am inceput munca de azi si nu prea mai am timp sa intru.ieri am mancat fructe si spre seara m-am prostit cu niste carnaciori la gratar cu mustar
m-am hotarat si eu sa tin 3+3 ca sa nu ma mai gandesc ce mananc de pe o zi pe alta.
azi am mancat de dimineata 2 mere,la pranz salata de rosii,castraveti si ardei cu un praf de sare si zeama de lamaie,apoi 3 nectarine si in seara asta 2 banane.
va pup si spor la dieta!
http://madootza19.hi5.com
Madona spune:
Eu am sa continui sa mananc o zi proteine animale, o zi legume si fructe, dar am sa mananc mai mult produse lactate si oua decat carne.
Azi am mancat ghiveci de legume cu putin orez brun si portocale.
ramona71 spune:
Buna fetelor!
Azi dimineata deja 500gr mai putin!!!Ieri am mancat o banana dimineata.Apoi 3 nectarine un mar si mult pepene rosu...
Am intentia sa tin 3 zile fructe legume, 1 zi carne cred(caci pt mine e groznica cred ziua cu carne doar) si 3 lactate.
Trebuie sa tin neaparat 3 zile din fiecare?¨Voi mancati la ore fixe?Eu ma mancat cand mi-a fost foame
Azi dimineata o banana acum la pranz cartofi fietri si rosii castravete.Doar cu sare!
Spor la slabit!
Madona spune:
nici eu nu pot manca numai carne o zi intreaga, asa ca am hotarat ca pe timpul dietei sa consum numai piept de pui sau de curcan la gratar in combinatie cu produse lactate.
PS: in zilele de proteine animale, bineinteles...
Madona spune:
Si acum mi-a trecut prin minte ca, de fapt, pestele ar fi cel mai indicat pe post de "carne", nu? Deci peste fript voi incerca azi si sper sa-mi fie bine.
ramona71 spune:
Multumesc Madona de raspuns.Spune-mi e o regula anume 3 zile fructe leg 3 carne si trei lactate?¨! sau poti face cum vrei?Mersi!