regimul disociat pe zile
Raspunsuri - Pagina 5
Alinutza1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui senz_benz alinutza1979,eu daca mananc sanatos,ma mentin si atat!la mine nu exista "mancare sanatoasa=slabire".timp de 6 luni am mancat sanatos si nu m-am ingrasat nici un gram.cand am inceput sa mananc de la mec(portii mici),sau sa mananc cateva patratele de ciocolata,sau o portie de spaghete cu sos,o prajitura ma ingrasam usor-usor.pe moment nu se vedea,dar acum se vede diferenta 5kg+.in schimb,daca acum mananc sanatos,nu slabesc raman asa.daca vreau sa slabesc imi trebuie clar regim.chiar imi doresc sa slabesc asa ca nu ma sperie ideea de regim,nu o sa mor o saptamana,doua.dupa ce o sa slabesc,stiu cum sa ma mentin.si stiu ca regimul pe care l-am ales este bun pentru mine,pentru ca l-am mai incercat http://madootza19.hi5.com |
parerea mea e ca tie iti trebuie miscare, sport!
incearca sa consumi caloriile! E mult mai sanatos dacat sa "te infometezi" si sa mananci dupa tabel!
Apoi nu o sa poti toata viata sa "te mentii" nemancand un cub cioco sau o prajiturica!
senz_benz spune:
Dak mananc dupa tabel
cum spui tu,slabesc.ideea
e k nu ma infometez din
contra,mananc kt pot.nu
te gandi k inainte mancam
portii uriase k nu e asa.si
sport si eu as vrea sa fac
mai mult dar nu am
timp.si dak vreau sa
slabesc k sa evit sa am o
greutate mai mare,inca nu
atarna suncile pe mine.kt
despre ciocolata si
prajituri,pot sa traiesc
destul d bine si fara ele,
nu simt nevoia sa mananc
http://madootza19.hi5.com
silvana75 spune:
Recunosc ca n-am fost inspirata deloc cand m-am hotarat sa incep cura de vineri, asa ca va rog sa-mi scuzati absenta, am mancat cu simt dar am scapat pe aratura dar ma infiintez luni cu forte proaspete si ambitie cu caru.
senz_benz spune:
si eu am calcat putin stramb ieri,am mancat o bucatica de branza sarata ca nu intra deloc apa,apoi o piersica si la meci am rontait un pumn de seminte,insa sunt foarte multumita.Supa patru zile de regim,ma pot lauda cu -2,3 kg,deci acum am 55.4kg.
Silvana75 te asteptam cu nerabdare luni!
Restul ce mai ziceti?
http://madootza19.hi5.com
ramona71 spune:
Fetelor as vrea si eu sa ma alatur voua!spuneti-mi va rog si mie ce mancati si cate zile...Va multumesc!
grati.ela spune:
intru si eu in joc dar nu contati pe mine ca-s dezastru la capitolul ambitie.
ce-mi propun:
luni: pepene rosu, cirese, compot de mere
marti: salata varza cu porumb, salata de rosii cu castraveti, cirese
miercuri: pepene rosu, cirese, cartofi cu marar si patrunjel
joi: lapte cu cafea, branza proaspata cu marar, carne fiarta cu usturoi, iaurt
vineri cirese, salata de varza cu marar, salata orientala
sambata lapte, peste la gratar cu usturoi, iaurt
duminica ou fiert, gratar de curcan, iaurt
Doamne ajuta sa reusesc sa-l tin pt ca genunchii mei cer cu disperare sa-i usurez cu 10kg!!!
monalac spune:
ieri am mancat-o bucatica de piept de pui fiert,un cremvursti de pui si 200 ml sana.
azi-o jumatate de covrig,6 cirese,1 nectarina si 1 cartof fiert plus o farfurie de ciorba de legume...cam mult.....am facut si 15 minute la bicicleta eliptica...
GRATIELA,BUN VENIT!
RAMONA,eu tin regimul disociat al irinei reisler,adica 3 zile fructe si legume,3 zile carne,lactate si oua.poti da cautare pe google sa afli m multe informatii.
Madona spune:
62.3kg! eu sunt multumita atata vreme cat scad in greutate.
azi voi manca proteine animale de orice natura.
pana acum, am mancat o zi legume si fructe, o zi carne si produse lactate, alternativ si nu am facut de loc conditie fizica pentru ca am calatorit mult. Azi imi propun sa adaug si ceva miscare in programul zilnic, mai ales ca-i tare frumos afara; in sfarsit, a iesit soarele!
Monnvas spune:
Buna, fetelor!
Eu am tinut disociatul asta din octombrie pana pe la jumatea lui noiembrie. Am tinut asa: 1 zi legume, 1 zi lactate, 1 zi fructe, 1 zi carne. Si in ziua de legume musai cartofi, ca altfel mi-era foame, iar la fructe musai banane, tot asa. In prima saptamana am dat jos 2 kile. In a 2a inca unul, dar ma cam saturasem si simteam cum stomacul meu imi pregateste o gastrita. Atunci am aplicat urmatoarea metoda: o saptamana regim, o saptamana mancat normal (ba chiar cam ). In saptamana de regim dadeam jos 2 kg, in cealalta puneam la loc 1 - dar ma si porceam. Am dat jos cam 5 kile intr-o luna jumate. Cand mi s-a parut ca se ingroasa gluma - amenintarea cu gastrita a stomacului meu se profila din ce in ce mai tare - am trecut la Montignac, cu care aproape ca am ajuns la greutatea ideala. La 1 oct aveam 61, cand m-am apucat de Monti 56, acum aproape 49, ca inainte de sarcina.
Vreau de aici sa extrag cateva morale:
- fetele care v-au ameninat cu gastrita se bazeaza pe ceva. Nu exagerati cu regimul asta!
- e mai eficient pe perioade scurte, cu pauze intre.
Sora-mea a tinut o varianta ceva mai elaborata - cu cele 4 zile facute de mine, plus 1 zi peste si 1 zi oua, ceea ce mie mi se pare imposibil - si a dat jos 4 kile. Dar dupa o saptamana gata!
Va urez succes, sa ajungeti la silueta dorita!
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Madona spune:
Asa numita gastrita este, de obicei,un ulcer... care ar trebui diagnosticat si tratat corect.