regimul disociat pe zile

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns senz_benz spune:

buna,fetelor!ma bucur ca suntem tot mai multe!eu azi pap cartof fiert.poate nu este cel mai indicat aliment,pt ca e dusmanul celor mai multe diete,dar cred ca asa simplu,necombinat cu altceva nu are cum sa-mi afecteze regimul.si in plus,sunt dependenta de cartofi si nu am cum sa renunt la ei.la voi cum merge?

http://madootza19.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Buna dimineata,

Saru'mana de primire

Mi-am baut cafeluta si am planificat meniu pe ziua de azi: o banana acu de dimineata dupa care fug la lucru, la pranz legume fierte cu oregano si sare si mai spre seara fructe multe ca ma abuca damblaua si as dormi in frigider si in plus trebuie sa rontai ceva in fata TV si as vrea sa ajung si la sala 1 ora.

si sa aveti spor la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

buna!

am citit la subiectul asta despre un regim sau dieta pe baza grupei de sange , unde gasesc ce alimente corespund fiecarei grupe?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madona spune:

azi dimineata inaintea cafelutei: 63kg, deci cu 500g mai putin decat ieri!
inceputul e grozav! voi?

Mergi la inceput

Dayanara,majoritatea doctorilor o spun si eu sunt de acord ca nu exista nici o legatura intre grupa sanguina si alimentatie...
Madona,ma bucur ca ai inceput sa slabesti,cam asta e media 400-500 g pe zi,eu asa am slabit de fiecare data.Acum nu m-am mai cantarit,dar o sa ma cantaresc duminica dimineata ca sunt foarte curioasa.Azi am mancat cartofi fierti,putin condimentati si supa de cartofi cu patrunjel proaspat,maine mananc legume,abia astept!mi-e dor rau de o salata mare cu rosii,castraveti si ceapa!
Va pupsi spor la dat kg jos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

azi am mancat o bucatica fiarta de piept de pui,un sfert de covrig si am baut 200 de ml de iaurt.eu nu beau cafea...si dupa 17 30,maxim 18 nu mai mananc nimic.am facut si cateva exercitii de aerobica si am pedalat 10 minute la bicicleta eliptica....

Mergi la inceput

eu una,mananc si mai tarziu-cam pana la 20-21,dar la regimul asta e permis
sport nu prea fac,ca nu am timp,decat asa maxim 2 ori pe saptamana merg la sala,dar saptamana asta nu am mers deloc,in schimb am mers foarte mult pe jos(cam 2 ore pe zi) si se simte(ma doare spatele ingrozitor)
Revenind la dieta,azi mananc legume,mi-am facut mai devreme salata din rosii,castraveti si ceapa si mai tarziu cred ca o sa fac o varza sau ceva spanac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Salutare!

Numai idee de "regim" imi da fiori
Tin minte ca ma chinuiam cu diferite cure disocite,pe alimente, pe proteine,vitamine,carbohidrati cu n-spe mii de tabele! Le tineam 1-2 saptamani apoi o luam de la cap si puneam dublu kg
Am vb cu un medic care m-a invatat "sa mananc"
Marele accent trebuie pus pe CANTITATE! Nu trebuie sa ne indopam!
Primul pas a fost asa:
Am slabit mancand orice dar mai putin (le injumatateam)!Cand zic orice ma refer in loc de prtie mare la MC'Donald luam portie mica, in loc de suc mare luam doza la 250 ml (deci tot nesanatos dar mai putin)

pasul doi
...pap MC'Donald, inghetata, cioco, prajitura de 2 ori / saptamana tot ca la pasul 1 (adica putin) - le pap cand am pofta nu program!

pasul trei ... merg la MC'Donald numai cand simt ca o sa crap de pofta (n-am crapat de 3 luni); inghetata am papat cam 1/sapt. in fiecare seara insa mananc ceva dulce (1 cub cioco sau 2 fursecuri maxim 3 sau 2-3 minitarte cu fructe).

important - nu mai cumpar cantitati industriale la alimentele nasanatoase!
- prajituri - nu mai iau prajituri mari ci miniprajituri variate (mai putine)-foarte rar
-nu mai prepar in casa nimic dulce (deci nu mai cumpar ulei,faina,zahar, unt, smantana...)...am dus si masina de paine la mama ca eram tentata sa mai fac cate un cozonac

un lucru important ar mai fi sa nu sarim peste mesele principale deoarece ni se face foarte foame si suntem tentati apoi sa mancam mult!

eu am inceput pe 15 aprilie cand aveam 50-51 kg (inaltime 1.52 sa nu ma credeti nebuna ) azi dimineata aveam 43,600 kg!

treaba de mai sus se aplica ptr cineva care vrea sa slabeasca pana in 10 kg; pentru mai mult cred ca problema se complica insa ideea de baza este ca trebuie sa o luam treptat "fara traume"!

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

un lucru de baza si forte important sunt persoanele din jur!
cu siguranta va fi foarte greu sa mananci o salata sau pui fiert sau mar cand cel de langa tine mananca pizza sau McDonald's sau tort de cioco (care cum ii place)!
Din punctul asta de vedere am noroc ca viitorul sot se bucura enorm cand gatesc sanatos; cu toate ca uneori mancarea n-are niciun gust nu comenteaza ci din contra zice ca e foarte bun fiindca e mai sanatos!
La servici colegii papa in oras in pauza de masa deci eu raman cuc la birou si-mi mananc salata sau puiul fiert cu legume! Deci e bine!

Mergi la inceput

alinutza1979,eu daca mananc sanatos,ma mentin si atat!la mine nu exista "mancare sanatoasa=slabire".timp de 6 luni am mancat sanatos si nu m-am ingrasat nici un gram.cand am inceput sa mananc de la mec(portii mici),sau sa mananc cateva patratele de ciocolata,sau o portie de spaghete cu sos,o prajitura ma ingrasam usor-usor.pe moment nu se vedea,dar acum se vede diferenta 5kg+.in schimb,daca acum mananc sanatos,nu slabesc raman asa.daca vreau sa slabesc imi trebuie clar regim.chiar imi doresc sa slabesc asa ca nu ma sperie ideea de regim,nu o sa mor o saptamana,doua.dupa ce o sa slabesc,stiu cum sa ma mentin.si stiu ca regimul pe care l-am ales este bun pentru mine,pentru ca l-am mai incercat

Mergi la inceput