regimul disociat pe zile

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

lillo bine ai venit printre noi si bafta la slabit!
deci ieri am mancat asa: dim (o cutie de 150gr branza dulce si o cafea cu lapte), pranz (2 iaurtele mici, 3 felii branza topita si o feliuta mica si subtire de branza de vaca sarata), cina (jumate de cutie mica de pateu si o feliuta mica si subtire de branza sarata, o cescuta lapte si un baton de cereale Fitness pe care nu l-au mancat copiii, l-am vazut si m-a tentat).
desi am promis ca ma cantaresc o singura data pe saptamana, totusi ma simteam vinovata ca am mai calcat stramb si m-am cantarit. REZULTATUL -0,5kg in 2 zile. deci mergeeeeeeeee, sa-i dam inainte cu tupeu!!!!

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

ah, si am baut tot doar 6 cani de apa! nu imi iese faza asta cu apa deloc. desi am mancat si branza aia saraca moruga tot in ideea sa imi dea senzatia de sete, nu a intrat mai mult de 6 cani si pace...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Buna dimineata!
Multumesc de primire, Mirela.
Azi am in program 30-40 de min de sport. Sa vedem daca reusesc. Revin si cu meniul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mirela, multumesc!
Dupa cum ma asteptam, aseara am facut-o lata. Azi intru la zilele de proteine animale. Cred ca azi o sa mananc iaurturi si branza cu smantana. Dimineata am reusit sa ma mobilizez pt 20 min. de pillates si 15min, de zumba. Poate imi iese treaba cu mobilizatul mai des.

o zi buna!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

fetelor va felicit pe amandoua ca faceti sport. eu una nu imi gasesc puterea si energia pt asa ceva in aceasta perioada caniculara. probabil dupa ce vor trece valurile astea de canicula, dar cel mai probabil dupa 15 sept, voi face si eu ceva in privinta asta. eu am mai avut o tentativa reusita (singura din viata mea) de a slabi in primavara. nu am avut un regim alimentar anume, doar ca mancam mai putin, fara paine sau f putina, si nu mai mancam dupa 6 seara. am tinut atunci aproape 2 luni de zile, timp in care am slabit 4 kg (ajunsasem la 59,5kg de la 64kg), dar am facut si sport cam 30-45 min zilnic. faceam execrcitii la podea (ca in adolescenta la orele de sport) gen abdomene, echere, niste exercitii pt fese si coapse si stepper 10-15min. dar din aprilie nu am mai facut absolut nimic pt ca ma apucasera durerile groaznice de spate din cauza echerelor.

Mergi la inceput

Ziua 2 (tot vegetale)
MD :1 cana mare de apa cu zeama de la 1/2 lamaie, o felie mica de pepene galben
Pranz: Orez integral cu ciuperci
Cina: probabil o salata de rosii si masline

Sport am reusit sa fac 15 min pe stepper, 30 de abdomene, ceva exercitii pentru picioare si 15 minute de dans cu partenerul meu favorit, baietelul meu.

Mergi la inceput

'Neatza fetelor! ieri am mancat asa:
dim: o aripioara si jumatate (sciasa dintr-un ostropel), un iaurtel mic cu o feliuta mica si subtire de branza sarata, o cafea;
pranz: un copanel micut de pui innabusit;
cina: o aripioara si jumatate, un cabanos, o cana lapte
astazi fructe

Mergi la inceput

Neatza!
Azi e ultima zi de vegetale din fericire.
Meniu: fructe, ceai verde (ca sunt toata umflata de la maslinele care au fost prea sarate) si apa.
Revin mai pe seara.

Mergi la inceput

fetelor nu mai pot! zilele de proteine (carne +lactate) au fost floare la ureche la langa zilele de fructe+legume!!!!mi s-au strepezit dintii de la mere, mi-e foame si ma strange burta in fel si chip.
dim: o banana mica, o pruna mare si 2-3 mere mici cat nuca (culese din gradina proprie)!
pranz: deocamdata mere cat nuca la greu, cred ca vre-o 15 pana acum.
la cina cred ca tot mere si prume, sau poate fac un gratar de legume, ramane de vazut

Mergi la inceput

ieri am baut apa cred ca vre-o 7 cani! astazi nici unaaaaaaaa de la mere nu am senzatie de sete delooooooooooc... ma da deloc delooooooc!!!!
nici cafea nu am baut astazi...

Mergi la inceput