regimul disociat pe zile

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Am trecut cu bine de prima zi -carne-pulpitza dezosata la gratar,apa multa,ceai si o cola la 0.5.
Azi fructe, pana acum o cafea fara zahar,un mar si ma asteapta si un pepene...deja ma ia foamea dar REZIST,nu m-am cantarit inca, o voi face o data la 3 zile.
Acum ma duc sa citesc si dieta Irinei Reisler, poate ma convinge si pe mine.

MAMI de CLARA si RIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ieri am mancat un kornspitz (sau cum s-o chema) de ala din faina neagra si cu seminte pe el pe lanag apa anuntata . Si aseara am inlocuit salata programata cu fasole cu castraveti murati (oricum, vegetale toate, deci in grafic).
Azi am inceput cu ceai, cafea, o salata de rosii si ardei la pranz. Diseara probabil imi fac cartofi copti cu salta de ardei copti. Asa as vrea, ramane de vazut. Pe cantar ma mai sui luni, peste o saptamana.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

bravo fetelor! tineti-o tot asa si impreuna poate reusim sa ne tinem de "program"! cel putin eu de una singura nu dau deloc rezultate si ca sa ma asigur ca nu sunt singura (pana ieri, cand v-am gasit pe voi aici, nu am intrat niciodata la aceasta lista de discutii si nici nu aveam habar ca sunt topicuri bazate pe regimuri/diete), asa ca de azi am trecut-o si pe mama pe regimul 3+3 al irinei reisler impreuna cu mine. avem avantajul ca lucram relativ impreuna (in birouri separate, dar la aceeasi institutie) asa ca luam masa impreuna, bem cafeaua impreuna (nu ne vede nimeni ce si cat mancam). altfel, RECUNOSC, nu ma pot motiva singura decat pe perioada f scurta de maxim 2 saptamani (cum scriam si mai inainte vointa mea este destul de "elastica" si ma las pagubasa repede daca nu ma impulsioneaza nimeni de la spate). dar cu ea si cu voi alaturi sper sa ma tin de regim macar pana ajung la 57kg, daca nu si mai mult... in sinea mea imi doresc sa fiu slaba ca atunci cand m-am maritat (53kg), insa stiu ca ar fi mult prea mult de munca pana acolo, asa ca doar visez la "cum eram odata fata"

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

apropos, eu m-am hotarat sa ma cantaresc doar 1 singura data pe saptamana (se zice ca ideal ar fi ca masuratoarea, kg+cm, sa se faca o data la luna, nu saptamanal) ca sa nu ma demoralizez tot urcandu-ma si coborandu-ma de pe el fara sa inregistrez succese vizibile. e mai usor sa iti spui o data pe saptamana "lasa ca data viitoare va arata o cifra mai mica" decat sa iti repeti in fiecare zi cand inregistrezi un "esec".

Mergi la inceput

deci ieri pana la urma am mancat asa: 2 oua, 80gr branza dulce, 1 cafea cu putin lapte, 3 feliute sunca presata si 2 feliute parizer de pui, 1 cana lapte, 2 pahare de suc neacidulat, 1 pahar mic de bere si o prajiturica mica mica facuta de casa (am fost in vizita la cineva si din respect a trebuit sa gust ceva), apa doar 6 cani am reusit
astazi mi-am propus mai mult lactate: dimin 150gr branza dulce, mi-am luat la mine iaurt mic si branza topita de ieri pe care nu am mancat-o... va tin la curent cu ce am mancat pana la urma!

Mergi la inceput

feteloooooooooooooooor unde ati disparut? nu mai tine nimeni dieta aici?

Mergi la inceput

Eu azi am avut in meniu: cafea, ceai, pilaf din orez simplu fiert in apa, 2.5l apa minerala cu lamaie. Pana acum. Am 'comis-o' cu o eugenie.
Nasol e ca diseara ma intalnesc cu niste prieteni la o terasa si nu stiu cum o sa fac sa ma tin de dieta

Mergi la inceput

Mirela, ai observat ca pe baietii nostri ii cheama la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Ma primiti si pe mine?
Am 1.67/63 kg/target 57 cel putin
Ziua 1
1 pepene galben impartit in mai multe portii
Diseara o salata de rosii.
Apa in jur de 7 pahare pana acum.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Mirela, ai observat ca pe baietii nostri ii cheama la fel?

DAAAAAAAAAAAAAA! am observat din prima chestia asta si chiar ti-am citit povestea nasterii din acest motiv (FELICITARI din suflet pt tot ce ai facut pt ei si chiar mi-au dat lacrimile citind povestea ta). eram f curioasa sa te cunosc, in primul rand pt ca ai gemeni, iar eu am un cult si un respect deosebit pt mamele de gemeni si pt fratii/surorile gemeni/gemene (si eu am sora geamana) si in al doilea rand pt ca pe baietel il cheama ca pe al meu (la noi ordinea prenumelor in certificatul de nastere este exact aceasta, am cunostinte si cu varianta inversa)

Mergi la inceput