regimul disociat pe zile
Raspunsuri - Pagina 14
Manuela.J spune:
Scuzati greseala de ortografie. Copii dorm iar eu stau turceste pe covor si scriu la lumina laptop-ului...
Si ca tot am revenit...am facut si ceva miscare...la bicicleta statica 30 min zilnic. M-am oprit ..pt ca a inceput sa scrtie!!!:)))) Dar ma simteam bine. Si de doua zile fac abdomene. Prima zi 10 si a doua 11!! Si intentionez sa o tin tot asa.
noapte buna..
boubba spune:
Nu o mai tine nimeni fetelor??? Haideti ca de azi am inceput-o si eu
ZIUA 1 65KG TARGHET 55KG
Am ales-o pe aceea pe zile. Azi pap pui la cuptor fara pielita, maine mere, poimaine iaurt si mai revin cu stiri despre kg ce pap etc...sper sa mi se alature si mie macar o fata
boubba spune:
Deci cum spuneam
LUNI ZIUA 1 65KG in care am papat pui la cuptor fara piele si apa la greu
MARTI ZIUA 2 64,9 KG in care am papat mere si apa of course
MIERCURI ZIUA 3 64,2 KG azi pap iaurt si si...apa
Revin maine
dana81 spune:
Buna!!!
De luni incep si eu disociata si cred ca pentru inceput cea pe fiecare zi in parte.Am mai tinut-o ...defapt pe amandoua si cea cu 3 zile si am slabit de fiecare data muuult, bine dar eram si tanara si ambitioasa si nu gateam
Deci...am [red]82kg-target 65 spre 60.dupa doua sarcini in care am luat la prima 27 kg si la a 2a 20 asta in decurs de 3 ani,acum as vrea o minune sa-mi revin...de sport nu am timp si bag doar o centura de masaj din aia de pe la shopuri TV.Sper sa reusesc.
Luni am sa incep cu carne si apoi mai vad ..ma iau dupa voi.
Hai sa avem rezultate maxime!!!!
REvin cu fortze proaspete
Nu incep de azi pentru ca diseara am o petrecere si nu sunt atat de tare acum sa fac fatza tentatiei.
AAAAAA mai beau cate o cana de ceai antiadipos in fiecare seara si dimineatza iau cate o lingurita de seminte de in.
MAMI de CLARA si RIANA
mirela0521 spune:
REGIMUL DISOCIAT – 3 ZILE VEGETALE, 3 ZILE PROTEINE ANIMALE http://www.irinareisler.ro/2009/08/21/regimul-disociat-3-zile-vegetale-3-zile-proteine-animale/
pare cel mai rational, mai sanatos si mai bine fundamentat regim. intrati pe site-ul ei si cititi in intregime povestirile si articolele ei... pe mine m-a convins si curand ma voi apuca de el
Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)
Laura25 spune:
start 59.5kg - > vreau sa ajung la 55 kg
Ziua 1: Legume. La pranz ciuperci calite intr-o lingura de ulei cu o ceapa, un pic de apa, usturoi. Diseara cred ca o salata de rosii cu ardei.
Si eu vreau sa il tin pe cel propus de Irina Reisler, 3 +3
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mirela0521 spune:
eu de 2 saptam ma tot documentez ce si cum, si am gasit tot felul de metode/regimuri/diete cum sa slabesti, insa doar cea a irinei reisler m-a convins (recunosc ca in aceste 2 sapt am citit aproape integral tot ce are postat pe site). acum sunt la menstra si am tot felul de ganduri, pofte, scuze si slaba vointa. astept sa imi treaca si imediat ma apuc de acest regim. bafta celor care se lupta deja cu kg si cu poftele!!! sunt alaturi de voi...
Laura25 spune:
erata la postul de mai sus: din cauza ca am ars ceapa si ciupercile si a iesit o chestie amara si blex, am mancat doar 3 linguri si am aruncat restul. Inlocuiesc cu 2 pahare de apa. oricum nu imi era foame.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mirela0521 spune:
fetelor de astazi ma alatur si eu in lupta cu kg. m-am cantarit ieri dupa-masa si aveam 61,8kg si sper sa ajung pe la 57. problema este ca nu prea am tinut dieta mai mult de 1-2 saptamani, dupa care vointa ma lasa si renunt.
acum m-am hotarat sa tin dieta disociata 3+3! am inceput cu ziua de proteine, asa ca de dimin am baut un pahar mare de apa la temperatura camerei (am inteles ca este important ca apa sa fie la temperatua camerei ca sa spele intestinele si stomacul de toxinele ramase in urma digestiei) si am mancat 2 oua fierte cu putina branza dulce (cca 70-80gr), iar la pranz mi-am adus la birou 2 felii de branza topita si 4 feliute de parizer de pui.
mirela0521 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 erata la postul de mai sus: din cauza ca am ars ceapa si ciupercile si a iesit o chestie amara si blex, am mancat doar 3 linguri si am aruncat restul. Inlocuiesc cu 2 pahare de apa. oricum nu imi era foame. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
in ritmul asta vei muri curand de foame si vei renunta la dieta! eu te sfatuiesc sa mananci cat de cat, sa nu faci foamea pt ca am citit ca altfel organismul, ca reactie de protectie atunci cand simte ca este infometat, asimileaza tot ce bagi in gura, pana si paharul acela de apa.