regimul disociat pe zile

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

lauraaaaaaaaaaa... unde esti? nu ai intrat la raport astazi!

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mirela, ca sa nu te chinui si sa faci foamea, poti sa mananci ghiveci, salate, pilaf,pastai, ciorbe de legume, cartofi copti etc. Cam tot ce se poate manca intr-o zi 'clasica' de post. Nu e musai sa faci foamea rozand trista dintr-un mar. Dar te invidiez ca ai prune si mere din productie proprie.

Eu ieri am mancat regulamentar (2 iaurtele, un ou cu un pic de cascaval, branza cu smantana), apoi am dat-o de pamant la fel de regulamentar cu o felie (cam 150-200g) de pizza facuta de mine pt sotz (caruia i-am zis ca mai bine nu vrea pizza, ca nu ma pot abtine .. ). Am compensat dimineata cu 20 minute de TurboJam (cred ca am febra musculara). Azi iaurt, 2 felii de sunca de Praga si copanele la cuptor mai pe dupa-amiaza.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

laura tocmai ce te "amendasem" ca ne-ai parasit.
stiu ca pot manca multe "lucruri de post" (exceptie fainoase/pateuri), insa nu am apucat sa pregatesc nimic ieri, cat sa culeg productia proprie.
refacem scara exterioara si nu se poate urca in casa la mine decat pe o scara amplasata pe un lateral al terasei, si mi-e cam frica de inaltime mai ales ca nu e f sigur ceea ce este pus provizoriu, asa ca nu am urcat decat cand ne-am retras la camera. am preferat sa ma duc cu piticii in parc pana seara tarziu, apoi am ramas la un pahar de bere cu sotul si socrul pana la 22.30 si nu am mai avut pureea sa ma apuc de ceva. m-am bagat la tv si la nani...iar acum rod cu nervi la mere!!!!!!!!!

Mergi la inceput

lillo am tras cu ochiul la meniul tau de fructe+legume ca sa ma inspir. cum poti sa bei apa si sa mananci pepene ca eu nu pot si pace... ca sa nu mai vb ca nu sunt mare amatoare de fructe (prefer mai degraba lactatele daca e sa manac ceva mai lejer). nu as putea sa mananc pepene toata ziua

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
apoi am dat-o de pamant la fel de regulamentar cu o felie (cam 150-200g) de pizza facuta de mine pt sotz (caruia i-am zis ca mai bine nu vrea pizza, ca nu ma pot abtine .. ). Am compensat dimineata cu 20 minute de TurboJam (cred ca am febra musculara). Azi iaurt, 2 felii de sunca de Praga si copanele la cuptor mai pe dupa-amiaza.

macar tu faci sport cand mai calci stramb, asa ca iti speli pacatele, eu insa nu!!! si nici scuze nu am pt ca sotul mi-a zis de la inceputut dietei sa nu imi fac griji pt el, ca el se descurca cu mancare, nu trebuie sa gatesc ceva special pt el sau pt copii, ca si ei pot manca gatit de la soacra-mea... ba chiar s-a dus ieri la piata si mi-a cumparat banane, varza alba si varza rosie... am in frigider pt diverse salate rosii, castraveti, telina si morcovi cumparati de luni (de cand m-am hotarat sa incep), iar eu caut motive sa nu tin!!!
v-am spus ca nu am tinut decat o singura data in viata dieta si atunci tot impulsionata de el... mi-e si rusine sa recunosc ce delasatoare sunt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Mirela nici eu nu sunt mare amatoare de fructe. Prefer legumele. Apa beau de parca as fi mers o zi prin Sahara. Nu stiu de ce. Acum 7 luni mi-am facut analizele complete (eram in ultima luna de sarcina) si nici vorba de diabet (ca la asta ma gandesc de cand cu setea asta anormala)

Meniul de azi:
MD: 1 cana de ceai verde neindulcit, 2 piersici
Pranz: Ciuperci inabusite cu busuioc, turmenic, si patrunjel
Cina....????? Mai vedem, poate niste legume grilluite...

Mergi la inceput

Voiam sa mai zic ceva si s-a trezit piticul...Eram tare hotatata sa pap doar fructe azi. Dupa 2 piersici m-a luat o durere de stomac groaznica. Asa ca am mers in piata dupa legume si am shimbat meniul.

Mergi la inceput

Fetele sper ca sunteti in concediu si nu ati abandonat disociatul.
Eu scriu totusi meniul de ieri si de azi
Sambata (proteine animale)
MD: 1 ou fiert
Pranz: 1/3 piept de pui, 2 ciocanele fara piele, totul la gratar
Cina: 1 lingura de branza de casa

Duminica
MD: 1 cafea cu lapte (stiu ca nu tb dar imi cadeau ochii in gura), 1 feliuta de cascaval
Pranz: 2 oua fierte
Cina: probabil un iaurt

Ieri in loc de sport am facut curatenie generala in toata casa.
Azi sper sa am timp macar de 15 min de stepper sau cateva abdomene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Ieri am mancat un iartel mai dimineata, apoi am fost cu niste prieteni la gratar pe un deal aici langa noi. Am vrut sa mananc doar carne si telemea, dar am scapat si un cartof copt si un castravete murat. Asta pe langa faptul ca am mancat mult. Aseara am baut un pahar de vin. Pe scurt: dezastru.
Azi mananc doar fructe (struguri, pere si prune).

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

'Neatza fetelor! nu v-am abandonat inca, desi starea mea de spirit s-a schimbat radical. mi-a murit bunicul si l-am inmormantat in acest weekend, asa ca de mancat nu am mancat mai nimic. sper sa am tin de regim desi psihicul meu este varza...

Mergi la inceput