regimul disociat pe zile

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Xio, da' legumele nu-s carbohidrati? Atunci cum poti manca legume oricand?...
Alta intrebare, desi nelegata de disociat, dar poate stiti sa ma ajutati:
- eu de mai bine de 2 luni sunt vegetariana; din ce sa-mi iau proteine, in afara de lactate si oua?...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

% proteine, cateva alimente comparatie

Carne de vita: 53% - Spanac: 51%
Carne de pui: 46% - Broccoli: 42%
Somon: 43% - Sparanghel: 42%
Carne de porc: 29% - Salata verde: 40%
Ou: 32% - Ceapa: 32%
Lapte de vita: 21% - Lapte matern: 5%

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

chimere, uite, mi-am amintit ca eu de fapt in fiecare zi ma abat putin de la regim, pentru ca-i fac suc de fructe copilului si pulpa ramasa o mananc eu ca nu ma indur s-o arunc, si el n-o vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chimere spune:

Ieri am "inhalat" per total 4 oua si cateva imbucaturi de legume, ca simteam ca daca mai vad un ou ma ia cu raie .
Azi e zi de lactate la mine, dar pana acum, adica la 12, am reusit sa nu mananc absolut nimic. Ajuta si computerul, ca ma tine ocupata si mai uit de foame . Acum ma pregatesc sa beau o cana de lapte, si mai tarziu o sa scormonesc prin frigider dupa ceva branza, daca nu gasesc ma duc sa cumpar.
Spre disperarea mea azi dimineata cantaream mai mult ca ieri, nu stiu de ce, ar fi culmea sa ma ingras acum .
Spor la treaba liliana83 si tuturor fetelor care inca se mai tin de regimul disociat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela.J spune:

Buna. Tin si eu regim disociat de 3 sapt. Simt ca imi scade ambitia si am cautat colege de "suferinta". Am inceput de la 91 kg!! Dupa doua sarcini pline de pofte...:)) Am ajuns la 85. Dar mai important e ca m-am masurat in talie . Aveam 109 cm si acum am 102. Incepe sa se vada taliaaaaaa!!! Mananc cate un aliment pe zi. Nu tin 3 /3 ca nu am atata vointa!! Cate luni vreti sa il tineti? Eu sper ca in 4 luni sa dau jos 20 kg...
Nu mai e nimeni pe aici?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Vreau si eu sa incep aceasta dieta disociata. Mai tine cineva alaturi de mine. Imi explicati va rog cum functioneaza. Adica ce am voie si ce nu am, ce combinatii sunt permise si care nu? Multumesc!

Mergi la inceput

Sunt fel de fel de combinatii, pe zile pe mese etc...Iti pot spune ce fac eu.O zi mananc fructe max. un kg.combinatii sau doar unul. Prefer pepenele. O zi carne (pui sau peste la gratar). O zi cartof (fiert si fara sare). O zi orez. Pun 1/2 de cana la fiert cu un cub de del'kat. O zi legume (salata din toate) si o zi lactate (doar iaurt ). Si cand simt ca nu mai pot de foame sau de pofta de ceva anume , mestec guma!:)
O data am lasat garda jos si am mancat oua si cartofi prajiti si a doua zi cantaream mai mult cu un kg! Bafta! Inceputul e usor...sa rezisti e problema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Fetelor, ma altur si eu grupului.

Eu am mai tinut aceasta dieta in urma cu vro 4-5 ani si a fost singura pe care am reusit sa o tin si care a dat rezultate.

Deoarece eu ma simteam cel mai bine in zilele in care mancam lactate, aplicam urmatoarea schema: 2-3 zile lactate, 1 zi carne, 2-3 zile lactate, o zi fructe si legume.

Mancam de cel putin 5 ori pe zi si aveam mereu la mine cate o punguta cu o bucatica de branza, o bucatica de carne la gratar sau morcov taiat, pentru ca activitatea mea zilnica presupune multe drumuri si nu am timp sa mananc la birou.

Vreau sa imi spuneti daca voi faceti si ceva miscare in perioada asta.

Mergi la inceput

ManuelaJ din cate stiu eu, pepenele, strugurele, banana, cartoful, sunt contraindicate in regimul de slabire.

Mergi la inceput

Iulix,
uite-aici...

link de reclama sters - avertisment

Mergi la inceput

Alba ca zapada..uite ca nu ingrasa! :))Mananc pepene pe saturate dar nu intra prea mult ca beau si multa apa..Iar cartoful ...cam 5 buc medii, nu am cantar...In prima sapt am dat jos 3 kg, in a doua 2 , in a treia 2 kg. Si am si cacat stramb nitelus dupa cu ziceam mai sus

Mergi la inceput