regimul disociat pe zile

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Buna! As vrea sa ma altur si eu grupului de suferintza daca ma primiti.Eu am mai tinut acest gen de regim anul trecut, in fiecare zi o alta grupa de alimente, si chiar am slabit , dar am facut si fff multea miscare ( am ajuns de la 67 la 57 kg , dar nu am titut tot timpul regimul). As incepe chiar de luni.Am 62kg si-as vrea sa ajung la 55. Cu ce alimente ma sfatuiti sa incep?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Gratiela, deci functioneaza chestia! Pot sa raman cu 70 kg dar sa arat mai slaba!! Faina varianta cu luni, miercuri si vineri fructe-legume iar in rest disociat pe mese.
Eu pe cantar am dat jos in jur de 3 kg.
Liliana, nu stiu ce sa-ti zic, vezi ca aici fiecare tine ce varianta ii convine mai mult. Eu saptamana asta am tinut disociat pe mese dar m-am cam scapat prin balarii si nu-mi place asa ca o sa tin varinta Gratielei cu luni, miercuri, vineri legume-fructe iar in rest disociat pe mese.

si spor in toate

Mergi la inceput

Buna! Am inceput dieta. Am mancat de diminetaa aproape un kil de cirese si jumate de struguri , dar am stat mult la calculator ca am cautat niste leacuri pentru o durere in gat a copilului si nu prea am fost tentata sa mananc .Deocamdata sunt OK. Sa vad dupa ce vine sotul si se aseaza la masa daca voi mai fi la fel de sigura pe mine. O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Nu mai intra nimeni pe aici? Eu o sa fiu consecventa. Deci ieri am reusit sa supravetuiesc cu-n kil de cirese, jumatate de struguri , un mar si un ou fiert. Stiu ca oul n-avea ce cauta dar l-am facut pentru copil si cum n-a vrut sa-l manance.... Va pup si va astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

neatza
azi am 64,6kg,ziua de cartofi,si am mai gasit ceva,mie mi se pare ca functioneaza,inainte de mesele mai copioase un catel de usturoi pisat intr-o lingura de otet de mere ,putin cam dar cica da rezultate.eu o sa incerc o sapt sa vedem ritmul scaderii kg

david

Mergi la inceput

Astazi sunt la ziua de carne.Am mancat pe la 1 cam 100g piept de pui la gratar si acum , la 5, un copanel fiert.Vreau sa va intreb daca voi mancati si carne prajita sau preparate din carne (salam ,parizer,cremvrusti,sunca presata etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chimere spune:

Eu tin de 3 zile regimul disociat si se pare ca am reusit sa dau jos vreun kil.
Fetelor, voi aveti si o zi de oua? Nu stiu ce sa fac, am gasit pe internet un tip de disociat care recomanda o zi de oua, dar nu se recomanda mai mult de 2 oua pe zi... ori, eu nu stiu cum o sa reusesc sa mananc doar 2 oua toata ziua, ma ia plansu' numa' cand ma gandesc .

Mergi la inceput

Si eu am terminat a 4 zi de disociat .Am fost la ziua de lactate. Am macat doi litri de lapte prins.Atat. Ma simt bine. Ieri am fost la legume dar am cam exagerat, am mancat toata ziua.Maine chimerear trebui si eu sa fiu la oua, mersi c-ai zis ca doua trebuie , cred c-as fi mancat vreo 4 . Trecem noi si peste asta. Eu mi-am programat asa: luni- fructe(fara banane), marti-carne(doar pe gratar sau fiarta), miercuri-legume, joi-lactate, vineri-oua, sambata-peste, iar pentru duminica nu-s hotarata .Poate-mi dati voi vreo sugestie. Va pup si va doresc noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chimere spune:

Din cate stiu eu, duminica se pot combina alimente din toate celelalte 6 zile, dar doar alea, fara adaosuri.
Eu am calcat deja in strachini pe ziua de azi, am mancat deja cele 2 oua pe la 1 jumate. Acum e 5 fara un sfert la mine, si nu pot sa zic ca lesin de foame, dar va trebui sa mai mananc ceva pana la sfarsitul zilei, ori ma apuca batzu' de foame... Cred ca daca organismul suporta, poti manca mai multe oua, dar nu e sanatos prea multe. Stiu ca in general nu e recomandat sa mananci mai mult de 2 oua pe zi. Asa ca azi, ori va trebui sa combin cu o salata, ceva, ori mai mananc vreo 2-3 oua, dar tot o sa mai am nevoie de ceva "combustibil" pana la sfarsitul zilei. Si nu stiu daca sa mananc salata sau ceva legume, ca asta ar insemna ca nu mai e disociat... Nu stiu, o sa vad cum ma mai pocneste inspiratia pe parcurs . Sper sa rezist cu inca vreo 2 sau 3 oua si sa nu cedez tentatiei de a le inlocui cu altceva.
Nu vreau sa renunt la un regim de slabire care in sfarsit da rezultate - am incercat dieta daneza mai prin iarna si am reusit sa slabesc un kg. cu tipete si scrasnete in 13 zile, timp in care am si exersat zi de zi, asa ca am fost foarte dezamagita. Regimul disociat l-am incercat si acum vreo 7 ani si mi-a reusit, ajunsesem la vreo 53 de kile si n-am mai castigat in greutate timp de vreun an jumate dupa. Si n-am tinut atunci decat 10 zile, ca m-am plictisit sa mananc acelasi lucru cate o zi intreaga.

Mergi la inceput

Fetelor, urmati acest regim, este fantastic!M-am cantarit si-am slabit in 5 zile 1,7kg. Sunt extrem de multumita!
Chimere, eu am fost plecata cu copilul mai mult pe la spital, si pana acum n-am mancat nimik, deci imi vor ajunge cele doua oua. Insa in cazul tau eu zic ca nu-i nicio problema daca mananci o salata sau doua mere .Eu am mai facut asa in zilele trecute cand imi era ff foame si tot am slabit .Spor in continuare

Mergi la inceput