regimul disociat pe zile
Raspunsuri - Pagina 11
Ilinca_M. spune:
Xio, da' legumele nu-s carbohidrati? Atunci cum poti manca legume oricand?...
Alta intrebare, desi nelegata de disociat, dar poate stiti sa ma ajutati:
- eu de mai bine de 2 luni sunt vegetariana; din ce sa-mi iau proteine, in afara de lactate si oua?...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
XIO spune:
Nu , legumele sunt intr-o coloana neutra, nu e vorba de orice contine carbohidrati , ca atunci ar fi jale , ci de alimentele care contin un nivel ridicat (cartofi , orez (desi are proteine orezul), fructele foarte dulci si coapte .
Am simplificat putin ideea ca sa fie mai pe scurt , e orba de fapt de cum reactioneaza organismul in timpul digestiei si cum sa usurezi "munca" lui.
Zerul contine f multe proteine .
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Moniland spune:
Ilinca, nici nu m-am gandit la disociatul pe mese. Cred ca mi-ar prinde bine asa ceva in perioada de mentinere sau chiar slabire usoara.
Legat de proteine vegetale, eu stiu soia, linte si naut. Asta le dau la fetite in zilele cand nu le dau carne.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
grati.ela spune:
eu sunt cam dezamagita...doar 1kg in 8 zile...e drept ca am inceput exact inainte de ciclu...sa pun pe seama retentiei de lichid...am tinut destul de constiincios, m-am scapat cam mult in cirese doar. azi sunt indecisa daca beau doar lapte sau trec pe cirese...cred ca lapte si branzica usoara. Eu trebuie sa slabesc 10kg pentru gennchii mei paraditi...vreau ca in septembrie sa fi atins targetul asta! Spre rusinea mea nu sunt deloc o fire sportiva...nu-mi place...trebuie sa ma schimb...
silvana75 spune:
Si eu putin dezamagita cu cele 2 kg in 10 zile cu mici scapari dar cu sport de 3 ori pe saptamana. Dar culmea e ca ieri am imbracat o pereche de pantaloni care erau stramti si acu cadeau. Am intrebat in stanga si-n dreapta si am inteles ca muschii sunt mai grei decat grasimea si pot ramana la kg astea dar cu un corp frumos. Voi ce parere aveti? se poate?
grati.ela spune:
Silvana euam doi sportivi acasa care arata cu mult mai slabi decat kg pe care le au...
Eu ma laud cu 2,5kg date jos in 10 zile...se pare ca am avut si retentie de apala greu. Si eu ma simt mai usoara si asta e bine dar e greu...colega mea tine dieta daneza de 10 zile si a slabit deja 7kg...eu nu pot sa o tin pt ca nu ma lasa ficatul.
ANKA-iasi spune:
daca nu merge si nu va multumeste cat ati dat jos incercati asa cum fac eu,un singur fel de mancare pe zi.de ex,cartofi natur cu salata de varza toate cele 3 mese dintr-o zi,sau piept de pui la gratar cu o salata la alegere tot 3 mese pe zi,sau mai multe daca va e foame,eu una nu am simtit nevoia de mai mult,caci cantitatea e la discretie si ti se ia de la acelasi lucru toata ziua.eu asa am slabit,fiecare organism reactioneaza diferit...acum nu ma pot cantari ca sunt si eu in perioada aia a lunii..
david
senz_benz spune:
nu prea am mai trecut pe aici ca am fost cam ocupata,dar de dieta nu m-am lasat.am avut 3 zile de pauza in care am mancat cam de toate,insa nu m-am ingrasat.acum de 3 zile m-am luat iar de dieta,timp in care am mai slabit o.5 kg.eu una sunt foarte multumita.am gasit o alta varianta de dieta:o zi carbohidrati,o zi fructe,o zi carne,o zi legume.azi sunt in ziua de carne.
Voi nu mai ziceti nimic?v-ati lasat toate?
http://madootza19.hi5.com
grati.ela spune:
eu nu am renuntat...luni miercuri si vineri am zile de fructe si legume iar in rest mananc disociat dar pe mese... dimineata proteine la pranz legume si seara fructe. Nu am dat jos mult...aproape 3 kg in 13 zile dar am si mancat ce mi-a placut...ciresele-s in top si nu pot renunta sub nici un chip la ele. Daca mai dau jos 3 kg in urmatoarele 2 saptamani atunci sunt la jumatate din drum... sunt optimista!!!