regimul disociat pe zile
Raspunsuri - Pagina 10
Moniland spune:
Si la mine disociatul a dat rezultat. De la inceputul anului am slabit 10 kg. Dar nu va ganditi ca 6 luni de zile am tinut dieta. Am avut si saptamani in care mancam normal. Cand eram la dieta ma trezeam dimineata si ma gandeam ce pofte am si cu aceea grupa de aliment mergeam toata ziua, ex. fucte si toata ziua bagam fructe in mine, lactate si mancam o zi intreaga numai lactate, legume sau carnuri.
As mai vrea sa dau jos inca 5 kg, dar m-as multumi si cu 2.
Succes fetelor!!!!
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
senz_benz spune:
eu am trisat aseara am mancat cateva cirese carora nu puteam sa le rezist+cateva feliute de castravete acru cu carne de vitzel.acum ma duc sa ma cantaresc si revin mai tarziu sa va spun!
Azi mananc normal:acum o omleta cu legume,la pranz mancarica de pastai si diseara vad eu.Azi o sa mananc si o inghetata sau o gogoasa cu vanilie ca am o pofta
http://madootza19.hi5.com
senz_benz spune:
dupa 3 zile de proteine am cu 300 g mai putin.sunt foarte incantata,mai am de slabit putin mai mult de 1.5 kg a sa ajung la 53.o sa mai continui saptamana asta cu disociatul,dar o sa mananc mai mult fructe ca e pacat sa nu ma bucur de ele:cirese,pepene,nectarine...atat cat se mai gasesc!
http://madootza19.hi5.com
XIO spune:
Senz benz , am vazut ca ai 20 si ceva de ani . Daca spui ca ai fluctuatii de greutate de-astea , ca mananci 2 zile aiurea si pui un kg , dupa ce termini regimul asta disociat si ajungi la greutatea dorita va trebui sa urmezi un stil de viata sanatos , altfel il tii degeaba.
Deci dupa ce il termini fara abuzuri , ciocolata , paine la greu si altele , ca iti dereglezi metabolismul.
A , si multa miscare , macar mers pe jos zilnic
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
chimere spune:
Fetelor, stiu ca e cam tarziu si voi ati inceput deja de ceva vreme, dar eu abia acum m-am trezit ca vreau sa tin si eu regimul disociat... Imi spuneti si mie cum il tineti? Adica, vad ca unele dintre voi mananca timp de 3 zile doar legume, sau doar proteine, altele cate o zi legume, o zi carne... Nu prea stiu cum sa procedez. Se mananca de ex. o zi doar fructe, pe urma o zi doar legume, sau se pot combina? In ce priveste proteinele, cum faceti, combinati carnea cu lactatele in aceeasi zi, sau separat? N-aveti cumva un plan pe zile, ca sa stiu si eu ce sa fac cu exactitate? Eu as vrea sa slabesc asa, vreo 5 kile, nu m-as supara sa fie mai mult, dar macar 5 si as fi fericita :) Dar nu prea stiu cum sa procedez.
Ilinca_M. spune:
Si pentru mine regimul disociat a fost singurul care a dat rezultate vizibile. Mie imi place ca e foarte usor de tinut (nu-mi place sa innumar calorii/ sa fac tabele/ sa masor cantitati etc.), daca nu ai prea multe kile de dat jos poti sa-l tii si doar o saptamana, are "subvariante" mai blande, reguli foarte simple etc.
Dupa ce am nascut am ramas cam balena si am tot sperat ca se vor duce kilele cum spune legenda:"dupa 9 luni". Vezi sa nu. Asa ca m-am apucat prin decembriede disociat (intrerupt de sarbatori, desigur); primele 2 saptamani am tinut disociat pe zile, apoi doar pe mese.
Celor care sunt interesate va prezint variante ale regimului:
- pentru cine are peste 10 kilograme de dat jos ar fi ideal sa tina disociat pe zile (cel mai drastic e pe cate 3 zile: 3 zile lactate, 3 zile carne, 3 zile legume, 3 zile fructe); dar nu e rau deloc si doar cate 1 zi, pentru cine nu poate altfel (eu asa am tinut, 3 zile acelasi lucru e prea mult)
- pentru cine are sub 10 kile se poate disocia pe mese: regula e ca intre mese sa fie minimum 3 ore, preferabil 4. Eu asta il tin cel mai des. Ex: la ora 8 lactate (kefir, sana, iaurt); la 12 legume (de ex. cartofi+morcovi+pastarnac+rosii+praz la cuptor), pe la 16-17 fructe iar pentru cele flamande pe la 20 se mai poate din nou kefir/iaurt.
Garantat se slabeste daca se respecta aceste reguli simple:
- NU combinatii nefaste (cea mai groaznica e carne cu cartofi)
- de fapt nu combinatii de niciun fel si pauza 3-4 ore intre tipuri diferite de mancare (legume, fructe etc.)
Disociatul pe mese e chiar usor de tinut si garantat e eficient; nu exista niciun motiv pentru care ai putea face gastrita, ulcer etc, chiar e un regim foarte sanatos.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
silvana75 spune:
Ilinca, si cate kg ai slabit? Si eu cred ca e usor de tinut disociatu.
Eu ma laud cu -2 kg in 6 zile in care n-am facut foamea doar am poftit la combinatii nefaste, vorba Ilincai.
Azi e singura zi in care manc cam de toate dar cu masura. Pana acum am mancat o banana de dimineata, peste file cu lamaie la pranz si probabil la cina o sa iesim undeva dar o sa incerc cel putin sa nu fac combinatii
Ilinca_M. spune:
Eu am ramas cu 62 de kile dupa sarcina apoi dupa cateva luni ajunsesem la 66 tot sperand ca voi slabi de la sine:)))
Dupa cam o luna jumate de disociat (dar netinut strict, pe zile, decat vreo 10 zile, ci pe mese dar si atunci mai scapam in balarii cateodata (gen: lapte cu cereale sau ou ochi+paine- dar rar) am ajuns la 56 de kilograme. Deci 10 kile fara mare efort. Apoi am lasat-o mai moale cu disociatul, il mai tin, dar mai rarutz si am continuat sa slabesc intr-un ritm mai putin alert. Acum sunt la 54 de kilograme.
Vreau sa zic ca eu sunt mancacioasa asa ca si la disociat eu mancam portii mari. Preferata mea era ziua de legume si puteam manca asa: o salata orientala imensa (cartofi fierti+ardei rosu+ ridichi+ceapa verde+castraveti murati+masline+ulei de masline si otzet) sau un vas yenna intreg cu diverse combinatii de legume la cuptor (preferata: cartofi, pastarnac, morcovi, praz, rosii cherry+ putin oregano deasupra) sau cartofi fierti cu usturoi si ulei de masline (ca o salata). Cateodata mancam portii gigantice si tot slabeam, in ciuda cantitatii, fiindca nu cantitatea ingrasha ci combinatia.
In ziua de legume aveam si o inovatie (preluata de la cineva care testase): mancam o pizza mare vegetariana (cu blat foarte subtire!). Am avut perioade ca mancam de 3 ori/ sapt. pizza (funghi, margerita, vegetariana de alt tip) si tot am slabit.
Dar: fara paine, dulciuri, zahar. Eu, de exemplu, nici sare nu folosesc, retine apa si te umfla.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
mariana_alex spune:
Buna fetelor! Eu am alta propunere cum sa tinem acest regim : 3 zile de pizza, 3 zile inghetata, 3 zile produse de patiserie. INGRASARE GARANTATA PESTE 10 KG/LUNA!!!
Glumesc...e greu de tinut o dieta ...e nevoie de VOINTOL. De maine o sa incep sa tin si eu aceasta dieta, azi ma duc sa ma aprovizionez cu ce am nevoie : preferatele mele sunt fructele de orice fel si sper sa rezist pana voi da cele 10 kg in plus. Va tin la curent
XIO spune:
Ilinca , ala disociat pe mese e un fel de dieta Hay, doar ca la Hay nu combini proeine cu carbohidrati , doar intre astea lasi 3 ore de pauza , legume poti manca oricand.
E foarte buna dieta hay si pt. cine are colon iritabil spre exemplu.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro