Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (162)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Alysh: tinem pumnii atunci pentru luni,asteptam vesti bune si bineinteles fotografii; sanatate multa lui Vlad!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna seara, fete dragi.

Alysh, iti doresc nastere usoara, refacere rapida, sa-ti dea Dumnezeu un copil sanatos. Te imbratisez cu mult drag si sunt cu gandul alaturi de tine.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

seara buna, fetelor!

Mi_bebelina multumesc de intrebare...n-am mai intrat ieri ca m-am simtit foarte rau...nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu aseara...am avut niste crize!!! pe la 5 pm, la serviciu, m-au luat niste dureri in capul pieptului, in spate, de fapt ma durea tot toracele de parca-mi infigea cineva cutite. Ma tineau 5-10 minute, ma lasau apoi iar incepeau si am tinut-o tot asa pana la 12 noaptea. Am chemat si salvarea, la 7 si a ajuns la 9...mi-au dat niste calmante, mi-au facut un EKG, mi-au zis ca nu e de la inima ci de la dereglari hormonale, pe fond de stres si ca ar trebui sa ma duc la Parhon la un endocrinolog bun sa-i explic exact ce simt si sa fac niste dozari hormonale. Stiti vreun endocrinolog bun la care sa ma indrumati, va rog?

Cristiana e bine, s-a acomodat la gradi. Am scapat de stresul cu plansul, ca s-a oferit patroana de la gradi sa vina s-o ia dimineata cu masina, ca e in drumul ei spre un alt copil pe care trebuie sa-l ia. Si cum lui Cris ii place f mult sa mearga in masina, acum e nerabdatoare dimineata sa iesim afara sa mergem la doamna la masina. si seara tot ea mi-o aduce. Apropo, ea nu mi-a zis ca m-ar costa ceva dar ma gandesc sa-i dau totusi ceva pentru ca face gestul asta (si ma scapa pe mine de caratul in brate, ca pe jos nu vrea sa mearga). Cam cat ar trebui sa-i dau? sau sa-i iau un cadou? cum o fi ma bine? voi ce spuneti?

Am terminat tratamentul (Laura, nu ti-am raspuns, scz, Unasyn a avut pt. e.coli si Zentel pt. giardia) acum trebuie sa-i refac analizele saptamana viitoare.

Va pun si niste poze proaspete sa va delectati

Alysh, scot pentru tine si iti urez nastere si recuperare usoara si bebe Luca sa fie sanatos, mancacios, si necolicos. Sanatate multa lui Vlady!

Ylari, foarte bine ti-a stat! felicitari pentru silueta!

Si Cris e moarta dupa creme, daca le gaseste e jale...scoate cate o jumatate de cutie o data, cu degetul

Desiree, Cris nu plange pe olita, dar nici nu face nimic...sper la vara sa reusesc sa o dezvat, adevarul e ca nici nu m-am stresat cu asta...poate o invata la gradi... ti-am zis ca mi-au placut "broscutele"? ca nu mai retin...

Pe maine (sper)!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri si de azi Rebecca, Iunia Teodora, Silvia Cosmina si Victor Stefan!

Preventiv, in caz ca nu apuc maine sa intru:

La multi ani domnisoarei "carliontz" Iasmina Ana-Maria de Inais si "mufitzei" Ariana Elena de Iulia83 (de care ne e tare dor!)
Sa creasca mari, sanatoase si norocoase!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

luminel, uof, imi pare rau de probleme... cred ca orice endocrinolog de la parhon e bun - e cel mai bun spital din tara, au laborator etc.
Vazui repede si poze cu fiica ta - frumoasa foc!!!!

Despre transport, la gradi la mara e 2 mil in plus. Cred ca cel mai bine intrebi - eu asa as face.

La multi ani Iasmina si Ariana, sa fiti sanatoase, si mai frumoase, si mai dragastoase

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Ylari esti o frumoasa iar tortul in forma de 2 arata minunat...
Dolores, bine zis hrube, am vazut o gradinita privata care mi-a placut, si fetele imi pareau ok insa nu accepta copiii decat de la 7.30 iar la noi e musai 7. mama e inca la noi, ne pregatim pt toamna, cand ramanem singurei...acum cautam in cote vertu, acolo lucram amndoi si acolo e si scoala mea...speram...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

La multi ani Carliontz!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimineata fetelor!!!!!
Va multumesc ptr complimente! Sunteti sigure ca nu m-ati confundat cu colega slabanoaga? (Apropo, si ea are o fetita de 6 ani!!!!) dar baga sala si regimuri la greu, intr-o zi la munte nici n-a venit la masa de pranz - eu cred ca as fi murit pe acolo nenica... Eu sunt aia mai pitica si cu burtica inafara Hai ca mai bag niste poze imediat sa va lamuriti!!!

La multi ani sarbatoritilor de ieri: SILVIA, IUNIA si VICTOR!!! Sanatate muuuuuulta va doresc si sa va faceti frumosi si mari!!
Pentru azi LA MULTI ANI IASMINUTZA Carliontz!!!! Sa fii fericita!!!

Nenica eu, Iuby, Eva si socramiu suntem RACITI cobzaaaaa, cu muci, tuse, nas infundat, tot tacamul. Slava Domnului Eva fara temperatura (eu si socrul am facut si aseara, eu am si acum dar 37,3)

Azi mergem sa ne comandam verigheteeeee!!!! Apoi merg cu Iuby sa-i cumpar cadou ptr ziua lui, ca bineinteles ca o purcica ce sunt n-am reusit sa-i iau nimic (decat banii, ca de obicei)

Alysh te pregatesti sa nasti? Doamne, nastere usoara si bebe cuminte!!! Toate gandurile mele bune catre tine!!!

Hai ca bag poze!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Edit: Luminel scumpa mea, imi pare rau de probleme. Baga niste analize, si cleo are dreptate, la parhon e ok, mama s-a operat acolo fara probleme, o colega de-a mea s-a dus la caritas si numai probleme a avut si cu operatia si cu dozajul, nici acum nu i-a descoperit cat eutirox sa ia. Dar cum si-au dat seama ca e hormonala treaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Poze aici http://community.webshots.com/album/577869650VQjNXz

Pupici

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani fericiti Iasmina!

Inais, sper ca v-ati acomodat acolo unde sunteti si va simtiti bine!
Toate cele bune!

Ylari, hai ca m-a distrat comentariul tau despre colega ... ... chiar ca e inalta
Cu parul desfacut arati altfel.
Cine a organizat toata chestia asta? F frumoase pozele, te cred ca v-ati distrat

Luminel, nu stiu ce dr. sa-ti recomand.
Iar refer. la drumul cu masina ... normal gradinitele au o masina cu care transporta copiii, ai caror parinti nu.i pot duce la gradi.
Transportul e destul de scump, cateva milioane.

un weekend cat mai frumos
Adriana

Mergi la inceput