Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 7
Andrada79 spune:
REBECCA
IUNIA TEODORA
SILVIA-COSMINA
VICTOR STEFAN
Reallaura legat de puzzle ti-am raspuns pe PM.
Gabtizam ffff frumos la gradinita la Andrei. Imi place mult ca se implica fff mult personalul si fac tot felul de lucruri interesante.
Ylari fffff frumoase pozele, arati superb! Mai vrem pozeeeeeeeeeee!
Esme sa ne mai scrii de bebelusul mic. Doamne ajuta sa fie bine!!!!
belleane spune:
Iunia Teodora
Silvia Cosmina
Victor Stefan
Andrada: Poti sa-mi raspunzi si mie legat de puzzle.
aelita spune:
Sa cresteti mari !!!
REBECCA,IUNIA TEODORA,SILVIA-COSMINA,VICTOR STEFAN !!!
29+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
Reallaura spune:
Buna fetele
Andrada esti o draguta, ms mult
Ali vaai, sanatate multa lui Vlady, sper sa fie ok!!...asa am patit si eu cu Mirci cand am nascut...sper sa fie bine rpd. te pup tare
Gabitzule superpoze! si mie imi place mult gradi a lui Andrei..misto idei au.
Adriana m bucur ca nu e nimic grav la Annika! Si mirci mi-a consumat un tub de crema, s-a dat din cap pana in picioare i-am fkt niste poze super!
ylari arati superb! vreau si euuu!
Doloress spune:
Ylari arati super!!!
Desiree asta voiam si eu sa-ti zic, inceraca cu reductor la wc. Noi cred ca asa o sa incercam ca asa are la gradinita, i-am si luat cu Diego. Poti sa-i zici ca e fetita mare ca tine. Eu inca il las in pace, nu-l vad sa aiba rabdare sa stea. Si stii cum e picking your battles : sunt unele care vreau sa le port, unele nu. Asta deocamdata, pana pe la 2 ani jumate o consider not worthy. O consider bataie de cap de-aiurea si pentru mine si pentru el. Acuma, tu faci cum vrei, Victoria e mult mai matura mi se pare mie decat Patrick, mi s-ar parea mai usor de convins, deci cred eu problema e ca asociaza durerea de atunci cu olita, e foarte posibil.
Stefany been there, I feel for you! A plecat mama? Eu una sunt tare norocoasa cu gradinita mea la doamna Laura, e super. Dupa ce "hrube" am vazut, cum zicea cineva si la sezatoare.... la subsol, intunecate murdare in ultimul hal, un televizor nelipsit in mijlocul camerei, miros de pipi, jucarii putine si stricate intr-un colt... Ma durea inima pentru copii aia. Si astea erau la 7 dolari, nu inteleg cum le da Guvernul permis. Dar cred ca ai vazut scandalul din presa, nu prea conteaza gradinita, conteaza sa cotizezi la partidul liberal si imediat iti vine subventia.
Cu banii nu-ti fa probleme, Guvernul iti da inapoi. Noi platim 25 si Guvernul ne da inapoi 14, deci ajungem la vreo 11 pe zi. Eu i-as da si mai mult doamnei, asa de multumita sunt. Numai ce mancare ii da in fiecare zi, gatita, buna, l-a convins sa manance legume crude, ma surprinde mereu cu cate mici lucruri face pentru Patrick, asa dezinteresat. Efectiv se vede cat tine la el, si el la ea, adevarul.
Alysh multa sanatate! Aveti grija de voi! Abia astept sa-l vad pe bebe Luca!
Doloress spune:
La multi ani!
Rebecca
Iunia Teodora
Silvia-Cosmina
Victor-Stefan
Alysh spune:
buna scumpele,
merci de incurajari! a ramas tot pe luni dimineata sa ne vedem la spital. am incercat eu sa-l conving s-o facem mai repede, dar nimic, oricum nu mai e mult.
soacra-mea zice ca Vlad e mai bine, dar sa vedem, fiind sub antitermice nu a mai aparut febra.
Adriana, nu stiu dc te consoleaza, dar Vlad a lustruit parchetul cu crema mea Vichy la care tineam enorm si pe care nu mi-o permit mereu. Dar ce sa zic, arata parchetul din sufragerie tzais
Laurita cum mai e Mirci cu gradi? Ilincutza ce mai face?
Va pup!
ALI, mami de Vlady si 38+ cu Luca
Reallaura spune:
ah, scuze, bratafel la sv nu tb decat sa anunti ca esti gravi.
dupa ce nasti, duci certif bb si ceri o adev in care sa mentioneze per in care ai avut contr suspendat pt cic 1.
Dar mai suna si tu la autoritati sa nu fie nevoie de o anume formulare la voi.
cu adev asta si restul de acte depui dosarul pt indemniz.
Succes
Reallaura spune:
Ali iubita, ma bucur ca vlady e mai bine
mirci e ok la gradi, nu mai bate copilasii in parc - nici nu i-a batut la gradi... doar ca mai e gelos, uneori ma ignora, alteori plange dupa mine...knd ma vede cu ea in brate intra intr-o agitatie de nedescris, nu stie ce sa faca sa o pupe, sa o stranga de cap, sa-i dea palme, pana la urma nu rezist, ma scol in picioare si incepe sa planga, sa strige etc.
o sa treaca da Domnul.
mi-e dor de voi, e vara, vreau sa ne vdm cat de rpd dupa ce nasti!
deci sa ceri calmante! primele miscari fa-le pe calmante ma rog pt tine!
Andrada79 spune:
Adriana dar de mobila de sufragerie unsa cu una bucata cutie margarina......ce zici?????? Asta a patit-o vecina mea, unde stateam inainte. Nu am sa uit niciodata cand am venit de la serviciu si am gasit-o in curte......era saraca terminata!