Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (162)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

La Multi Ani,
frumoasa si zambareata Iasmina

Sa fii fericitita, vesela mereu, iubita si sanatoasa!
Te pupam cu mare drag!!!

Luminel sanatate maxima musai sa iti faci rapid analizele!!!

Ylari sanatate maxima si voua!

Alysh tin pumnii, sa ai nastere si refacere usoare si bebe Luca sanatos si mancacios!!!

uikend fain,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi.

La multi ani, Iasmina, fetita frumoasa si desteapta de mami mandra Inais, sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa, sa ai parte de tot ce iti doresti. Te imbratisez cu mult drag.

La multi ani, Ariana, fetita frumoasa de mami Iulia, sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii familiei tale.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Doaaaamneee, hai ca sunt intr-o ureche, LA MULTI ANI ARIAAAAANA!!!! Sa cresti mare , sanatoasa si frumoasa, cuminte si voioasa!!!

Adriana, o firma s-a ocupat, au angajat-o cei de la marketing. Au fost foarte profy.
Esme, merci... inca suntem cobza...
Lumi, nu stiu ce sa spun, vorbeste si cu cealalta mamica (ziceai ca mai ia pe un bebe in drum) Eu zic sa nu-i dai, mai ales ca n-a avut nicio pretentie, vezi si tu.
Ne-am comandat verighetele, in maxim 5 saptamani sunt gata, eu sper sa ajunga mult mai repede, 2-3 saptamani maxim. In sfarsit mi se mai implineste un vis. Saptamana viitoare aflam ce facem cu terenul acela. Sper sa ne lamurim mai repede si sa ma vad la casa mea. Zilele astea m-am simtit super bine, m-a ajutat soacramea cu mancarea, mi-a calcat ce ramasese aiurea, acum vreau sa fac si eu ordine. Cat de mult inseamna si cel mai mic ajutor!
Va pupicizez pe toate.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani cu mult drag unei buburuze minunate si carliontzate, domnisoara Iasmina !!! Sa-ti fie viata tot o bucurie, pentru tine si cei din jurul tau!

La multi ani pentru "Mufitza" Ariana !! Mi-e dor de Iulia, n-a mai trecut de asa mult timp pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

La multi ani carliont mic si simpatic! Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa draga Iasmi! Te pupam cu drag si te asteptam la Timisoara!

Eli are iar brosita, iar e pe antibiotic! .
Daca aveti o pusca va rog sa trageti!

A venit bebe Luca?

Va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Simonix imi amintesti de mine...si ura mea ptr varicela...cum am nascut-o pe Eli am vrut sa-i fac Varinixil...Mi-a zis dr la care a fost in spital sa nu i-l fac...ptr ca s-ar putea sa fie deja imuna la varicela...A fost desteapta tipa...s-a dovedit ca a avut dreptate ptr ca au fost cazuri la gradi si Eli nu a avut pb.

I hate this virus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI IASMINA!
LA MULTI ANI ARIANA!

(MAMI de Ariana, mai intri si pe la noi???)

Ylari, multa, multa sanatate.

Alysh nastere usoara si bebe Luca sanatos si papacios iti dorim!

Doloress e posibil ca Victoria sa fie mai matura si mai intelegatoare decat Patrick, dar crede-ma ca e de o incapatanare infioratoare. Daca nu vrea ea sa faca ceva, eu pot sta si-n cap si nu face! Pot sa o rog, sa o cert, sa o amenint ca ii arunc jucariile (daca ii cer sa adune jucariile si nu are chef si ii spun ca mami le pune la gunoi, imi spune sa le pun in gunoi! )deci, orice as spune sau face eu, ea tot ca ea face. E incapatanata ca tat-su! Asta daca ma intrebi pe mine, daca il intrebi pe daddy, iti va spune ca Victoria e incapatanata ca mine

Lumi, multumesc ptr. complimente. Nu stiu daca ai mai zis sau nu, dar nu-i bai poti sa mai zici o data Acum ma duc sa vad pozele cu Cristiana.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Doaaaamneee, hai ca sunt intr-o ureche, LA MULTI ANI ARIAAAAANA!!!! Sa cresti mare , sanatoasa si frumoasa, cuminte si voioasa!!!

Adriana, o firma s-a ocupat, au angajat-o cei de la marketing. Au fost foarte profy.
Esme, merci... inca suntem cobza...
Lumi, nu stiu ce sa spun, vorbeste si cu cealalta mamica (ziceai ca mai ia pe un bebe in drum) Eu zic sa nu-i dai, mai ales ca n-a avut nicio pretentie, vezi si tu.
Ne-am comandat verighetele, in maxim 5 saptamani sunt gata, eu sper sa ajunga mult mai repede, 2-3 saptamani maxim. In sfarsit mi se mai implineste un vis. Saptamana viitoare aflam ce facem cu terenul acela. Sper sa ne lamurim mai repede si sa ma vad la casa mea. Zilele astea m-am simtit super bine, m-a ajutat soacramea cu mancarea, mi-a calcat ce ramasese aiurea, acum vreau sa fac si eu ordine. Cat de mult inseamna si cel mai mic ajutor!
Va pupicizez pe toate.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Sa inteleg ca s-a hotarat Iuby sa va casatoriti? Eu am ratat mesajul, daca ai mai spus. Deci, FELICITARI!!!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Salut!

La multi ani carliont mic si simpatic! Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa draga Iasmi! Te pupam cu drag si te asteptam la Timisoara!

Eli are iar brosita, iar e pe antibiotic! .
Daca aveti o pusca va rog sa trageti!

A venit bebe Luca?

Va pupez!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Of, ce rau imi pare ca sunteti bolnaviori.

Victoria inca face febra, o data pe zi sau chiar si o data la 2 zile. Nu mare, dar totusi, febra. In general pe la 37.8C 37.9C. Cel mai mult a fost acum vreo 4 zile 38.8C

_

Mergi la inceput

Vai, LUMI ce frumos doarme si moooooor de nasucul ei in vant... frumoasa mai e! Uite aici nasucul in vant, e asa o poza frumoasa...
http://family.webshots.com/photo/2488306370103577684WtrprL

_

Mergi la inceput