Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (162)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

Desiree, si la noi la fel, cum vede olita urla instant...
mai fetelor, sunt foarte suparata, nu gasesc gradinita ca lumea pt Iustin. se intampla sa sun, de multe ori zic ca n-au locuri si vor sa ma puna pe lista. cand zic ca vreau sa vad mai intai gradinita o dau cotita ..mi-e lehamite. nu mai zic cat sunt de scumpe, sub 30 de dolari pe zi n-am gasit nimic, sunt suparata foc

Eu as zice sa te duci la gradinite; daca nu au nimic de ascuns te lasa sa intri imediat; daca nu te lasa sa intri sa vizitezi, eu nu as duce copilul acolo. Si la $30/zi stai binisor, la noi sub $40/zi nu gasesti nici cu lupa...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Cleo, nu, iubita, nici gand sa o fortez, o las sa stea imbracata pe olita pana se plictiseste, ca nu ma lasa sa o dezbrac. In schimb Renee si Lola (papusile) le pune ea vesnic pe olita. I-am cumparat si eu chilotei, degeaba. Eu cred ca ea inca asociaza olita cu durerea de fundulet, ca facea kk la olita cand era constipata rau si o durea... (???) Dar asta era acum un an, si sincer, nu m-ar mira sa-si aminteasca; anul trecut in vara a avut un... o jucarie cu baterii care facea bule de sapun si am uitat-o afara intr-o seara si a plouat pe ea, i-am spus ca e stricata si o punem la gunoi. Asta vara trecuta. A vazut jucaria in poze acum vreo luna si a spus "Bubbles... blok (broken)...mami, bage (Garbage)", asa ca nu m-ar mira sa isi aminteasca si de olita, are fiica-mea o memorie de elefant.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

O poza cu masca http://family.webshots.com/photo/2657606100102783415sQSDak si in urmatoarea cu o fata din echipa mea :)
Mai bag in weekend cu pusca, si la piesa de teatru :))) Beton a fost teambuildingul asta

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata, las o

Azi noapte Vlad mi-a facut febra mare, ardea tot. Nu mai facuse febra de aproape un an, din octombrie anul trecut parca. Acu' l-a gasit cand stau sa nasc.
Azi tre' sa ajung si la spital pt ultimul control dinaintea nasterii.

Va pup si s-auzim vesti bune!

PS: Ylari, arati fffffffffffffff bine!!! Si ai slabit asa frumos, bravo tie!

ALI, mami de Vlady si 38+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Of, Alysh, sper ca ai vesti bune despre tine si Vlad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

desiree, e f. posibil sa tina minte ca olitza era la durere .. saracutza. Mara are memorie scurta, sare pe pat, se loveste, plange, sare iar.
Fa o pauza, de 1-2-3 luni, si apoi incearca cu colac reductor de wc.

Alysh, ai grija, amr putin putin.

ylari, moaaama ce frumos ai slabit!! [yamy]

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

ylari, daaa, se vede mai ales in poza 2 ca ai slabit, iti sade bine costumatia
Alysh, sanatate multa lui Vlady si succes tie la dr!
Cleo, am ris cu focul pus de ylari la Crangasi. Hihi

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

salutare!

Ylari, eu nici nu te-as mai fi recunoscut, daca nu-mi spuneai ca esti tu. Sunt f. frumoase pozele!

Aelita, Belleane, Doloress, multumesc! Am fost deja la dermatolog -- ciuperca, bacterie, nu are, ea sta mai mult desculta prin parc, asa ca ciupercile nu ii cauta piciorusele -- are piele uscata,si mai ingrosata mi-a recomandat o crema hidratanta.

Crema noastra emolienta a consumat-o acum Annika (jumatate de tub). Era asa liniste in casa, chiar ma gandeam ce frumos se joaca ... cand intru in camera ... ea era unsa din cap pana-picioare cu crema, plus soriceii de pe covor, ca si lor le trebuia crema.
Am plans de ciuda ... sunt f suparata, am frecat si covorul, o sa ma chinui sa-l pun la uscat ... asta asa ca sa nu ma plictisesc

Alsyh, cere-i si mamei tale ajutor sau surorii tale. Sanatate lui Vlad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Adriana: hahahah, Elena era indragostita de crema de fund; Ne dadea pe toti, se dadea si ea pe fata. Acum mai nou are o pasiune pentru crema de arnica. Isi gaseste tot felul de bubite, lovituri ca sa se dea. La noi cand e liniste e tare suspect, e semn ca probabil urmeaza o paruiala sau niste urlete ceva.

Ylari: Mai, dar arati super bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ADRIANA asa a avut Andres o perioada cu cremele,pe lenjerii,peste tot..noroc ca ridicasem covoarele ca sunt murdare si pana le-oi spala...
intr-o zi s-au bagat sub pat la ei,si acolo au umplut cu crema.
eu acum cum sa ma bag acolo cu ditai burta??? nici patul nu-l mai misc acum ca e greu.
si in crema varsase o cutie cu bani de colectie,pesetas pe care i-am pastrat eu inainte sa se schimbe la euro,deci trebuia sa mai adun si aia ca gaina..
l-am bagat pe sotz !
ca eu nu mai incapeam ,ca ma bagam eu macar pe o parte,dar nu mai incape baragladina sub pat
tot puneam creme pe sus,pe rafturile la care nu ajunge,dar pana le-am adunat pe toate de prin sertare,a durat ceva si el tot gasea...
cand mi-a golit crema de fatza ,abia cumparata,douaj de euro,una pt piele sensibila..a scos cu carpa somoiog si ungea lenjeria...sa morrrrrr!
acum crema de fatza,de corp,ce e mai scump al mei le tin sus la baie ca abia ajung eu.
am hotarat sa merg sa cumpar niste rafturi pt la baie,sa pun cremele,ca nu mai e de tinut in sertare.
cu Sofia nu am avut asa probleme,se juca cu ele dar nu le desfacea.
el desface tot.
mie nu imi plac cremele la vedere,pe rafturi,le bag mereu in sertar,dulap,nu imi plac nici la chiuveta ...dar nu am ce face ca nu am la baie pe sus nimic,si nici nu prea vad unde sa pun dulap suspendat,asa ca pun rafturii ceva ....nici nu stiu cum sa le pun sa nu fie urat...cand ma gandesc ca se vor umple de praf..

YLARI-ce sexyyyyyyyyy! dar doar doo poze??

29+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput