Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 5
mi_bebelina spune:
Buna fetelor!
V-am citit pe toate, am vazut si poze de Gabitzam...foarte frumoase activitati cred ca au avut la gradi...
Ylari, sa stii ca si noi de obicei la ora 22 suntem toti in pat, mai ales cand lucrez in tura de dimi si trebuie sa o trezesc devreme pe Delia.
Adriana, chiar nu stiu de la ce ar putea fi mancarimile...da cu cremuta, poate trece...
Simonacip ma bucur ca sunteti bine. Iar decalarea de program sigur iti prinde bine, ai mai mult timp de joaca pentru pitici.
Laurita, ce ma bucur ca s-a acomodat Mirci la gradi. Bravo lui!
Luminel, nu ne mai zici nimic despre voi? Cum e la munci? La gradi?
Alish, stai draguta si odihneste-te....acusica nasti si vin nopti nedormite si oboseala multa...profita acum cat mai poti.
Fug la mancarica!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Doloress spune:
Gabita mereu ma minunez de gradinita lui Andrei, ce fain e acolo, ca mereu parca as vrea si eu sa merg <
Adriana poate e o iritatie ceva, la noi functioneaza Mustela Stelatopia foarte bine. Pana acum am avut bubite, toata iarna. Le tineam sub control cu Stelatopia asta Chiar Gabita parca ANdrei al tau a avut dermatita atopica, cand ati scapat de ea? La noi vara dispare, iarna apare in forta. Nu peste tot, numai pe picioare si pe maini, in jurul incheieturilor in general. Insa daca nu-l dau cu crema se extinde si se scarpina de-si face rana. Acum de vreo 2 saptamani nu l-am mai dat cu crema si vad ca a disparut cu totul aproape, sunt tare fercita.
Simona chiar si eu voiam sa intreb ce mai faci! Imi inchipui cat e de greu cu doi si cu servici, si casa... Eu am noroc ca lucrez de-acasa si mai scriu si citesc in cate o pauza mica. Cand termin si recuperez piticul, nu mai intru deloc.
La noi vremea e super, de cand au plecat ai mei aproape, am avut parte de niste zile superbe, in fiecare seara la 8 intru in casa. Azi s-a mai racorit, insa am avut si 39 cu umiditate. Sunt si paduri care ard de la atata caldura, prin nord, din pacate fumul ajunge pana la noi, intr-o zi pluteam ca intr-o ceata asa, ne avertizau sa nu scoatem copii mici, astmaticii, batranii, cei cu probleme respiratorii.
gabitzam spune:
Doloress, cred ca undeva spre 2 ani am scapat definitiv de dermatita. Acum ii mai apar bubulite pe piept sau gat de la transpiratie.
belleane spune:
Salutare si de la noi,
Rebeca!
Gabitam:ce tare e gradinita lui Andrei, mereu mi-a placut ca sunt asa deschisi si organizati. Ma uitam ce dorinte simple au copiii: sa se casatoreasca catelul, masina cu mecanic, sa devina bucatar;
La gradi la Ana au organizat cu ocazia zilei de 1iunie saptamana trecuta un picnic la Pustnicu; Le-a placut tare mult ca au mancat la iarba verde, s-au jucat, au primit dulciuri cadou.
Adriana: incearca sa o dai cu o crema racoritoare pe picioruse si sa o incalti seara cu niste ciorapei. E posibil sa fi facut o reactie alergica locala sau sa fi contactat vreo bacterie.
Victoria_mami spune:
Neata... la amiaza. Mai, fetelor, io ce ma fac cu Victoria, ca nu vrea pe olita de nici un fel... cum ii dau pantalonasii si scutecul jos cum urla, se zbate, nu vrea deloc... si cand ma gandesc ca acum un an statea pe olita la kk... stie cineva trucuri? Am incercat sa citim, sa cantam, jucarii, am incercat fara nici o distractie, tot degeaba, nici cum nu am reusit... Nu vrea si pace!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
YLARI spune:
Buna fetelor
Cleo nu te-am mai sunat azi, acum am ajuns acasa de la servici, n-am putut pleca deloc am fost in raportari (a se citi kkt) toata ziua
Asa ca am stabilit cu Iuby sa mergem sambata sa-i cumpar ce vreau eu (si el probabil)
Luminel imi pare rau ca nu te simti bine cu inima. Ai grija de tine, pupic.
Desiree, eu nici nu ma stresez cu olita.
Simonacip, n-am pus inca poze, o sa o fac in weekend!
Fug ca am treaba!
La multi ani REBECCA!!!!! Sa te faci mare si frumoasa!!!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
bratafel spune:
Buna fetelor.
Am o intrebare pentru fetele care au trecut dintr-un concediu de maternitate in altul. Ce adeverinte si de unde a trebuit sa duceti la servici?
Noi suntem bine. Bianca vrea numai afara iar daca nu o las pt ca ploua sau tb sa manance o apuca crizele. Este foarte incapatanata.
Eu sunt din ce in ce mai obosita iar Bianca se trezeste pe la 6 am si se culca la 11 pm. Inca mai doarme de 2 ori pe zi. Am incercat sa-i scot un somn dar este prea maraita si am revenit la doua reprize. Cate biberoane cu lapte le mai da-ti la puiuti si cand? Caci din trei cate ii dau as scoate unul.
O zi excelenta tuturor!
mami de fetita Bianca 10.06.2008 si 28+
stefany_p spune:
Desiree, si la noi la fel, cum vede olita urla instant...
mai fetelor, sunt foarte suparata, nu gasesc gradinita ca lumea pt Iustin. se intampla sa sun, de multe ori zic ca n-au locuri si vor sa ma puna pe lista. cand zic ca vreau sa vad mai intai gradinita o dau cotita ..mi-e lehamite. nu mai zic cat sunt de scumpe, sub 30 de dolari pe zi n-am gasit nimic, sunt suparata foc
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefany_p Desiree, si la noi la fel, cum vede olita urla instant... mai fetelor, sunt foarte suparata, nu gasesc gradinita ca lumea pt Iustin. se intampla sa sun, de multe ori zic ca n-au locuri si vor sa ma puna pe lista. cand zic ca vreau sa vad mai intai gradinita o dau cotita ..mi-e lehamite. nu mai zic cat sunt de scumpe, sub 30 de dolari pe zi n-am gasit nimic, sunt suparata foc |
of, stefany, persevereaza...trebuie sa gasesti! E undeva un loc si pt tine!! cred ca tre sa schimbi ordinea la intrebari. Prima data ca vii sa o vizitezi
desiree, las-o 1-2 luni cu oala. Probabil a prins ura pe ea - nu o fortza daca nu ii place, las-o sa se imprieteneasca, sa se joace, eventual pune cate o papusa din cand ion cand sugestiv pe oala. (noi avem un urs, care acu are chiloti, a trecut de perioada pampersi). De ce vrei sa o inveti cu oala ? Noi o lasam pe mara in putza goala prin casa, cate 30min-pana la 2 ore. De mult timp nu a mai facut pipi pe jos, semn ca incepe sa invete sa isi controleze sfincterele. Oala o are la indemana, stie ca acolo tre sa faca, dar eu nu vreau sa faca la comanda, cand o pun eu - ci cand ii vine ei. Daca nu ii e momentul acum... poa sa fie si peste cateva luni - o fi criza, dar de un pampers mai am .
ylari, alta data bem. Ideea ca io ajung la piatza sudului la 18 30.
Auzi, de ce te-ai suparat si incendiat piatza crangasi?
http://www.realitatea.net/incendiu-puternic-in-piata-crangasi-din-capitala--vezi-video_716837.html
bratafel, mara mea nu prea mai doarme ziua... uneori mai sta intinsa acolo...dar noptile is de la 9 la 7 dim. Deci ea isi face portia per total.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
YLARI spune:
Ups... cleo, haide mai, ma dai asa de gol? Mi s-a facut si rushinica acum ! Nu stiu bre, mi-a cashunat asa pe ea si i-am dat foc, piromana ce sa fac..............
18:30 e cam tarziu, of... nu ne potrivim... lasa ca poate chiulim intr-o zi
YLARI
EVA mea
ticker
POZE