Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (9)
Raspunsuri - Pagina 4
anda77 spune:
noi avem serbare pe 30 iunie parca. e cu tema populara "ion si maria"....as fi preferat ceva mai glamorous, dar trebuie sa recunosc ca traditia populara trebuie sa aiba un rol in viata copiilor mici si ca eu am amintiri nice de la serbarile in costum popular.
acum, apel umanitar: costum popular de imprumut? gen ie, itari, opinci, palarie
lavi02 spune:
Anda ce mai face Nichita, s-a reparat?
Din pacate costum popular n-am. Imi amintesc cu placere si eu serbarile pe care le faceam la scoala primara, cu n costume intr-o singura serbare printre care si cel popular. Si imi amintesc ca scoala avea costumele, toate la fel, si ni se dadeau pentru serbare, buna treaba era!
Eu sunt la servici de la ora asta matinala, pt ca Silvia a plecat in excursie la Horezu, la olarit, iar ora de intalnire la autocar a fost 6.30
ioana_77 spune:
Noi suntem in Bucuresti pana duminica. Azi merge in Herastrau, maine dimineata in Parcul CIrcului, avem bilete la circ la ora 11. Pt maine dupa masa inca nu ne-am facut program.
CIne vrea sa ne intalnim, trimit tf in mailul comun.
pupiici
lavi02 spune:
Ioana, azi din pacate nu pot sa ajung in Herastrau pentru ca trebuie sa o astept pe Silvia care vine din excursie pe seara, la o ora neprecizata.
Sa vedem maine, mai iesiti dupa amiaza in vreun parc/aer liber?
miri__b spune:
am avut serbare azi, foarte cald,nu asa mare inghesuiala, personaje:lalele margarete garoafe fluturasi greiere albine si cam atat.fiecare copil spunea o poezie, intre ele cate un catec la cd pe care dublau copii si o coregrafie usurica.David a fost fluturas, a spus poezia fara trac, dar nu cu voce tare.am dus si eu flori, acolo am aflat ca din banii strinsi cu ocazia serbarii se vor pune ceva in plic ptr doamne si ingrijitoare.
inca ne plimbam cu metroul des, acum deja am avansat la condusul metroului,s-a intamplat o sg data, dar de mare interes calatoria si butoanele de la pupitru.
am incercat sa mergem la piscina, era o doamna instructor, urmasa a lui Hitler cred,nu mai vrea fi-miu in apa.sapt.trecuta am fost la munte , un hotel cu piscina, i-a trebuit o ora sa capete incredere si sa stea la noi in brate in apa.
de vacanta habar nu am, probabil Bulgaria, dar acum scanez plajele din Italy,incerc sa fac rezervare la hotel/vila si avion, fara agentii. nu ma prea pricep.
cam ata, va citesc mai rar,sunt prin zona saptamanal.
Corap pupici.
Noki_Lara spune:
Of, ce ma oftic. Vine Ioana la botul calului, vorba aia, si io ratez ocazia.
Maine dimineata de la 10 avem serbare la gradi, deci nu avem cum s ane vedem, Ioana.
Lavi, ce faci week-end-ul asta? Stai acasa? PArca n-as crede.
Costume populare - slava cerului ca la Sarah la gradi nu le-a venit ideea. Mie sincer nu-mi plac.
Coralia- dap, musai Nessebar si Sozopol. Asa m-a palit un dor de duca....
Of, sa ne reapucam de invatat. AMR 6 examene.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Ioana poate mai intri si ne spui programul de dupa amiaza.
Noki dupa masa nu esti disponibila de o ?
Apropo de dor de duca, sora-mea pleaca azi in Turkey. Total 18 zile Au o rezervare la Plovdiv, in tranzit, apoi 3 nopti la Istanbul si apoi cu cortul pe coasta, pe unde le-o placea. Am vazut ca sunt campinguri destule, inclusiv la Oludeniz.
Miri aoleu, nasoala experienta cu piscina!
anda77 spune:
lavi, nic e bine de cateva zile, merci de intrebare.
cu cortul prin turcia??! omg, dar turcia e secetoasa si are mari intinderi fara niciun sat. pe de alta parte o sa le placa mancarea, mai ales ca sora-ta e cu de-astea orientale asa..
sper ca nu au alergie la praf:D ca n-ar fi fost o idee de concediu buna.
eu am avut 3 iesiri din resort cand am fost in turcia. o excursie de o zi pana la nustiu ce rau pt rafting si o excursie de o zi - jeep safari prin antalia. ultima a fost o proasta idee. m-am umplut de bube de la praf, dar rau de tot. ca sa mergi prin antalia tb sa te pregatesti de praf si pe limba. nu e o figura de stil. ma mai udam cu apa pe fata fiindca altfel genele supraincarcate de praf nu mai faceau fata si ma usturau rau ochii plus ca nasul era complet blocat de la praf. dar complet, nu glumesc. daca mergi si cu o masina afara din asfelat deci faci praf mai mult, sa se astepte la nori de praf ca dupa ce se prabuseste o cladire. nu vezi in fata si'n spate de la nori. a treia iesire a fost urmatoarea zi, pana in oraselul belek, la farmacie, sa-mi iau claritin ca aveam pielea o umflatura toata. belek este oras si inca are unele strazi fara caldaram. in sate nu mai vorbesc, nu s-a inventat asfaltul sau piatra sau altceva. tarana, atat. te duci 2 strazi de la cismea la terasa si esti plin de praf pana la radacina parului:D satele sunt foarte foarte saracacioase, baraganul nostru e parfum. la ei animalele inca mai stau in casa cu oamenii. oraselele sunt interesante, in schimb.
lavi02 spune:
Hai, cine se mai inscrie la intalnire cu ioana77 azi pe la 5-6?
Propuneri de loc?
Anda haioasa descriere, mai ales a 3-a iesire rasu'-plansu'.
Sora-mea nu e alergica la nimic, a stat az' iarna 3 luni in India, s-a cazat pe la casele oamenilor cu care s-a imprietenit, cunostintele cunostintelor, dar si la hoteluri/ce-or fi de una-doua stele indiene, cu 5-10 dolari/euro pe noapte. 2 luni a umblat singura, a treia si cu sotul. A mancat de toate, inclusiv suc de fructe indoit cu apa de-a lor, n-a avut decat un deranjament stomacal timp de o zi, in 3 luni.
I-a placut mult si planuieste sa mai mearga.
In Turcia am inteles ca zona Antalya e printre cele mai desertice zone de litoral, dar pana acolo, daca te uiti si la pozele lui Noki de prin Marmaris si Fethye (nu stiu daca am nimerit ortografia) pare vegetatie de tip mediteranean. Adica vegetatie prezenta, I mean, stil Grecia, Croatia, nu luxurianta da' existenta.
A mai fost un coleg de-al sotului ei cu cortul prin Tk, zice ca sunt multe campinguri faine pe malul marii, i-a placut.
Noah, de abia ii astept pozele si impresiile.