Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (9)
Raspunsuri - Pagina 5
Noki_Lara spune:
Am avut azi srbare. A fost super fain. O sa pun si poze. Sarah a fost un soi de floricica si a zis 3 dude. Apoi am avut party la gradi.
Apoi a facut febra. Din ce in ce mai mare, culminand cu 39.5, care nu ceda la ora dupa Novocalmin in fundic. A cedat dupa inca o doza de Nurofen + sosete cu otet. Maine dimineata vine doctorul. Presimt o noapte alba, din cauza de boala. Ca oricum era alba de la invatat.
Anda, parerea pe care tu ti-a facut-o despre Turcia e valabila de la Antalia in jos. E adevarat ca tara e arida, dar Antalia, unde ai fost tu e cm arida. Plus ca nu e tipica tarii. Turcii nu dau 2 bani pe Antalia. Niic eu sa zic drept. daca vrei s avezi turcia faina, editeraneana, cum zice Lavi, du-te la Marmaris-Fethye si vei regasi Grecia.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
meems spune:
Ne-am intors din Mexic aseara, prajiti bine si satisfacuti de relaxul din vacanta. Rianna a fost in extaz cu atata balaceala, cand in piscina, cand in ocean. Am avut vreme superba si am cam zacut pe sezlonguri, doar o singura zi ne-am aventurat prin oras. Acum incarc pozele si o sa trimit invitatie in contul comun.
felicia74 spune:
a fost super intalnirea de aseara, fii-mea si acum zice ca abia asteapta sa se mai intalneasca cu fetele (ca baieteii au fost tare timizi). Ioana e asa cum ma asteptam, f.sociabila si haioasa.
Am pus si poze in contul comun.
Din pacate nu mai stau la povesti, ca nu sunt in cea mai buna forma, cred ca am prins o viroza.
Noki cum mai e Sarah!
Pe accuweather cica vine (iar!) caldura de saptamana viitoare. Eu nu mai cred nimic, dar m-am saturat de umezeala, o simt in tot corpul
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
anda77 spune:
meems, exista niste poze superbe in album. alea cu rianna singura pe plaja sunt dementiale. si alea cu rianna si ta-su si alea de pe vaporas sunt foarte reusite. si draga mea, mai ai de gand sa slabesti mult? gata, sa ne oprim zic, esti deja la nivel de manechin, pe cuvant, nu te duce mai jos de atat:D costumul de baie e super, ala cu imprimeu batic, am mai detectat eu inca unul bleu dar era sub o rochie:) n-am vazut mai nimic din el.
imi place de rianna ca daca la fizionomie seamana cu taica-sau (parerea mea), la atitudine si cochetarie zici ca e o mihaela mai mica. cu rochite, ochelari de soare copiati dupa ai tai, minim 2 costume de baie:) cara mereu dupa ea niste accesorii, un iepure, un maimutoi, o poseta, un ghiozdan, ceva ceva gaseste:) Mica domnisoara!
am trecut si eu pe la intalnire, fara copil, ca nu aveam pe moment; sunt de acord ca ioana e de gasca; silvia a primit o bila alba de la mine dar nu stiu clar sa explic de ce, pur si simplu mi-a intrat la suflet ieri uitandu-ma la ea; am primit un mic cu mustar din farfuria feliciei:D. una peste alta totul a fost bine ieri
lavi02 spune:
aoleu, Noki, sanatate Sarahlinei! Cum mai e?
Meems bine ati revenit din vacanta!
Frumoasa intalnirea, ma bucur mult ca am cunoscut-o pe Ioana joviala cum ma si asteptam, Stefan si Maria sunt copii exemplar de cuminti, si tare dulci!
Ma bucur ca le-am revazut pe Feli, Anda si Roxi, Roxi a slabit zdravan, ii sta foarte bine. Alexia e mai cuminte si linistita decat o descrie Roxi , Matei alearga de colo-colo, iar Ilinca s-a imprietenit cu Sivia, cred ca-si doreste o surioara . Imi pare rau ca nu l-am vazut si pe Nichita.
Anda multumim de bila ala, Silvia s-a maturizat mult, e tare bun copil.
lavi02 spune:
Gabitaco multumim de poze, tare frumoasa Mateea si excelent costumul! Felicitari!
Meems frumoase fete am vazut in poze!!! Sa va fie de bine vacanta!
crissy77 spune:
meems, cea mai haioasa faza la concediul vostru cred ca a fost "Dragostea din tei"
felicia, hi, hi, cresteti o mica rocker-ita
Cristina 28 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal
meems spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 meems, cea mai haioasa faza la concediul vostru cred ca a fost "Dragostea din tei" Cristina 28 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005) Site personal |
De-asta am si filmat, am crezut ca nu aud bine cand a inceput muzica de aerobic acvatic.
Anda, crede-ma ca nu am slabit "voit", ca sa zic asa. Sper si eu sa nu mai slabesc, ca o sa arat anorexica acus'.
Ioana, ce i-a crescut parul Mariei!! Tare draguta intalnirea voastra.
Coralia, copiii tai nu seamana mai deloc! Pe cand ai tai, Mara, incep sa semene tare unul cu altul.
Gabitaco, frumoasa floricica ta
anda77 spune:
lavi, incredibil ce zici de sora-ta. eu stiu un tip indian care traieste de vreo 20 de ani pe continentul american, mananca in continuare condimentat potrivit traditiei, dar de fiecare data cand isi viziteaza rudele in india se strica la burta. cu vome si tot tacamul. plus ca se activeaza un fel de gastrita groaznica. mentionez ca primii ani din viata i-a petrecut in india natala, mancand acolo deci:)
apoi am vazut o emisiune turistica-gastronomica la un mom dat in care prezentatorul se plangea ca in ciuda faptului ca a baut doar imbuteliat si a mancat in best restaurants (era si fte multumit de ce a mancat), toata echipa s-a stricat la burta:)
apoi e cunoscut cazul copilului lui Cher care sufera de ani de zile de o boala misterioasa luata din india si niciun medic american si niciun test nu o detecteaza. se manifesta prin diaree si oboseala. as putea sa mai enumar, pe mine ma sperie india asta gandindu-ma cat de diferit e mediul bio-geo-aero-etc
de unde trag concluzia, inchipuindu-mi-o pe sora-ta dormind, mancand, band, spalandu-se pe unde apuca timp de 3 luni si neavand nicio problema, ca ori a trait intr-o viata anterioara in india si are o karma stomacala foarte speciala ori are pur si simplu un sistem digestiv mai presus de bine si rau
anda77 spune:
sunt distrusa! la 6/49 mi-au iesit 3 numere pe varianta mea simpla si celelalte 3 numere pe varianta simpla a lui nichita! cat ghinion sa fim asa aproape si nimic!!!