Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hi, hi, pai si io i-am parcat PENTRU SMOTRUIT, da' dup-aia m-am gandit ca sufletu' meu e mai important decat smotrul . Acu ma lupt cu hainele de vara sa le improspatez prin spalare, si dup-aia sa vad pe unde ascund hainele de iarna... desi, daca ma gandesc mai bine ajung la vorba Laviniei, ca deja suntem la sfarsitu' lu iunie, deci e aproape iarna
Oricum, am luat-o lejer - mi-am insusit sloganu' "we put people first"

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Corap pai la tine e simplu. Intai arunca toate hainele de dinainte de a slabi, in stilul asta n-o sa mai fii tentata sa te ingrasi Dupa care du-te la shopping pt noua silueta.
Arunca pantofi incomozi, cosmetice incepute si nefolosite, samd. Sa vezi ce de loc o sa ai. Incepe ordinea cu sacu' la indemana.

In privinta hainelor de iarna, cam asa din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

hello!

Alexia mea dupa episodul de bube a dat ieri in diaree si un episod de varsaturi, azi nopate cred ca a sarit de 40 grade, azi dimineata again varsat.Bine este ca nu a mai facut febra si ma rog la dumnezeu sa nu fie viral ca sa nu ia si piticul, nu de alta dar vreau sa plec cu ei ok.

maria noi mergem in costinesti, vacanta placuta si voua .
la ora 9 dimineata este oribil in bucuresti, vei face ce putin 1 ora jumatate ca sa ajungi in centru de la intrare din militari.Exista si varianta mgazinul unirii la ultimul etaj zeci de restaurante, loc de joaca pentru copii si parcare cu plata in cladirea speciala plus un carrefour mititel langa parcare in cazul in care mai trebuie sa luati ceva.

cristina h succes in cantonament, cati copilasi merg?are prietene in grup?

lavi ..have fun!

noki succes cu ultimele examene

ioana , frumos ca ai putut sa ajungi la spital.enjoy the silence!!! ( ce zici ii trimit si pe ai mei in tabara la romanm )

anda ai gasit catelusa?

mihaela 80 ne mai citesti? ce mai faceti?

Mergi la inceput

Lavi, le-am aruncat deja din toamna.

roxi, aoleu, bube cu febra

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Roxi, sanatate multa Alexiei si sa plecati in concediu fara griji!

Exista si ore la care traficul e mai lejer? La 7-8, la 10 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aoleu, Roxi sanatate Alexiei! Sa se faca bine pana plecati!

Bine ca postasi, ai dreptate, Maria uitasem de ce am propus sa ajungeti dupa 10 la intrarea in Bucuresti. Daca ajungeti la 9 sau la 10 la intrarea in Bucu probabil tot la aceeasi ora ajungeti in centru. Se merge bara la bara pe militari. Exista variante ocolitoare si briz-briz-uri dar trebuie sa cunoasteti bine orasul sa va descurcati si chiar si asa faci mult la ora aia.

Traficul mai lejer - daca intri in Bucuresti inainte de 7 sau dupa 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Multumesc din suflet fetelor, ma rog sa fie bine ca doar pentru ei mergem la mare.

maria dupa ora 10 sa zicem ca se mai relaxeaza zona, cu ce ora incepe cazarea la voi? unde mergeti in mamaia?

cornelia ti-ai atins targetul cu slabitul? Felicitari!

Mergi la inceput

nu mi-am atins targetu' cu slabitul, dar am ajuns la concluzia ca mie imi place de mine suficient asa cum sunt. daca oi mai slabi lento bine, daca nu, nu. motivatia a disparut.

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ioana, ce dragut din partea ta sa o vizitezi pe Crissy Multumim de vesti.
Ti-am zis, oare, ce m-am mirat de parul lung al Mariei?

Cristinamh, valeu, pai sa mai zic ca Rianna mea nici macar nu se imbraca singura? Daca ai doi parinti care fac totul pentru tine, de ce sa te complici, nu? Hai, ca m-ai pus pe ganduri... cred ca tre' sa mai schimbam placa pe-acasa.

Roxi, sanatate Alexiei! Si sa nu ia Mati nimic de la ea, ca sa fiti linistiti la mare.

Corap din partea mea. Si eu mi-am comandat ceva carti, mi-a ajuns ieri The Last Song.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

colectia

pe Bia au muscat-o rau tantarii, e numai "cercuri" rosii si umflate, cu ce sa ii dau? sunt rosii, tari si putin umflate, nu multe dar tot sunt vreo 5-6 piscaturi

Mergi la inceput