Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (9)
Raspunsuri - Pagina 14
lavi02 spune:
Cristina uau, bravo voua, eu n-as avea curajul sa o las pe Nati singura .
Nati a mea nu stie sa-si faca dus singura, nu stie sa-si aleaga haine cu ce sa se imbrace (potrivite cu vremea de afara si potrivite intre ele), nu stie sa-si tina bagajul in ordine... inca nu se califica pentru tabere&co singurica, doar daca un adult se ocupa de toate cele de mai sus.
------
Week-end-ul asta Libera la mare...
Nu va ganditi la prostii, libera fara copii!
Mai precis merge Virgil in teambuilding la mare si m-am lipit si eu (contra-cost) ca si majoritatea partenerilor.
Mergem la Russalka, la all-inclusiv plecarea e vineri la 6 dimineata. Am sa va povestesc luni.
lavi02 spune:
Maria eu in locul vostru as pleca pe la un 6 din Sibiu, as ajunge pe la 10, 10-30 in Bucuresti, evitand astfel aglomeratia de la prima ora din oras. As opri vreo ora intr-un parc si apoi as continua drum spre mare, pe la 2-3 ati putea ajunge, sa va si cazati si sa prindeti si plaja de dupa masa.
Din experienta mea, drumul lalait cu pauze multe si mari devine intr-un final mai obositor decat cel cu pauze scurte.
Deci, sugestia mea:
Plecare din Sibiu cu pipi copii facut chiar ininte de urcare in masina , mers intins pana la benzinaria Petrom Viva de la Milcoiu (vreo 10-15 km dupa Rm Valcea), unde e dragut, curat, au loc de joaca, zona de deal, niste braduti, voi puteti sa beti o cafea buna, au si fresh la 7.5 RON bun, nu e botezat. Noi mereu oprim acolo. De acolo mers intins pana in Bucuresti, unde puteti opri vreo ora intr-un parc. De la Bucuresti pe cat posibil mers intins pana la mare.
maria_alexia spune:
Lavi, multumesc , voi chiar aveti experienta la drumuri lungi.
Cam asa ne-am gandit si noi in linii mari. Plecat totusi ceva mai devreme (5) incat sa mai doarma copiii pe masina, sarim pauza de valcea caci e cam aproape de noi, ajuns prin buc pe la 9, facut pauza mai lunga, mers intins pana la mare.
Hai ca v-am innebunit. Am notat locurile de popas, inca nu am apucat sa le localizam pe harta, dar e bine ca avem variante. Ne mai orientam si la fata locului.
Ce w/e fain va asteapta pe voi .
Corapina, tot libera si fericita? Ce carti faine ai mai descoperit?
lavi02 spune:
Maria pauza de la Valcea - daca dorm copiii clar o sariti, daca insa nu dorm si sunt agitati si voi cu creierii pe bigudiuri, v-am dat o idee unde puteti opri. Mai este si un Rompetrol cativa km inainte de Petrom Viva asta, dar nu stiu daca are loc de joaca, nu am oprit acolo.
corap spune:
maria-alexia furori a facut cartea www.editura-art.ro/carte/yumi-annelore-parot" target="_blank"> YUMI - eu am luat-o la pret dublu fata de cat e acum pe site, dar consider ca merita. si, desigur, am inceput (fi-mea a inceput) si colectia de papusi kokeshi (de fapt kokeshi n-am gasit decat vreo doua care nu mi-au placut, asa ca i-am luat varianta plebee - momiji)
pentru adulti, doua usoare, de vara, (sau de citit in metrou) - www.nemirabooks.ro/pedantul-in-bucatarie-%E2%80%93julian-barnes" target="_blank"> pedantul in bucatarie
si alteta sa cititoare
(vad ca m-am dat pe engleji, am nevoie de ceva umor in viata mea )
Atat cu cronicuta despre carte! Revin ca am 3 carti "in citire" si o recomandare negativa - nu ca n-ar fi buna cartea doar ca e depresiva raaaaaaaaaaaaau.
Dap, sunt fara copii (ieri au fost la sinaia cu maica-mea si cu gigi-bona), dar azi merg la ei, ca li s-a facut dor de noi (si mie de ei)
Ieri am avut program de dat gauri in baie sa instalez niste suporti/cutii, ca nu mai stiu pe unde sa-mi tin toate cremele, gelurile, sampoanele (la noi in familie fiecare cu produsele lui , de parca am avea baie de 20 de m.p., nu de 2)
Sapt viitoare ma pun pe aruncat/dat ca nu stiu ce sa mai fac sa-mi fac putin locsor.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
cristinamh spune:
iris pleaca in cantonament cu dansurile. nu e foarte ordonata, dar eu zic ca o sa-i prinda bine. si apoi, cel mai rau lucru care se poate intampla e sa ma sune sa ma duc acolo...
alti copii se duc cu parintii... eu nici n-am vrut, nici n-am putut (financiar). apoi ce vacanta e aia cu mama dupa tine?! nu mi-a placut mie niciodata, si oricat mi-ar sta un nod in gat, n-o sa ma duc de bunavoie. ma arde si pe mine cum o sa se descurce, dar nici antrenorii nu sunt tampiti s-o ia in maneca scurta daca e de trening. apoi... daca azi ii e frig, maine se va imbraca mai gros...
m-am gandit sa-i dau un rucsacel mic si trolerul ei cu printese. apoi la sfarsitul cantonamentului o sa ma duc eu s-o iau, si sa urcam la vf. omu, si cu andrei.
bine macar ca a invatat sa se stearga singurica la fund
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie: Expozitie deschisa votului publicului
maria_alexia spune:
Oh, Corapina, numai rafinamente .
Eu tot n-am trecut de faza parcat copiii la bunici exclusiv pentru momentele de smotruit. Inca n-am prins niciodata ragaz pentru mine .