Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cristina uau, bravo voua, eu n-as avea curajul sa o las pe Nati singura .

Nati a mea nu stie sa-si faca dus singura, nu stie sa-si aleaga haine cu ce sa se imbrace (potrivite cu vremea de afara si potrivite intre ele), nu stie sa-si tina bagajul in ordine... inca nu se califica pentru tabere&co singurica, doar daca un adult se ocupa de toate cele de mai sus.

------
Week-end-ul asta Libera la mare...
Nu va ganditi la prostii, libera fara copii!
Mai precis merge Virgil in teambuilding la mare si m-am lipit si eu (contra-cost) ca si majoritatea partenerilor.
Mergem la Russalka, la all-inclusiv plecarea e vineri la 6 dimineata. Am sa va povestesc luni.

Mergi la inceput

Ioana ma bucur ca e bine Crissy! O asteptam inapoi pe forum!

Mergi la inceput

Maria eu in locul vostru as pleca pe la un 6 din Sibiu, as ajunge pe la 10, 10-30 in Bucuresti, evitand astfel aglomeratia de la prima ora din oras. As opri vreo ora intr-un parc si apoi as continua drum spre mare, pe la 2-3 ati putea ajunge, sa va si cazati si sa prindeti si plaja de dupa masa.

Din experienta mea, drumul lalait cu pauze multe si mari devine intr-un final mai obositor decat cel cu pauze scurte.

Deci, sugestia mea:
Plecare din Sibiu cu pipi copii facut chiar ininte de urcare in masina , mers intins pana la benzinaria Petrom Viva de la Milcoiu (vreo 10-15 km dupa Rm Valcea), unde e dragut, curat, au loc de joaca, zona de deal, niste braduti, voi puteti sa beti o cafea buna, au si fresh la 7.5 RON bun, nu e botezat. Noi mereu oprim acolo. De acolo mers intins pana in Bucuresti, unde puteti opri vreo ora intr-un parc. De la Bucuresti pe cat posibil mers intins pana la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, multumesc , voi chiar aveti experienta la drumuri lungi.
Cam asa ne-am gandit si noi in linii mari. Plecat totusi ceva mai devreme (5) incat sa mai doarma copiii pe masina, sarim pauza de valcea caci e cam aproape de noi, ajuns prin buc pe la 9, facut pauza mai lunga, mers intins pana la mare.
Hai ca v-am innebunit. Am notat locurile de popas, inca nu am apucat sa le localizam pe harta, dar e bine ca avem variante. Ne mai orientam si la fata locului.
Ce w/e fain va asteapta pe voi .

Corapina, tot libera si fericita? Ce carti faine ai mai descoperit?

Mergi la inceput

Maria pauza de la Valcea - daca dorm copiii clar o sariti, daca insa nu dorm si sunt agitati si voi cu creierii pe bigudiuri, v-am dat o idee unde puteti opri. Mai este si un Rompetrol cativa km inainte de Petrom Viva asta, dar nu stiu daca are loc de joaca, nu am oprit acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

maria-alexia furori a facut cartea www.editura-art.ro/carte/yumi-annelore-parot" target="_blank"> YUMI - eu am luat-o la pret dublu fata de cat e acum pe site, dar consider ca merita. si, desigur, am inceput (fi-mea a inceput) si colectia de papusi kokeshi (de fapt kokeshi n-am gasit decat vreo doua care nu mi-au placut, asa ca i-am luat varianta plebee - momiji)

pentru adulti, doua usoare, de vara, (sau de citit in metrou) - www.nemirabooks.ro/pedantul-in-bucatarie-%E2%80%93julian-barnes" target="_blank"> pedantul in bucatarie
si alteta sa cititoare
(vad ca m-am dat pe engleji, am nevoie de ceva umor in viata mea )
Atat cu cronicuta despre carte! Revin ca am 3 carti "in citire" si o recomandare negativa - nu ca n-ar fi buna cartea doar ca e depresiva raaaaaaaaaaaaau.

Dap, sunt fara copii (ieri au fost la sinaia cu maica-mea si cu gigi-bona), dar azi merg la ei, ca li s-a facut dor de noi (si mie de ei)
Ieri am avut program de dat gauri in baie sa instalez niste suporti/cutii, ca nu mai stiu pe unde sa-mi tin toate cremele, gelurile, sampoanele (la noi in familie fiecare cu produsele lui , de parca am avea baie de 20 de m.p., nu de 2)
Sapt viitoare ma pun pe aruncat/dat ca nu stiu ce sa mai fac sa-mi fac putin locsor.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Corap super, multumim de recomandari! Chiar voiam ceva carte de vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iris pleaca in cantonament cu dansurile. nu e foarte ordonata, dar eu zic ca o sa-i prinda bine. si apoi, cel mai rau lucru care se poate intampla e sa ma sune sa ma duc acolo...

alti copii se duc cu parintii... eu nici n-am vrut, nici n-am putut (financiar). apoi ce vacanta e aia cu mama dupa tine?! nu mi-a placut mie niciodata, si oricat mi-ar sta un nod in gat, n-o sa ma duc de bunavoie. ma arde si pe mine cum o sa se descurce, dar nici antrenorii nu sunt tampiti s-o ia in maneca scurta daca e de trening. apoi... daca azi ii e frig, maine se va imbraca mai gros...

m-am gandit sa-i dau un rucsacel mic si trolerul ei cu printese. apoi la sfarsitul cantonamentului o sa ma duc eu s-o iau, si sa urcam la vf. omu, si cu andrei.

bine macar ca a invatat sa se stearga singurica la fund

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie: Expozitie deschisa votului publicului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Oh, Corapina, numai rafinamente .

Eu tot n-am trecut de faza parcat copiii la bunici exclusiv pentru momentele de smotruit. Inca n-am prins niciodata ragaz pentru mine .

Mergi la inceput

Ioana pana la ce ora au stat copiii la nunta cand ati fost nasi?

Mergi la inceput