Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu am sugerat parcul Tineretului pt ca e foarte straight forward spre iesirea spre Constanta. De la parc o iei pe Sincai pana la Timpuri Noi si de acolo dreapta pe splai si o tii tot inainte pana la centura/autostrada. Nu e trafic, nu-s probleme cu orientarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ok, renunt la confortul masinii (=parcare umbrita), dar nu la papa , joaca copiilor si umbra pentru noi. Un mall nu gasim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ce sa mai inteleaga maria, saraca, eu-i spun ca de la dristor e linie dreapta cu autostrada, tu spui ca tineretului e straight forward:) propun o dezbatere pe harta:)

Mergi la inceput

de directii nu ma leg, avem GPS si ne va descurca el, sper . doar sa nu ne puneti sa ne abatem jumatate din buc pentru un popas scurt, la marginea drumului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

mall vitan...parcare umbrita, loc de joaca si plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

pe 5 iulie iris pleaca singurica in cantonament. am reusit sa rezolv azi cu banii, ca am prins loc abia la suplimentari.

asa ca am inceput antrenamentul intensiv de descurcat singura.
se chinuia sa se dezbrace de o rochita si nu reusea...
"mami, pe+asta n-o iau la munte, ca nu iese singura!"

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie: Expozitie deschisa votului publicului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Cristina, cum pleaca Iris singura? Unde?

Am vazut pozele Ioanei. M-a distrat Stef cum o hraneste pe Alexia Ioana, sa va fie de bine "singuratatea"

Feli, Ilinca e tare frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

am fost eu la crissy ieri,la spital. Sunt bine, amandoua, numai ca asteapta sa ii dea careva drumul acasa. ieri trebuia sa ajunga si sotul ei, a spus ca imi da un semn cand afla ceva.

Oua, Cristina, esti curajoasa sa o lasi sa plece singura asa de mica. Cu dansurile merge, nu? Io am bagat cantonamente la greu, asa ca stiu cum e dar dupa 14 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Maria, dar de ce musai popas in Bucuresti? Brasov imi suna mai bine pentru asa ceva

Mergi la inceput

Neatza ! Am dat si eu o tura prin contul cu poze...

Madau, sa va fie de bine plimbarelile. Deci la Istambul ati fost totusi in familie, ma minunasem mult ca ai avut curajul sa pleci totusi singurica cu Miruna asa departe.

Ioana, m-am bucurat sa vad atatia copilasi de colectie in pozele tale. Bravo pentru intalnire. Oare nu a fost si Nichita?
Ai fost tare draguta sa mergi pe la Crissy .
Drumul nostru spre mare e pe valea oltului (valcea, ploiesti, buc, constanta), plecam noaptea, in buc vom ajunge la fix pentru un popas de dimineata. ceva mai lung, sa ne dezmortim si sa poata rezista copiii in masina si ultima bucata. La intoarcere probabil o luam pe valea prahovei, cu popas pe-acolo.

CristinaMH, wow, sunteti tari, si tu si Iris, daca reusiti performanta asta. Eu din pacate ma indoiesc ca al meu ar supravietui chiar si 2 zile fara dadaceala .

Ai mei suntin vacanta. De joia trecuta am terminat gradinita. Ii ducem dimineata la cate o bunica, ii luam dupa serviciu. Oboseala mare de toate partile, dar asta e. Dupa concediu vreau sa incepem si ceva activitate organizata cu ei, sa mai putem rasufla. Desi, Ana clar nu e pragatita de gradi, tot lipita de mine e, mititica.

Mergi la inceput