Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (9)
Raspunsuri - Pagina 16
catutza spune:
Roxana , cum va mai simtiti? tu cum stai cu diabetul? de asta ai slabit, sau ai tinut regim ceva?
Corap , si tu ai slabit? ce regim?
Lavi , distractie placuta in BG , abia astept sa ne spui cum a fost
CristinaH , eu nu mai zic nimic ca Bia mea nu sta cateva ore fara mine dar cateva zile si zici ca urcati la Omu...ce as vrea si eu
felicia74 spune:
Roxi wow, ce febra mare, varsaturi! Sper sa va reveniti curand. Cate mai trageti si voi!
Trafic in Militari, intrarea pe Iuliu Maniu - e proba de super-rabdare. Pe aceasta ruta se merge bara la bara cam de pe la 7-7,30 dimineata. Poti face 1 kilometru intr-o ora lejer.
Maria mai bine veniti de duminica in Bucuresti (parca tu ai o sora in Buc, sau Coralia?) si plecati luni dis de dimineata spre mare. Parcuri frumoase gasesti in multe locuri, Cismigiul va fi cam aglomerat in weekendul acesta ca va fi targ de produse traditionale. Dar gasesti mereu ce vizita in acest oras mare.
PS: ai vazut prognoza ptr saptamana viitoare? Cica numai furtuni, atat pe litoralul nostru cat si bulgaresc (unde merg eu). Daca nu e vreme de bronzat, nu ma supar, ca oricum am pielea sensibila, ce se arde usor, dar daca ar ploua, ar fi pacat.
Meems multumim
Catutza si Ilinca e la fel, eu nu-i mai dau cu nimic, ii vor trece ei odata si odata. Soacra-mea se chinuie s-o unga cu supliform, treaba ei, n-are decat.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
lavi02 spune:
Mei, nu va panicati de furtuna, daca sunt furtuni inseamna ca dupa ele vine si soare!
Daca e vremea mai nasoala gasiti si ce sa vizitati, Feli, esti aproape de Sozopol care e oras pitoresc si frumos asezat intr-o peninsula (orasul vechi), plus Nessebar-ul e aproape.
Feli tu cand pleci?
Maria pana la urma eu zic ca e bine sa ajungeti dupa 10, macar va sculati la o ora acceptabila. Sa pleci de noaptea si sa prinzi si bara la bara mi se pare ca naiba de frustrant.
Ascult-o pe Feli ce zice cu aglomeratia, ca sta in zona Iuliu Maniu. Si eu am stat vreo 2 ani pe acolo, mult mai departe de centru decat sta Feli, m-am mutat in 2003. Si atunci era aglomerat dimineata.
catutza la fel zic si eu, mixtura mentolata si rabdare, ca trec!
catutza spune:
pentru raspunsuri
ma necajeste rau ca dupa ce ca e piscata de tantari a mai cazut si in "4 labe" ieri in parc si acum are 2 buboaie + vanataile aferente in genunchi + buba in podul palmei eu sunt panicoasa rau, numai cand vad sange ma ia cu lesin asa ca va dati seama cum eram ieri cand asta mica tipa si era plina de sange pe picioare nu aveam la mine decat servetele umede, acasa deja era inchisa rana (ranile) asa ca nu am mai dat cu nimic
maria_alexia spune:
Multumesc inca o data pentru sfaturi .
Feli, nici nu ma mai mir ca noi, ghinionistele sefe intr-ale concediilor, plecam la mare fix cu prognozele astea meteo .
Noi am ales Mamaia si pentru ca e mai aproape decat bulgarii, si pentru ca in caz de vreme rea te poti plimba prin Constanta. Nici pentru mine plaja nu mai e o atractie, sunt plina de alunite. Si in urma sarcinilor m-am umplut si ma tare .
corap spune:
catutza, eu am slabit cu nutritionist ... acu' incerc sa ma mentin in limite.
pt ciupi de tantari - eu fol cu succes fenistil gel, ca ai mei se scarpina pana le da sangele altfel, iar mixtura mentolata e apa de ploaie pt ei (ei = copiii mei).
meems, lectura placuta . eu n-as fi atat de sigura ca rianna nu stie sa se imbrace - doar ca nu a fost pusa in situatia nasoala de a se imbraca singura.
lavi, putem sa ne intalnim daca vrei, sa-ti imprumut cartile pt vacanta. chiar, prajeala uniforma la mare !
maria, roxi si cine mai pleaca in vacanta - furtuna la mare e spectaculoasa - mie imi place + ca vara e un pic soare, un pic ploaie - nu e asa tragic
cu cazaturile - al meu baiat joaca fotbal in curte - desigur, nu pe gazon, ci pe piatra cubica, incaltat in crocsi cam o data /zi se lasa cu rani si sangerari, deja sunt calita si nu pot spera decat ca la un moment dat o sa cresaca sau o sa-i placa sa joace pe iarba.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
lavi02 spune:
Maria acum am vb cu un coleg care sta in Militari. A zis ca de la 7.30 incepe nebunia, daca ajungi la 7 e OK, daca ajungi la 7.30 e criminal.
Nu va mai autointitulati ghinioniste, ca atrageti ghinionul de partea voastra. Ganditi-va ca va fi bine, programati-va pozitiv!!!
Nici eu nu mai stau la plaja cu scopul sa ma bronzez (ca in liceu), stau mai mult in apa. Bronzatul excesiv imbatraneste pielea, deja e momentul sa ma gandesc la de-astea
Maria, argumentul cu Mamaia ca sa ai ce vizita in Cta dupa mine nu sta in picioare, ai mai mult sa vizitezi in Bulgaria ca acolo n-ai mai fost, in Cta toti am fost de mici copii, eu am vazut de n ori acvariul si edificiul cu mozaic. Nu stau sa compar cu zecile, sutele de mozaicuri vazute in Tunisia ca ma ia cu ameteala.
Eu cred ca voi ati ales Mamaia pentru ca va e frica de drum prea lung cu copiii.
Dar eu cred ca v-ati fi descurcat foarte bine si in Bulgaria, chiar si in Croatia sau Grecia cu o planificare buna a drumului.
Parerea mea e ca singurele argumente valabile pt care ai mai merge la mare in Ro sunt distanta si pretul (daca mergi pe buget redus tot iesi mai ieftin decat in Bg unde iti trebuie pasapoarte la copii, vigneta, taxe de pod samd). Daca mergi pe buget mai maricel, parerea mea e ca primesti mai mult de banii aia in strainatate decat la noi. La toate capitolele: peisaj, curatenie, civilizatie, lipsa vanzatori ambulati pe plaja, samd.
Eu am fost in concedii pe toate bugetele posibile de la foarte mic la mediu , cam asta-i concluzia mea.
maria_alexia spune:
Lavi, da si ba .
In primul rand, n-avem experienta de vacanta cu copiii si ne temem sa ne angajam la prea mult, prea deparet, pe teren necunoscut.
Concediile noastre din era post-copii (= din 2005 incoace) au fost fix DOUA: unul cu Cristi la 1.5 ani, altul cu Cristi la 2.5 & Ana la 0.6. Ambele pe o raza de 150 km de casa. Deci experienta 0. Am mai avut vreo 2-3 tentative soldate cu esecuri (=intors acasa dupa o noapte). Toate experientele au fost ultra-solicitante pentru noi, obositoare si cu sonor la maxim .
Anul asta voiam la mare. Asa ca ne-am intins fix minimal, sa incercam macar senzatia de concediu la mare. Si inca mi-e frica sa nu putem face nici macar asta (am mai patit noi varsat de vant in pre-ziua plecarii )...
lavi02 spune:
Maria ai dreptate, experienta nu e foarte incurajatoare eu va doresc un mare succes de data asta, ca sa va puteti aventura mai departe!
Nu te mai gandi ca pot aparea diverse chestii, ignora-le si gandeste-te ca va fi misto si relaxant pentru toata lumea!