Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki multam de idee, mai ales ca acum sunt fara fete!
Spor la examene!

Ce mai stiti de Crissy , ce mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Neatza :)

Din ciclul provincia catre capitala : ne-am gandit sa rupem drumul spre mare in 2 bucati, cu popas in Buc. Sa ajungem pe la 8 dimineata si sa plecam mai departe dupa cateve ore de pauza.
Ati putea sa-mi recomandati, va rog, un loc in care sa ramanem? Sa gasim parcare (evtl umbrita, ideal subterana), restaurant, parc si/sau mall? Undeva pe traseul dintre autostrada Pitesti si cea de Constanta?
Multumesc .

Mergi la inceput

Maria idee: lasati masina in parcarea de la Unirii, este parcare supraetajata dar e contra-cost. De acolo mergeti pe jos in zona veche a orasului, spre Lipscani &co.
Mai este o parcare subterana, tot cu plata, la Universitate, daca vreti sa va plimbati prin zona.

Sa ma mai gandesc la variante.

Voi ajungeti luni? Luni dimineata e cam aglomerat dinspre Militari spre centru (autostrada de la Pitesti). Mai precis e blocaj cu lumea care merge la servici desi pt ca s-a terminat anul scolar probabil e ceva mai liber.

Edit:
Ca parcuri frumoase Herastraul sau Cismigiul, parca m-as opri in Cismigiu pt ca e ceva din Bucurestiul de alta data in el, plus ca e cat de cat mai in drum. Luni dimineata cred ca e liber, o placere. Prin zona este un MacDo si un restaurant libanez. si altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, cam cunosc zona, romana - universitate - unirii era traseul meu clasic de vizitat buc . Dar cu copiii as sta intr-un loc mai compact, sigur va fi cald si n-as vrea sa-i tarai pe strazi in soare. De asta ma gandisem la parc/mall. Bine ar fi sa ramanem intr-o zona cat mai apropiata de iesirea spre Constanta. Altfel, cred ca am fi petrecut ceva ore placute si la Ikea, de ex.

Pe langa Cismigiu gasim parcare? Asa, in plin centru?

Mergi la inceput

Apropiat de iesirea spre Constanta e parcul Tineretului, al nostru .
Pe langa Cismigiu ar trebui sa gasiti parcare pe stradutele din jurul parcului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

puuuuuuup toata lumea!

hehe, ne-am petrecut si noi concediu pe anul asta. La Bucuresti, of course, ca alt sejur de minim/maxim 3 zile nu mai pupam pana la urmatoarea sedinta a lui G

Ne-am simtit super, super, am alergat si amortizat timpul cat am putut. M-am bucurat ENORM sa ma pot intalni cu o parte dintre voi, aveam emotii ca la nu stiu ce examen asa-s eu, ma emotionez din te miri ce.

Copiii sunt mai frumosi decat in poze, am sa pun si eu cateva, daca imi regasec contul, habar nu am unde am mai pus poze acum juma de an.
Parintii lor sunt asa cum mi-i inchipuiam. Cea mai mare surpriza a fost Anda, care e mult mai copilaroasa decat transpare din randurile ei.

Cea mai mare deziluzie a fost Insula copiilor din Herastrau,unde am ajuns duminica dimineata. Daca nu mergeam acolo, chiar ramaneam cu impresia unui sejur perfect.

Acasa ne-am reintrat in ritmul normal.

Vesti bune: s-au reparat urechile lui Stef; ca urmare, momentan sunt amandoi la Roman, iar noi singuri, dupa 4 ani si jumatate. am mai stat o singura data doua zile, fara ei, anul trecut, cand am fost la o nunta in Buc, dar nu se pune
Prima impresia: este dezorientant sa ai atata timp liber si sa nu stii ce sa faci Oricum ma gandesc la ei non-stop, sper sa le fie bine, ca alta solutie nu avem pe timpul vacantei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

am trimis invitatie la poze in mailul comun .

Mergi la inceput

Asa-i, Ioana, cand te trezesti fara copii esti descumpanit, iti pierzi obiectul muncii Pe de alta parte iti prinde bine sa-ti tragi nitel rasuflarea.
Noi te asteptam in Bucuresti intr-un nou concediu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ioana, asa dau eu impresia de profunzime, pana ma iei la bani marunti:DDD

maria alexia, NU EXISTA parcare umbrita/parc/in zona iesirii spre constanta, in Bucuresti, adica nu se pot indeplini toate 3 conditiile. mai renunta la ceva. in zona parculetului 23 august exista locuri multe de parcare la umbra (pe intrarea din maior coravu, nu pe intrarea din b-dul basarabia), ar fi cat de cat pe langa iesirea catre mare (2-3 statii de tramvai inainte de intersectia dristor unde faci stanga sa intri in linie dreapta catre autostrada), dar acolo nu se indeplineste a 4-a conditie, restaurantul. eu nu stiu in zona 23 august niciun restaurant de bun simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

la crissy am incercat sa sun, nu raspunde la tf. nici ieri, nici azi.

loc de joaca si parcare subterana e in auchan titan. locul de joaca e de fapt in iris shopping center...

si e langa autostrada.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie: Expozitie deschisa votului publicului

Mergi la inceput